Nie miłosierne ściny pomocy!!

Zaczęty przez siemien, Czerwiec 09, 2008, 11:35:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

siemien

Cześć. Mam athlona 64 3500+, 512 mb ramu i radka 9800 pro 128/256. Jak gram wylaczam wszystko co sie tylko da co jest zbedne oraz grafe na super low normalnie wszystko brzydkie ze szok i sie nadal tnie:/ jak mozna jakos polepszyc plynnosc? moze cos pozmieniac w plikach systemowych? prosze was o pomoc wrecz blagam bo to nie do zniesienia;/ wczesniej smigalo plynnie do 25 lvl teraz po 25 lvl tak sie rznie ze szok;/

Cubu$

Cytat: siemien w Czerwiec 09, 2008, 11:35:47 PM
Cześć. Mam athlona 64 3500+, 512 mb ramu i radka 9800 pro 128/256. Jak gram wylaczam wszystko co sie tylko da co jest zbedne oraz grafe na super low normalnie wszystko brzydkie ze szok i sie nadal tnie:/ jak mozna jakos polepszyc plynnosc? moze cos pozmieniac w plikach systemowych? prosze was o pomoc wrecz blagam bo to nie do zniesienia;/ wczesniej smigalo plynnie do 25 lvl teraz po 25 lvl tak sie rznie ze szok;/

Jaki serwer? Może są problemy z serwerem? Albo ktoś z osiedla coś ściąga (osiedlówka) lub jak masz dzielone to też tak może być.

siemien

No własnie nie mam neta osiedlowego. Gram na dex romania i mam 40 pingu na nim. A to duzo nie jest i mnie to strasznie dziwi;/ bo wczesniej smigalo na maxa przez zacinki.

Inidriel

siemien

przeskanuje dzis kompa i zobacze czy czegos nie mam bo mnie to dziwi. gralem od 1 lvl na max grafie i smigalo jak ta lala. przenioslem sie do gludin czy gludio juz nie pamietam :P i chodzilo tak samo wporzo. nagle gdy zrobilem pierwsza profesje czyli human knighta ( chce byc DA) to nagle wszystko sie posypalo. w dion takie sciny ze glowa mala;/ i teraz gram na Alt+P i dalej rznie sie jak stary kombajn;/

INWision

sprawdz sprzet, czy wszystko znim ok (moze sie przegrzal i jakas kostka pameici sie spalila , mialme tak na karcie:P ze 128 zrobil mi sie 64 =] )

sprawdz procesy uruchomione, ile pamięci wykorzystują, jaki procent procesora, moze cos Ci zamula, powylaczaj all przy wlaczaeniu l2, 512 ram to tez nie duzo jak jest duzo ppl na serwie.

Sqq

Może zmniejsz pojemność karty wirtualnej ?;)
Śpieszmy Się Grać W LineageII Tak Szybko Odlanczaja Neta ;(