L2 Elixir - Low - HB

Zaczęty przez Rhodos, Maj 06, 2008, 07:46:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Krzysiu

Boty sa ale podobno z nimi wlacza. Lagow nie ma. Restarty sa bo costam maja problemy z hostingiem. Klan arsbellum potrzebuje EE. arsbellum.ocom.pl zapraszam.
>.<

Shiny

Jak mi sie uda polaczyc w koncu to zajze i zobacze co i jak :D

Edit: Zainstalowalem IL oraz patcha, zarejestrowalem konto, probuje sie zalogowac i (_|_). Ma ktos pomysl co moze byc nie tak? Niby l2 mysli mysli, ale nie przechodzi do ekranu wyboru serwera. login/haslo sa poprawne.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Szewa

niekiedy wylanczaja server, ale to nie trwa zbyt dlugo

Shiny

Ale serwer byl ON jak sie probowalem polaczyc ><

edit: problem sie sam rozwiazal... po prostu na moim kompie nie dziala ;p Ale na laptopie juz tak ;p
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

StormR

Cytat: Shiny w Czerwiec 04, 2008, 03:53:37 PM
Ale serwer byl ON jak sie probowalem polaczyc ><

edit: problem sie sam rozwiazal... po prostu na moim kompie nie dziala ;p Ale na laptopie juz tak ;p

To głupio zabrzmi, ale koledze z klanu FallenAngels (Stricte nowy klan Polski na Eli, mający 3 lata) zadziałał taki konfig: Tu masz instrukcje :
Jest kilka kroków które poczyniłem i zapisze je tu w razie w jakbym kiedyś zapomniał, a może się komuś przydadzą.

1 - instalacja gry.
2 - trzeba wywalić plik hosts
3 - sciągnąć i zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej.
4 - ściągnąć i zainstalować patcha do dragon-network (update trzeba interlude zrobić a na dragonie jest to możliwe)
5 - ściągnąć i zainstalować patcha L2elixir
6 - odpalić gre
7 - punkt 4 jest najważniejszy.

Dopiero jak zrobiłem te wszystkie czynności gra zaczęła chodzić.
Poradnik by Arcadius :)
Konieczny jest nowy patch 1.9, bez niego login Ci nie ruszy :) Zapraszam wszystkich Polaków do odwiedzenia forum Fallen Angels :)!!
http://fallenangels.com.pl/

Zapraszamy do wspólnej gry na L2 Elixir :) Pozdrowienia dla ArsBellum i AxxisShadow  8)

Morsik

Witam mam otóż taki problem... Zainstalowałem klienta IL, ściągnąłem patcha, skopiowałem (nawet usunąłem i wkleiłem system z l2 elix.) i cóż, loguje się do gry, klikam "create", zmieniam rase i... Critical error o takiej treści:

2008.6.7 21:50:42
CPU : AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1832 MHz with 1023MB RAM
Video : RADEON 9200 SERIES   (6614)

CreateVertexShader failed(D3DERR_INVALIDCALL).

History: CreateShader <- FD3DVertexShader::FD3DVertexShader <- UD3DRenderDevice::GetVertexShader <- FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- USubSkeletalMeshInstance::Render <- USkeletalMeshInstance::Render <- FDynamicActor::Render <- FActorSceneNode::Render <- UShadowBitmapMaterial::Get <- FProjectorRenderInfo::GetMaterial <- ATerrainInfo::Render::RenderProjectors <- ATerrainInfo::Render <- RenderTerrain <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

I tak za każdym razem. O co może chodzić?

SknerusKK

imo masz:
- spie... tekstury jakiejs tam rasy
- biorac pod uwage historie bledu mozesz miec spie... cos z shaderami
- akurat cos sie z serweram dzialo
- cos z kompem/windowsem itp :P

dudson

Wadliwa instalka klienta, bądź patcha - trzeba ściągać jeszcze raz albo pożyczyć od kogoś działające. Inna opcja to jakiś jednorazowy błąd przy instalacji, może wystarczy jeszcze raz zainstalować patcha lub klienta. A jak nie to system lub jakieś ustawienia :P

Krzysiu

Sprobuj nie wywalac systemu po zainstalowaniu tylko go nadpisac. I mozesz jeszcze najnowsze stery do grafiki sciagnac .
>.<

Kostek(...)

SknerusKK

2-3k b duzo to boty, jesli postanowisz tam zagrac zapraszam na nasze forum FallenAngels.com.pl i na forum naszych sprzymierzencow - ArsBellumclan.fora.pl

Krzysiu

U na glownie sposzukiwany tank, luki, ee/se, wc. Zapraszam do ArsBellum.
>.<

SknerusKK

yupi ponoc ma byc dzialajacy antibot :D

dudson

niby od jutra :) ciekawe ile nam ppl zostanie z tych 3.2k online :D

SknerusKK

Szewa

bez przesady :P

z tych 3.2k  to wg. mnie 500 to boty, reszta to gracze

SknerusKK

dudson

antibot niby działa, a rano było 2.2k. czyli nieźle, w dodatku wiadomo jak jest rano z graniem :P

Szewa

Poszukujemy do kalnu aktywnego supportu(sws/wc/ol/ee/se)

chetni pisac pm na : VanHellsing

SknerusKK

krocej mowiac: zapraszamy na FallenAnges.com.pl i http://ArsBellumclan.fora.pl/, do kogo dolaczycie wasz wybor, i tak to samo ally ;P

Matim

Anti bot niby działa hmmm , ale jak wiadomo coś juz jak się ten system sprawuje  :P?

Szewa

liczba osob online spadla z 3,2k do 1k xD

joke
jak na razie nie widzialem botow po wlaczeniu tego antibota

Kostek(...)

sa jakies powazniejsze klany tutaj?

Szewa

greckie :|
jesli chcesz to masz tutaj 2 silne ally: Exiles i 4US, polecam jesli znasz grecki ;p