Euro2008 (Polska - Austria)

Zaczęty przez exoriou, Czerwiec 12, 2008, 12:06:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kto wygra w dzisiejszym meczu?

Polska
14 (42.4%)
Austria
11 (33.3%)
remis
6 (18.2%)
Nie obchodzi mnie to
2 (6.1%)

Głosów w sumie: 32

Głosowanie skończone: Czerwiec 13, 2008, 03:05:45 PM

exoriou

Po nieudanym meczu z Niemcami, polskiej reprezentacji pozostaje już chyba tylko wygrać dwa mecze, aby zapewnić sobie wyjście z grupy. Dziś mecz Chorwacja - Niemcy i później Polska - Austria :-)

Jak sądzicie, czy Polacy powalczą coś dziś czy dostaniemy wciery równiez od Austrii?
Kogo typujecie na zwycięzce tegorocznego euro? Mi jak na razie bardzo podobała sie gra Holendrów, Hiszpanów i (jak zwykle) Portugalczyków, sądzę że te 3 teamy + Niemcy będą walczyć o puchary.

a PZPN (i ta cała banda odpowiedzialna za kadrę) powinni pluć sobie teraz w brodę za Podolskiego :P

Marc1n

HATE ME MOAR!

bylyforumowicz

DIO

po co sie przejmowac euro? dzisiaj mecz o wszystko, pozniej mecz o honor i do domu :D

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Koszałek Opałek

Wygramy !

Jeczcie i narzekajcie - zamiast cieszyc sie, ze gramy ... slow szkoda !!!!

Wyyyyyyyyyyyyyyyyyygraaaaaaaaaaaaaaaamy !!!!!!!!!

Nasza 11 gra swietnie ! Mecz z Niemcami tez byl dobry - grali wspaniale !

A wy nie macie najzielenszego pojecia o pilce!

Szewa

Widać ze pesymisci z was :|

Polska jest wspanialym narodem(pomijajac polityków, sex afery ;p ....)

W swojej histori wiele przeszla....m.in. Rozbiory.

Mysle ze wygramy, na 100% jesli tylko damy z siebie 110% :D
Tak samo bylo z portugalia, wszyscy mysleli ze polska przegra z nimi, a jednak Hero-Ebi wsadził im 2 gole xD

Tak będzie i teraz :)

comeback

Cytat<- Vote for Austria y0

CIOTA!!!!
Swarm Member

Luna- 6x HE

primabolan

a moze tak wygramy z austria pomyslalem klikajac na ten topic... :?
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

System

Nie interesuję się piłką nożną, ale poświęciłem się teraz na euro i oglądam mecze, moje relacje wyglądają tak, że Polska nie ma pojęcia o piłce nożnej, jak ogładałem mecz z niemcami to było kilka motywów, gdzie polak zamiast  zgrać się z innymi, próbował własnych sił i grać na sępa (i nie wychodziło, tracąc piłkę), fakt cały ronaldo też jest egoistą, ale on może sobie na to pozwolić...

Moim zdaniem polacy są dobrzy tylko w kategorii: Siatka, Ręczna, F1, kiedyś skoki, Alkohol....
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Cubu$

Polska po raz kolejny wg mnie pokazała to na co ją stać. Czyli nic. Gdyby dobrze grali to z Niemcami w końcu byśmy wygrali. Nie mamy wg mnie żadnych szans wyjść z grupy. Ale i tak zawsze jest cień szansy. Jak to mawiają: "nadzieja umiera ostatnia" :)

Zresztą jak wygrają to będzie to miły prezent od nich dla mnie :D

bylyforumowicz

btw, gdzie jest opcja "mam to w dupie" w tej ankiecie?

Zovi

Nie prawda Polacy pięknie zagrali w meczu z Niemcami, 2:0 to jest i tak dobry wynik jak na Polskę.W drugiej połowie Polacy na prawdę mieli szanse na strzelenie wyrównującego gola, nie udało się, trudno.Jeszcze Im pokażemy :evil: . Niemcy to 5 najlepsza drużyna na świecie(według mnie jeszcze lepsi, ja bym im dał 3 -4), myśleli, że wygrają z Niemcami bo wygrali z Portugalią.Portugalia to nie Niemcy, wiecie jaka to jest Oogroomnaaa różnica, pomiędzy tymi dwoma drużynami? Ja gosuje na Polskę, dlaczego? wygraliśmy z nimi na eliminacjach 2006, dlaczego teraz nie mamy z nimi wygrać, gorzej będzie z Chorwatami.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Zaharias

Z Austrią raczej wygra, z Chorwacją będzie trudniej, a z Niemcami zawsze przegrywaliśmy, więc dlaczego miało się to zmienić.
JackFlak 4ever

exoriou

Cytat: System w Czerwiec 12, 2008, 02:37:32 PM
[...]
Moim zdaniem polacy są dobrzy tylko w kategorii: Siatka, Ręczna, F1, kiedyś skoki, Alkohol....
dopisz do listy death metal

a F1, to że jeden Polak, który uczył się jeździć poza Polską umie jeździć to moim zdaniem w żadnym wypadku nie stawia Polaków jako dobrych w F1 :P

@Zaharias, ja osobiście po obejrzeniu meczu Austria - Chorwacja bardziej bał bym się tych pierwszych, czyli austryjaków :) no chyba, że chorwaci wezmą się do do kupy :P bo jak na razie nic szczegolnego nie pokazali

a ludzie, wieczni pesymiści co do polskiej kadry są nudni, nasz national team nie gra tak jak byście chcieli (czyt jak. brazylia,francja,wlosi i co tam jeszcze razem wzieci - co jest nieralne), ale i nie gra slabo, niestety niektorzy wola psioczyc ;p

Cytat: DIO w Czerwiec 12, 2008, 12:30:41 PM
po co sie przejmowac euro? dzisiaj mecz o wszystko, pozniej mecz o honor i do domu :D
pewnie tak... ale prawdziwy kibic nigdy nie traci nadzei :P

Koszałek Opałek

Cytat: exoriou w Czerwiec 12, 2008, 04:35:39 PM
pewnie tak... ale prawdziwy kibic nigdy nie traci nadzei :P

!!!!!!!!!!!

Mecz z Niemcami byl piekny!!!!

Gralismy jak lwy - dalismy najlepsze z siebie i jak dalej bedziemy tak wlasnie grac - to wygramy i z Austria i z Chorwatami!

bula

glos na polske ... nadzieja matka glupich

Cytat: Zovi w Czerwiec 12, 2008, 03:05:52 PM
Nie prawda Polacy pięknie zagrali w meczu z Niemcami, 2:0 to jest i tak dobry wynik jak na Polskę.W drugiej połowie Polacy na prawdę mieli szanse na strzelenie wyrównującego gola, nie udało się, trudno.Jeszcze Im pokażemy :evil: . Niemcy to 5 najlepsza drużyna na świecie(według mnie jeszcze lepsi, ja bym im dał 3 -4), myśleli, że wygrają z Niemcami bo wygrali z Portugalią.Portugalia to nie Niemcy, wiecie jaka to jest Oogroomnaaa różnica, pomiędzy tymi dwoma drużynami? Ja gosuje na Polskę, dlaczego? wygraliśmy z nimi na eliminacjach 2006, dlaczego teraz nie mamy z nimi wygrać, gorzej będzie z Chorwatami.

imo polacy zagrali do dupy w meczu z niemcami i tyle ...

Niemcy to nie Portugalia, tutaj akurat sie zgodze; z wiekszoscia druzyn na euro wedlug mnie Polakom graloby sie latwiej niz z Niemcami bo wiekszosc druzyn nie gra szybkiej pilki w stylu 2, 3 podania i Podolski strzela :X wiekszosc zespolow rozgrywa pilke, stara sie przejsc krotkimi podaniami pod bramke rywala i w walce z takimi druzynami Polska ma wieksze szanse.

a co do mistrzow europy ... holandia, wlochy, niemcy, portugalia

Ulv

Cytat: bylyforumowicz w Czerwiec 12, 2008, 02:43:46 PM
btw, gdzie jest opcja "mam to w dupie" w tej ankiecie?

nie odzywaj się to proste. nikogo nie obchodza takie pierdy.

ORłY DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomick

ciężko powiedzieć - Austria musi wygrać ten mecz bo inaczej będzie to ich druga porażka na Euro, tym bardziej, że są gospodarzami. Polacy też muszą wygrać jeśli chcą mieć szanse na awans - będzie ciężko pomimo, że Austria nie jest mocna, ale mają dodatkowego zawodnika, którym jest publiczność. Oczywiście, że będzie sporo polaków na meczu, ale austriaków będzie znacznie więcej! Przypomnijmy sobie kiedyś mecz Wisła Kraków - Panathinakos,  Wisła w pierwszym meczu wygrała u siebie 3:1, w następnym przegrała na wyjeździe 1:3 m.in dzięki silnemu dopingowi publiczności.  Z mojego punktu widzenia jest to mecz o wszystko, zarówno dla Polski, jak i Austrii

exoriou

no proszę, a teraz niemcy ładnie tyła dają do połowy ^^ i Chorwacja wzięła się do kupy jak na ten team przystało

jak dla mnie w meczu z Niemcami zabrakło tego czego zawsze: rozsądnej defensywy i dokładności oraz pomysłu w ataku
przynajmniej w końcu Polacy zaczęli coś pressingiem grać :P

ale i tak najśmieszniejszy był pewien polityk z pomysłem odebrania Podolskiemu obywatelstwa :) jak takich idiotów mamy w kraju to jak tu dobry team złożyć jak tylko pod górkę :P

ZaAraki

POLSKA!!!POLSKA!!!!POLSKA!!!!!WYGRA MECZ
L2DEX

bula

Cytat: exoriou w Czerwiec 12, 2008, 06:59:34 PM

ale i tak najśmieszniejszy był pewien polityk z pomysłem odebrania Podolskiemu obywatelstwa :) jak takich idiotów mamy w kraju to jak tu dobry team złożyć jak tylko pod górkę :P
w sumie nie taki pierwszy lepszy polityk bo byly minister edukacji ...

Chorwacja 2 : 1 Niemcy !!!!!1111111oneoneeleven

Polska 2 : 0 Austria wanna see !!!!111

Szewa

Cytat: bula w Czerwiec 12, 2008, 07:57:39 PM
Polska 2 : 0 Austria wanna see !!!!111

Bedzie !!!!!1111 eleven eineeineine ein :P

Zovi

Cytat
Polska 2 : 0 Austria
bandzieee :D .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)