Euro2008 (Polska - Austria)

Zaczęty przez exoriou, Czerwiec 12, 2008, 12:06:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kto wygra w dzisiejszym meczu?

Polska
14 (42.4%)
Austria
11 (33.3%)
remis
6 (18.2%)
Nie obchodzi mnie to
2 (6.1%)

Głosów w sumie: 32

Głosowanie skończone: Czerwiec 13, 2008, 03:05:45 PM

Szewa

moze, ale liczy sie ze sedzia nie zauwazyl :)

Tyr, czemu :( ?

PeBe

Luno

Byl ewidentny spalony, ale sedzia nie zauwazyl. Natomiast zauwazyl faul ktorego nie bylo, wiec po prostu porazka...

exoriou

Szewa

Soulern

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Koszałek Opałek

Ja piernicze - troche zimnej wody nie zaszkodzi!!!!
Jestem kibolem jak choroba, ale jak widze jak co poniektorym glupota oczy zaslania, to widelce z szuflady mi wyskakuja!

Nasze 1:0 zostalo zdobyte z EWIDENTNEGO SPALONEGO
ten gol NIE POWINIEN BYC UZNANY
a ich 1:1 z DYSKUSYJNEGO karnego... widzialem od cholery bardziej kontrowersyjnych sytuacji w ktorych zostal przyznany karniak ...

Poza tym nie jest absolutnie wazna kwestia tego karnego - wszystko zaczelo sie od NIEWAZNEGO gola z naszej strony.

LUDZIE - OTWORZCIE OCZY - to nie boli !!!!!!!

Polska reprezentacja grala swietnie, ale jak na ten mecz - za slabo!
Gdyby strzelili jeszcze jedna bramke - nie byloby zadnych durnych i zbednych dyskusji,
teraz kazdy bedzie roztrzasal i wieszal psy na kimkolwiek bedzie mogl,
a prawda jest taka, ze kto nie strzela bramek - ten nie wygrywa meczy !!!

To, ze wlepil nam karniaka - to znaczy, ze trzeba powiesic go za jaja - tak ???
A to, ze uznal nasza brame - z EWIDENTNEGO SPALONEGo - to juz jest cacy ??????

szkoda slow ....

Trzeba grac i strzelac gole - wtedy wygrywa sie mecze, a nie szukac DEBILNYCH wymowek i winy wzsedzie dookola !!!!!!

... to wlasnie tak jest jak slepy rozmawia ze slepym o kolorach ...

Bled

Cytat: Koszałek Opałek w Czerwiec 13, 2008, 02:28:41 PM
Ja piernicze - troche zimnej wody nie zaszkodzi!!!!
Jestem kibolem jak choroba, ale jak widze jak co poniektorym glupota oczy zaslania, to widelce z szuflady mi wyskakuja!

Nasze 1:0 zostalo zdobyte z EWIDENTNEGO SPALONEGO
ten gol NIE POWINIEN BYC UZNANY
a ich 1:1 z DYSKUSYJNEGO karnego... widzialem od cholery bardziej kontrowersyjnych sytuacji w ktorych zostal przyznany karniak ...

Poza tym nie jest absolutnie wazna kwestia tego karnego - wszystko zaczelo sie od NIEWAZNEGO gola z naszej strony.

LUDZIE - OTWORZCIE OCZY - to nie boli !!!!!!!

Polska reprezentacja grala swietnie, ale jak na ten mecz - za slabo!
Gdyby strzelili jeszcze jedna bramke - nie byloby zadnych durnych i zbednych dyskusji,
teraz kazdy bedzie roztrzasal i wieszal psy na kimkolwiek bedzie mogl,
a prawda jest taka, ze kto nie strzela bramek - ten nie wygrywa meczy !!!

To, ze wlepil nam karniaka - to znaczy, ze trzeba powiesic go za jaja - tak ???
A to, ze uznal nasza brame - z EWIDENTNEGO SPALONEGo - to juz jest cacy ??????

szkoda slow ....

Trzeba grac i strzelac gole - wtedy wygrywa sie mecze, a nie szukac DEBILNYCH wymowek i winy wzsedzie dookola !!!!!!

... to wlasnie tak jest jak slepy rozmawia ze slepym o kolorach ...
1. gdyby komentatorzy nie powiedzili ze byl off side , napewno bys tego nie zauwazyl , ujec pokazujacych spalonego bylo raptem 2 , to ze uznal czy nie nie zalezalo od niego tylko od bocznego ktory nie zauwazyl tego spalonego bo nasz nowy polak stal za 3 innymi zawodnikami
2. karny za free , dla mnie byl przekret  (sponsorzy etc) , btw w karnym byl faul ale na Bąku , przyjzyj sie
3. spalony nie byl tak duzy ze to dzieki niemu padl ten gol (wlasciwie to byl tu raczej przeszkoda) , roger wracal
4. bardziej niz argumentowac spalonym radzilbym suma sumarow wysunac wniosek ze polska zagralo za slabo , pewnie nikt nie pamieta ile szczescia mielismy w 1 pol , tylko pamietaja to jak to webi dal karniaka za kanapke.
5 . saganowski nie dogrywal do rogera tylko sepil sie i strzelal
6 koszek wiem ze starasz sie ostudzic emocje , ok ale widac ze w pilke nie grasz (zabardzo sie nie interesujesz). eot z mojej strony , koszalek - nie jest to jakis atak na ciebie , pisze to co widze.

Cralin

Co za rąbany sedzia!!!!Kurwa łysol zajebany w pizde.Co za huj ślepy jak kurwa kura w nocy.Huj mu w dupe.

http://pl.youtube.com/watch?v=YCD_Fm2NUV4

Mati_888

OWNED  :)

A żeby było śmieszniej :

"Howard Webb z zawodu jest policjantem w stopniu sierżanta w policji hrabstwa South Yorkshire w mieście Sheffield."

Cytat z wikipedi

Muszę sobie taką załatwić :D
Abyss x3 :

Matiks - BH

Koszałek Opałek

Cytat: Bled w Czerwiec 13, 2008, 03:07:27 PM
6 koszek wiem ze starasz sie ostudzic emocje , ok ale widac ze w pilke nie grasz (zabardzo sie nie interesujesz). eot z mojej strony , koszalek - nie jest to jakis atak na ciebie , pisze to co widze.

Kazdy ma prawo powiedziec swoje zdanie ;).
Nie gram w pilke, ale interesuje sie nia - dosyc duzo meczy ogladam - nie interesuje mnie jednak spekulacje, tylko fakty.
Zasada jest prosta - albo strzelasz i wygrywasz - albo jedziesz do domu.

Zawsze ciesze sie mogac ogladac orlow na boisku, ale dla mnie cala ta burza to kicha - powinnismy strzelic 2:0, albo 3:0 i wszystko byloby oko.

Spekulacje na temat wejscia / wyjazdu wydaja sie po prostu smieszne - do tej pory strzelilismy 1 !!! bramke,
podejrzewam, ze w nastepnym meczu nawet 1 nie strzelimy - 3 mecze i 1 bramka, to troche malutko, zeby nawet spekulowac ...

Gralismy swietnie, jednak za slabo - przy czym nie zmienia to faktu, ze pieknie bylo popatrzec na naszych orlow ;)

bula

CytatJestem kibolem jak choroba, ale jak widze jak co poniektorym glupota oczy zaslania, to widelce z szuflady mi wyskakuja!
:< ^^

A co do tego karnego ... kazda wieksza impreza sportowa czy to mistrzostwa swiata czy europy to sa ogromne pieniadze ... jak myslicie czy jezeli austriacy przegraliby 2gi mecz z rzedu wszyscy ktorzy obecnie im kibicuja przyszli by na ich nastepne mecze? raczej nie, wiec to bylo zagranie pod gospodarzy zeby wiecej zarobic z mistrzostw, tak to juz jest od zawsze ze sedziowie sedziuja bardziej dla gospodarzy i nie ma sie co temu dziwic bo kilkanascie(kilkadziesiat?) tysiecy kibicow w ta czy tamta to nie jest wszystko jedno.

nie probuje usprawiedliwiac remisu polakow tylko staram sie wykazac ze ten karny to bylo ewidentne zagranie pod gospodarzy

Bled

nawet jakby wygrali to z chorwacja raczej szans by nie bylo (jakby zagrali pierwsze minuty tak jak z austria , mysle ze nawet boruc by nie pomogl
juz sobie odpusccie to 'samonakrecanie' siebie wzgledem meczu bo gorzej sie zyje , bylo minelo
show must go on

Mati_888

Austria teraz musi wygrać 1:0 z Niemcami, a my musimy wygrać z Chorwacją 2:1/2:0.... Baardzo mało prawdopodobne
Abyss x3 :

Matiks - BH

Kostek(...)

Cralin

Cralin

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Koszałek Opałek

Chorwacja wystawila sklad B ;), austryjacy szaleja a u niemcow nie bedzie gral Schweini i buchnela plota, ze podolski ma problem z kostka - kontuzja na treningu.

Az sie trzese ...

Mati_888

To tylko spekulacje... Na serio myślicie że Austria wygra z Niemcami ? btw

Jakie wyniki dadzą awans Polakom ?
Abyss x3 :

Matiks - BH

Koszałek Opałek

Cytat: Mati_888 w Czerwiec 16, 2008, 03:28:41 PM
To tylko spekulacje... Na serio myślicie że Austria wygra z Niemcami ? btw

Jakie wyniki dadzą awans Polakom ?

mam nadzieje ...

Antilus

ja tak w to wierze ze wygramy i przejdziemy ze stawiam na to moj czas i meczarnie <patrz moja sygna :P>

EDIT:

Kurna przegapilem swoj 200 post :(
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

ZaAraki

Polska przejebało i niema o czym mówić to jest koniec.
L2DEX