Iluzje optyczne

Zaczęty przez Zorgo90, Maj 05, 2008, 02:25:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

Może zrobimy mode na zagadki Cralina ? Ja mam jedną :

Były sobie 2 dziewczyny - brunetka i blondynka i kierowca potrącił brunetke, ale nie blondynkę, dlaczego ?

odp. Bo nie lubi brunetek...

I jak ? jeszcze za mało "żalowate" ? :P
Abyss x3 :

Matiks - BH

Bled

Cytat: Cralin w Czerwiec 14, 2008, 01:31:11 PM
Dobra dam tą zagadke bo sie nudno robi

ale ostrzegam...zagadka jest trudna:

pewien chlop ze wsi mial sowe. pewnego dnia przyjechal pociagiem do miasta sprzedal sowe na targu a za uzyskane pieniadze kupil sobie 2kg pasztetowki, 1kg kaszanki i kolejowy bilet powrotny do rodzinnej wsi.
wsiadl do wlasciwego pociagu ale konduktor wyrzucil go z tego pociagu na 3 stacji. za co?!

bo jak jechal na targ to nie mial biletu ;)
co wygralem?

Zovi

Cytat: Mati_888 w Czerwiec 14, 2008, 09:26:16 PM
Może zrobimy mode na zagadki Cralina ? Ja mam jedną :

Były sobie 2 dziewczyny - brunetka i blondynka i kierowca potrącił brunetke, ale nie blondynkę, dlaczego ?

odp. Bo nie lubi brunetek...

I jak ? jeszcze za mało "żalowate" ? :P
Dobra, dobra to teraz ja.

Pewien człowiek, idąc sobie przez las został zjedzony przez lwa. Pół godziny po tym wydarzeniu, poszedł drugi, ale nie został zjedzony, chociaż przeszedł tuż koło lwa, dlaczego go nie zjadł?

Odp. Bo lew był już najedzony

Niesamowite co nie? :D

EDIT.
No prosze bardzo poprawione. :P
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Mati_888

"Pewien człowiek, idąc sobie przez las zjadł lew."

raczej

"Pewien człowiek, idąc sobie przez las został zjedzony przez lwa."
Abyss x3 :

Matiks - BH

DIO

ja znam odpowiedz na zagadke Cralina :p

bo na 3 stacji byla rodzinna wies chlopa? :D

odpowiedz alternatywna (bo w sumie sa 2 mozliwosci, obstawiam niby pierwsza ale ta tez mozliwa)

bo rodzinna wies chlopa byla na 1 lub drugiejs tacji a chlop zasnal po zjedzeniu kaszanki i pasztetowej i konduktor wywalil go dopiero na 3 podczas kontroli biletow :D

ZaAraki

Wywalił go za drzwi :?
L2DEX

Cralin

Dobra patrzcie:

Za co? ZA DARMO!!!

hehe :D nikt nie zgadł a teraz zagadka ala cralin:

Idzie sobie facet przez miasto i widzi mikołaja.Mikołaj nie daje mu prezentu...Dlaczego?

bula

Cytat: Cralin w Czerwiec 15, 2008, 12:02:00 PM
Dobra patrzcie:

Za co? ZA DARMO!!!

hehe :D nikt nie zgadł a teraz zagadka ala cralin:

Idzie sobie facet przez miasto i widzi mikołaja.Mikołaj nie daje mu prezentu...Dlaczego?
dobra w poprzednim temacie tobie radzilem /emoquit ... teraz widze ze sam musze to zrobic :X

Cralin

Może więcej bez sensu??:D:D:D Cralin king of the world!!!! :D

bula

Cralin

Cytat: bula w Czerwiec 15, 2008, 01:03:03 PM
Cytat: Cralin w Czerwiec 15, 2008, 12:20:29 PM
:D:D:D Cralin king of the stupidity!!!! :D
/fixed :X

No to też.Ale king of the world bardziej :D:D

Soulern

Cytat: Zovi w Czerwiec 14, 2008, 09:51:18 PM

Pewien człowiek, idąc sobie przez las został zjedzony przez lwa. Pół godziny po tym wydarzeniu, poszedł drugi, ale nie został zjedzony, chociaż przeszedł tuż koło lwa, dlaczego go nie zjadł?

Odp. Bo lew był już najedzony

W zagadce nie ma nic o stopniu najedzenia lwa. Może lew w lesie głodował, jako że nie mógł znaleźć swojego normalnego pożywienia (w końcu gazele raczej w lesie nie żyją) i jednym głupim człowiekiem mógł się nie najeść? Trochę zagadka bez sensu. ^^

Cytat: Cralin w Czerwiec 15, 2008, 12:20:29 PM
Cralin king of the kindergarten!!!! :D
/fixed

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Zovi

Soulern, no to co, a kto powiedział, że ten człowiek nie mógł mieć 150 kg?a po za tym to są zagadki typu Cralin wiesz, o co chodzi, teraz będę same takie wymyślał ...muahaha, zobaczycie :D .Ok nawet mam już jedną.

Pewien człowiek ze wsi miał kota, kupił do tego jeszcze krowe. No to dał kotu się napić mleka, no i kot wypił 43 miski mleka (te miski były 0.5l), dlaczego nie wypił 44?

Odp.Bo już się napił

Kuurde coraz lepsze wymyślam zagadki, co nie?
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Cralin

Nie masz ze mna szans ...

Był sobie króliczek który był małym króliczkiem.Bardzo lubił czekoladowe jajeczka.Niedawno zjadł 999999 jajeczek i nie mogł wiecej...Tak więc pytanie:Gdzie wtedy był ebi smolarek?

Zovi

Achh... nie no muszę przyznać jesteś mistrzem bezsensownych, dennych i głupich zagadek... BRAWO :twisted: .
Cytat
Był sobie króliczek który był małym króliczkiem.Bardzo lubił czekoladowe jajeczka.Niedawno zjadł 999999 jajeczek i nie mogł wiecej...Tak więc pytanie:Gdzie wtedy był ebi smolarek?
Na meczu... to ty sam nie wiesz? lee ale mi to zagadka

Cralin

Źle...występował w reklamie telewizorów...

Była sobie taka bździągwa i nikt nie wiedział jak sie to słowo wypowiada...Więc ona poszła sobie do tartaku i sie zabiła.Jaki z tego morał?Sam nie wiem ale fajnie sie uklada xD

Mati_888

Cralin.... Ty po prostu jesteś głupi...

Nikogo to nie śmieszy co ty piszesz oprócz ciebie... Zastanów się co piszesz czasami (no ja też, ale twój każdy post jest kompletnie nie przemyślany...)
Abyss x3 :

Matiks - BH

bula

Soulern

Cytat: bula w Czerwiec 15, 2008, 04:00:44 PM
imo close thread
Niee, nie zamykać tematu. Tylko end offtopic.

Cytat: Mati_888 w Czerwiec 15, 2008, 03:42:43 PM

Nikogo to nie śmieszy co ty piszesz oprócz ciebie... Zastanów się co piszesz czasami (no ja też, ale twój każdy post jest kompletnie nie przemyślany...)
A czego się spodziewałeś po dziewięciolatku? ^_^

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Hermit

Cytat: Soulern w Czerwiec 15, 2008, 06:17:53 PM
Cytat: bula w Czerwiec 15, 2008, 04:00:44 PM
imo close thread
Niee, nie zamykać tematu. Tylko end offtopic.

Cytat: Mati_888 w Czerwiec 15, 2008, 03:42:43 PM

A czego się spodziewałeś po dziewięciolatku? ^_^

10 limuzyn i iq rzędu 200.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

ZaAraki

Jeśli ma 9 lat to powinien zostać zbanowany za wiek. JOKe:D
L2DEX

Cralin

Dobrze,jak chcecie to koniec głupoty...Nikt już nie przygarnie cralinka ;( No ale trudno podajcie wazeline i jedziemy dalej ;)

Kazuya

on powinien zostac lolem roku :-|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpg x5 [gh85]

Cubu$

Cytat: Cralin w Czerwiec 15, 2008, 07:09:13 PM
Dobrze,jak chcecie to koniec głupoty...Nikt już nie przygarnie cralinka ;( No ale trudno podajcie wazeline i jedziemy dalej ;)

Cralin jeszcze raz napiszesz tu jakąś bezsensowną zagadkę, obiecuje że dostaniesz bana na tydzień. Ten temat był w porządku dopóki Ty nie zacząłeś zadawać swoich pro pytań...

ZaAraki

Cralin, cralin śmieje się z ciebie(musiałem to napisać) :shock:
L2DEX