telefon komórkowy

Zaczęty przez Pheonix, Czerwiec 17, 2008, 08:34:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

a wiec sprawa jest taka że szukam sobie komórki i nie wiem jaka wybrać :/
aktualnie mam spv m300 i szukałem czegoś podobnego w funkcjach i  dobrej cenie... niemożliwe ^^

a teraz szukam telefonu podobnego do noki 5200 albo motorli z8

proszę o pomoc:)

bo_mialem_zly_nick

komurkowy :o

sony ericsson z serii W imo

Pheonix

aaa Firefox mi nie poprawił :D sorki już naprawiam

w  nie ma takiego jak ja chce... za drogi

bo_mialem_zly_nick

To moze powiedz w jakim zakresie cenowym... nowka, uzywany czy cos innego.

Pheonix

ok
nówka najlepiej z plusa albo play w MIX max do 36 miesięcy po 30 zl miesięcznie do 100zl za telefon starczy ??

Pheonix

doman18

IMHO najfajniejszym telefonem który ostatnio wyszedł jest nokia 5310 LINK ale jest tylko w ofercie ery. Ewentualnie musiałbyś dołożyć 350zł żeby mieć nówkę z allegro bez simloka :D. Dla mnie ten telefon oraz w swoim czasie SE w810 to dwa telefony idealne pod względem designu i funkcji. Ale to tylko moja skromna opinia a ja się na telefonach nie znam

Cytat: Pheonix w Czerwiec 17, 2008, 08:34:02 PM
aktualnie mam spv m300 i szukałem czegoś podobnego w funkcjach i  dobrej cenie... niemożliwe ^^

Masz rację. W takiej funkcjonalności zdaje się są tylko nokie z serii N a w ich przypadku trzebaby brać abonament
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Pheonix

^^
ta nokia nawet fajna :D a ten spv jest zniszczony dlatego wymieniam :)

Cytat: doman18 w Czerwiec 17, 2008, 10:53:47 PM
IMHO najfajniejszym telefonem który ostatnio wyszedł jest nokia 5310 LINK ale jest tylko w ofercie ery. Ewentualnie musiałbyś dołożyć 350zł żeby mieć nówkę z allegro bez simloka :D. Dla mnie ten telefon oraz w swoim czasie SE w810 to dwa telefony idealne pod względem designu i funkcji. Ale to tylko moja skromna opinia a ja się na telefonach nie znam

Cytat: Pheonix w Czerwiec 17, 2008, 08:34:02 PM

Masz rację. W takiej funkcjonalności zdaje się są tylko nokie z serii N a w ich przypadku trzebaby brać abonament

ile kosztuje miesieczny abonamet ?? piekny telefon