Kamael "pała z minusem"

Zaczęty przez Umbato, Czerwiec 20, 2008, 02:38:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Umbato

Co sądzicie o tym jak to w ogóle wygląda? Ja to dzisiaj dopiero zobaczyłem i małe niewybuchłem śmiechem. :D Zamiast stworzyć coś orginalnego to zrobili jakiegoś elfa przypominającego kalekiego anioła z jednym skrzydłem . i te jego klasy np. "Inspektor" dodajsz ksywe Gadżet i komedia gotowa buhahahaha...  :D Ciekawe jaka będzie kolejna rasa i jej klasy. Ja mam propozycje co do klasy np: komornik albo urzędnik skarbowy... :D:D:D hehehe moim zdaniem Kamael to poracha straszna mogli by zrobić jakię nowe fajne miejsca dodać jakieś skille, nie zrobili "Inspektora Kamaela" buehehehehehe :D
Unless you have 40 to 1

K

bula

Cytat: Umbato w Czerwiec 20, 2008, 02:38:52 PM
Co sądzicie o tym jak to w ogóle wygląda? Ja to dzisiaj dopiero zobaczyłem i małe niewybuchłem śmiechem. :D Zamiast stworzyć coś orginalnego to zrobili jakiegoś elfa przypominającego kalekiego anioła z jednym skrzydłem . i te jego klasy np. "Inspektor" dodajsz ksywe Gadżet i komedia gotowa buhahahaha...  :D Ciekawe jaka będzie kolejna rasa i jej klasy. Ja mam propozycje co do klasy np: komornik albo urzędnik skarbowy... :D:D:D hehehe moim zdaniem Kamael to poracha straszna mogli by zrobić jakię nowe fajne miejsca dodać jakieś skille, nie zrobili "Inspektora Kamaela" buehehehehehe :D
buehehehe ... kon by sie usmial ... buehehehehe ... ubaw po pachy

Xyber

CytatCo sądzicie o tym jak to w ogóle wygląda? Ja to dzisiaj dopiero zobaczyłem i małe niewybuchłem śmiechem. Very Happy Zamiast stworzyć coś orginalnego to zrobili jakiegoś elfa przypominającego kalekiego anioła z jednym skrzydłem . i te jego klasy np. "Inspektor" dodajsz ksywe Gadżet i komedia gotowa buhahahaha...  Very Happy Ciekawe jaka będzie kolejna rasa i jej klasy. Ja mam propozycje co do klasy np: komornik albo urzędnik skarbowy... Very Happy:D:D hehehe moim zdaniem Kamael to poracha straszna mogli by zrobić jakię nowe fajne miejsca dodać jakieś skille, nie zrobili "Inspektora Kamaela" buehehehehehe Very Happy

"No nie powiem w szkole kawałami sypie" ;/ OMG

Lama Pidżama

Cholera fakt usmialem sie jak dzika swinia podczas godow letnich!!!
.....
.....
.....
......
........
..........
z ciebie...

Umbato

Cytat: Lama Pidżama w Czerwiec 20, 2008, 09:53:53 PM
Cholera fakt usmialem sie jak dzika swinia podczas godow letnich!!!
.....
.....
.....
......
........
..........
z ciebie...

Co to ma być? atrak na mnie? beeee heheheheheeeee... Kamael jest bez sensu i szydze oficjalnie HAHAHA
Unless you have 40 to 1

Lama Pidżama

Nie wolisz zalozyc sobie konta na jakims fanklubie pudziana?

bula

coz ... retardy zdarzaja sie nawet na DN(z calym szacunkiem dla normalnych graczy DN, aczkolwiek jest ich pewnie niewielu)

Umbato

Panowie... co jest? no miejcie jakiś dystans do tej gry. Ja do was z sercem a wy do mnie z kamieniami... Ja rozumiem żebym osobiście na was coś pojechał powiedział "o ty taki i owaki" a wy tu już mnie od jakichś reatardów? co to jest reatrd? niedorozwój? to byś chociasz po polsku napisał... a nie mi tu z angielszczyzną wyskakujesz  :P Ta mi chodzi głównie o to że tekstura kalekiego anioła mi się nie podoba i te jego klasy, inspektor (tzn nazwy).

Lama czemu pudziana? jak naruszyłem jakichś punkt regulaminu to nie wiem... donieś gdzieś i mnie zbanują i masz problem z głowy. A nie mnie tu atakujesz.

bula... nieprzezywaj mnie. to bardzo nie ładnie z twojej strony 8)
Unless you have 40 to 1

bula

Cytat: Umbato w Czerwiec 21, 2008, 08:53:27 AM
Panowie... co jest? no miejcie jakiś dystans do tej gry. Ja do was z sercem a wy do mnie z kamieniami... Ja rozumiem żebym osobiście na was coś pojechał powiedział "o ty taki i owaki" a wy tu już mnie od jakichś reatardów? co to jest reatrd? niedorozwój? to byś chociasz po polsku napisał... a nie mi tu z angielszczyzną wyskakujesz  :P Ta mi chodzi głównie o to że tekstura kalekiego anioła mi się nie podoba i te jego klasy, inspektor (tzn nazwy).

Lama czemu pudziana? jak naruszyłem jakichś punkt regulaminu to nie wiem... donieś gdzieś i mnie zbanują i masz problem z głowy. A nie mnie tu atakujesz.

bula... nieprzezywaj mnie. to bardzo nie ładnie z twojej strony 8)
a ty troche posiedz przy slowniku ortograficznym ;*

a krytykowac mozna w sposob normalny, wyrazajac swoja opinie i w sposob w jaki ty to zrobiles, ale korzystajac z tego drugiego sposobu trzeba sie liczyc z krytyka ze strony innych uzytkownikow forum

Umbato

He he czasem potrafię byków narobić :P. W sposób jaki ja to zrobiłem... no przecież nikogo nie obraziłem w tym poście nie wymieniłem ani jednego nicka nie napisałem też np. "Kto gra kamaelem to jest taki głupi czy coś" . To że wyraziłem swoją opinie na temat wyglądu nie jest powodem żeby wyzywać mnie od niedorozwojów no kurde  :( . Śmiem twierdzić że w zaistniałej sytuacji wypadało by mnie przeprosić a nawet zdecydowanie uważam że, przeprosiny są na miejscu  8)

I bez ciśnień panowie PEACE  :)
Unless you have 40 to 1

Lama Pidżama

Dlaczego pudziana? Twój avek i podpis... no na mysl to mi przychodzi jedyny znany strong man... pudzian phehehe. Dlaczego się czepiam bo ten temat jest tak żałosny i pozbawiony sensu ze az mi sie plakac chce...

Bled

chodzi o to ze tym pierwszym  postem sprawiles wrazenie retarda , a nastepnymi je ... potwierdziles?
buhauhua

Umbato

O prosze... Ja widze że wy lubicie spinać się na necie. Temat żałosny? to nie pisz. Pozbawiony sensu? a dla czego? bo krytykuje jego wygląd? to masz pecha i możesz teraz co najwyżej płakać a ja będe sobie szydził dalej. 

Bled ty ogulnie taki cięty w gębie jesteś? czy tylko przez internet?

Unless you have 40 to 1

Bled

PeBe

fora = FLAMEEEE !!!1

A btw. karmeli to laska fajnie tanczy ^^

bula

Cytat: Umbato w Czerwiec 21, 2008, 10:56:27 AM
O prosze... Ja widze że wy lubicie spinać się na necie. Temat żałosny? to nie pisz. Pozbawiony sensu? a dla czego? bo krytykuje jego wygląd? to masz pecha i możesz teraz co najwyżej płakać a ja będe sobie szydził dalej. 

Bled ty ogulnie taki cięty w gębie jesteś? czy tylko przez internet?

Tak, zalosny ... bo nie podales zadnych powodow tylko "a bo mi sie nie podoba", grales kiedykolwiek kamaelem DOBRZE dzialajacym? Ciul z tym, grales chociaz zbugowanym? Nie bo po co, latwiej krytykowac ...

btw czemu wszyscy z DN jak ktos po nich jedzie rzucaja tekst w stylu ciekawe-co-bys-zrobil-jakbysmy-sie-spotkali-w-realu ... taka moda teraz?

P.S. aa zapomnialem ... przeprosin nie bedzie :oops:

Zarean

Lol od miesiąca mnie nie ma na forum(o ile nie dłużej), a tu takie rzeczy się wyprawiają. Nie no gościu wyraził swoją opinię, tylko, że w taki sposób, że szkoda gadać do tego trochę za późno(kamaele są już baaaardzo długo).
Może cosik ode mnie:
1. Naśmiewasz się z klasy o nazwie Inspektor, a nawet nie wiesz dlaczego ta klasa tak się nazywa i jakie ma to uzasadnienie fabularne.
2. Masz całe 2 albo nawet 3 wyspy(licząc Luna Park) z tego masz wyspę dla high lvli gdzie sam sobie nie dasz rady(mobki +85lvle).
3. Wygląd kamaeli też jest uzasadniony fabularnie, wystarczy poczytać.
4. Nowe skille też masz, skille z 3 klasy lvle 80 i +80(tak dla info możesz mieć teraz 85 lvl max główną postacią).
5. Masz bardzo dużo dodatków, ale aż tak cię nie będę informował, niech z ciebie się jeszcze trochę ponabijają i powgniatają w ziemię.

Przeczytałeś? Właśnie ci wytłumaczyłem dlaczego zrobiłeś z siebie głupka i po ciebie jadą.

Czasami warto poczytać o czymś zanim zacznie się wjeżdżać.

Umbato

I co? mam być pod wrazeniem? buehehehe... "wgniatają w ziemię?" że niby ma mi być głupio tak? powiem ci tak chłopie bo widze ze tu tragedia się dzieje...

1. Wcale mi nie zaipnowałes
2. Mam to już głęboko w d..... I będe szydził z czego będe chciał i kiedy chciał
3. Widzę że jesteś jednym z tych dzieci co skoczyły by z mostu za tą gierkę
4. Kamael = bezsens (wygląd)
5. Inspektor = bezsens (nazwa)
6. Pa

Kamael wygląda bez sensu i Finito
Unless you have 40 to 1

SknerusKK

ludzie no, Umbato poprostu wyrazil swoja opinie na temat wygladu kamaeli, owszem zrobil to w troche zalosny sposob ale to nie znaczy zeby sie od razu z tego wysmiewac
on mowi o wygladzie, a niektorzy tu objasniaja cala kronike, ten temat to mogla by byc dyskusja na temat wygladu kamaeli, a nie od razu flame o jego sposob napisania posta

ontopic: dla mnie kamaelki sa takie pedalskie, szczegolnie w mj ;d

bula

Cytat: SknerusKK w Czerwiec 21, 2008, 04:54:58 PM
ludzie no, Umbato poprostu wyrazil swoja opinie na temat wygladu kamaeli, owszem zrobil to w troche zalosny sposob ale to nie znaczy zeby sie od razu z tego wysmiewac
on mowi o wygladzie, a niektorzy tu objasniaja cala kronike, ten temat to mogla by byc dyskusja na temat wygladu kamaeli, a nie od razu flame o jego sposob napisania posta

ontopic: dla mnie kamaelki sa takie pedalskie, szczegolnie w mj ;d
tylko o wygladzie? czytales jego wypowiedz?
Cytat
hehehe moim zdaniem Kamael to poracha straszna mogli by zrobić jakię nowe fajne miejsca dodać jakieś skille, nie zrobili "Inspektora Kamaela" buehehehehehe
akurat w swoim poscie Zarean przedstawil ze NCSh1t dodal nowe skille/lokacje do gry ...

btw ciagle czekam na odpowiedz czy teksty typu
CytatO prosze... Ja widze że wy lubicie spinać się na necie
CytatBled ty ogulnie taki cięty w gębie jesteś? czy tylko przez internet?
sa modne na wszystkich serwerach/forach czy tylko na DN? Z calym szacunkiem na jaki mnie stac dla graczy DN ale juz drugi raz slysze cos takiego i to od gracza z DN, a wczesniej jakos takich przypadkow nie mialem

Umbato

Bula z całym szacunkiem do ciebie. Powiedz mi jak mam odbierać wypowiedzi typu jesteś retardem itd, itp? Ja nikogo nie obraziłem w pierwszym poście poza kamaelem. Ja nie wiem może uraziłem czyjeś uczucia religijne, polityczne nie wiem.... wjechałem komuś na wielką miłość kur... ?

To wszystko to były zwykłe spinki jakichś dzieciaków.
I nie mnieszaj w to wszystko innych graczy z dragona okej?

A i napisałem że to poracha ze względu na wygląd oraz nazwy klas jak "inspektor" Tyle.

Unless you have 40 to 1

PeBe

Cytat: Umbato w Czerwiec 21, 2008, 08:06:05 PM
Bula z całym szacunkiem do ciebie. Powiedz mi jak mam odbierać wypowiedzi typu jesteś retardem itd, itp? Ja nikogo nie obraziłem w pierwszym poście poza kamaelem. Ja nie wiem może uraziłem czyjeś uczucia religijne, polityczne nie wiem.... wjechałem komuś na wielką miłość kur... ?

To wszystko to były zwykłe spinki jakichś dzieciaków.
I nie mnieszaj w to wszystko innych graczy z dragona okej?

A i napisałem że to poracha ze względu na wygląd oraz nazwy klas jak "inspektor" Tyle.
Każdy ma prawo do własnego zdania, ale zdaje mi się, że tu poszło o to że TY nie opisałeś dokladnie o co Ci chodzi, zreszta aktualnie wiekszość ludzi (będących kiedyś przeciwnikami karmelków) się do nich przekonała - jeśli o wygląd chodzi to tam w/e każda rasa ma coś głupiego w wyglądzie/ animacjach i nikt na to nic nie poradzi. Laska imo wygląda fajnie (no bez skrzydla bylo by lepiej ale to fantasy w końcu) facet to jakieś EMO ale AŻ tak źle imo nie jest.

Jeśli chodzi o zmiany to zmieniło się baaardzo dużo, w tym jest sporo bardzo dobrych zmian interfejsu(np. inventory <3), no i zmiana systemu resistów/attributów, doszły 'lepsze' wilki... . . ..

Nazwa 'Inspector' - 0.o nie wiem o co Ci chodzi
(slownik) :
Etym. - łac. inspectio 'nadzór' i inspector 'nadzorca' od inspicere 'wglądać; badać'; zob. in- 2; specere, zob. spektakl; por. inspicjent.

Kostek(...)

umbato jestes boski :* +1retardguy