Zmiana administracji

Zaczęty przez Soul, Czerwiec 20, 2008, 08:10:25 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soul

Ta zmiana dotyczy zarówno forum jak i strony.

Po wczorajszym posiedzeniu "rady starszych", doszliśmy do wniosku, że musimy zmienić kilka spraw. Jak na pewno wiele z Was zauważyło ostatnimi czasy wynikło sporo afer oraz nieporozumień. Zniknął jeden z administratorów, a mianowicie Shaman. Nie pojawia się od 22 marca. W przypadku każdej innej osoby już dawno zostałby usunięty ze stanowiska... Czekaliśmy z tym długo. Naszą decyzją traci stanowisko ze względu na jego absencję, zarówno jak i bardzo duże kłopoty w życiu realnym. Za współpracę gorąco mu dziękujemy, gdyż zrobił wiele dobrego dla forum.

Jego miejsce zajmować będę teraz ja, także decyzją naszej rady. Co to oznacza? A no powinno zmienić się dużo. Jest wiele spraw, "konfliktów", które już dawno powinny zostać rozwiązane i mam nadzieję rozwiązać je w najbliższym czasie. Proszę o wyrozumiałość i liczę także na pomoc moderatorów oraz SM. W przypadku porażki (nie miejcie na nią nadziei :D) podaję się do dymisji, ot taki mały bat ;).

Życzę miłego pobytu na forum i pozdrawiam ;)
Prepare for unforeseen consequences...

Soulern

Powodzenia Soul... Zmień sobie tylko sygę, bo masz tam SMa :p Szkoda, że straciliśmy Shamana.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Meyko

Niestety historia lubi sie powtarzac. Swego czasu niestety wlasnie Shaman pisal o bylym administratorze tego forum i mial sluszne pretensje, ze tenze nie odzywa sie ani slowem by chciaz w kilku slowach wyjasnic sytuacje lub pozegnac sie (na dluzej lub krocej). Nieobecnosc Shamiego to duza strata dla nas, mam nadzieje, ze w RL bedzie tak samo waleczny jak w L2 i da rade wszystkim przeciwnosciom losu.

Pozdrawiam

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Szewa

Mati_888

No szkoda, bo adminem niestety długo nie był... Powodzenia w "realu" ;)
Abyss x3 :

Matiks - BH

bylyforumowicz

mam nadzieje, ze tym razem trafi sie ogarniety glowny admin :P

Kentaro

Jak Sal odszedł to to forum schodzi na psy.....:/
Tylko ja mam takie odczucia??
A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

Cubu$

Cytat: Kentaro w Czerwiec 20, 2008, 12:47:53 PM

Uzasadnij swoją wypowiedź ;>

bylyforumowicz

emo fag zbanowal moje alter ego, proszac go o uzasadnienie swojej decyzji stwierdzil, ze "regulamin forum mozna zlamac na nim i poza nim". Bardziej zejsc na psy chyba sie nie da.

Kentaro

Cytat: Cubu$ w Czerwiec 20, 2008, 01:39:58 PM

Uzasadnij swoją wypowiedź ;>

Po Sal'u odszedł kolejny dobry admin Dohid....
Co chwilę jakieś problemy z administracją...raz kogoś wywalają ze stanowiska potem znów wraca na to stanowisko.....
Miały być zmiany wprowadzone na forum a jak na razie oprócz kilku artykułów ni ch*ja nie widać...

Serdel już dawno miał podać listę jakie mają zmiany wprowadzić a jak na razie nic nie widać a za niedługo minie miesiąc jak napisał ze ma podać zmiany.....

To tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie....
Mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem..
A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

Soul

Kentaro. Nie wiem, czy tutaj określnie zeszło na psy jest trafne. Wszelkie informacje dalej można znaleźć i w dalszym ciągu można pytać. Forum działa całkiem sprawnie, mimo wszystkich nieporozumień.

Owszem. Ostatnimi czasy zostało ono zaniedbane. Każdy z nas doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Jednym z moich pierwszych zadań będzie odzyskać to, co straciliśmy. I wiem, że nie będzie to łatwe, jeśli w ogole jest to możliwe.

Narzekanie w niczym nie pomoże. Nawet jestem skłonny powiedzieć, że jest ono nie na miejscu... milsza byłaby pomoc, sugestie...

-=EDIT=-
Dohid odszedł, Saladina nie ma... Shaman odszedł, wrócił i znowu odszedł... Cóż. Owszem. Może nie wygląda to kolorowo... Mam nadzieję, że teraz jakoś dojdziemy wreszcie do porządku. Niestety nie jestem w stanie tego obiecać, ale jak na razie po wczorajszych ustaleniach, wszystko idzie w dobrym kierunku.

Listę zmian dostaniecie i ja Wam to obiecuję. A jeśli listy nie będzie, to sami te zmiany zobaczycie.
Prepare for unforeseen consequences...

Cralin

No szkoda...Trudno mam nadzieje ,że sie sprawdzisz ;) i tak za dużo roboty nie będziesz miał bo wakacje się rozpoczęły ;) Ja wyjeżdżam do Baligrodu na 2 dni.Kto to teraz przeczyta to wiem jaka będzie jego reakcja:

-Huraaa!W końcu nadeszła ta chwila ! Tyr stawiasz piwo!!!!

Mniej więcej tak.No ale powodzenia.

Dev

Have fun soul :P Tylko nie nabrój za dużo :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Cubu$

Cytat: Cralin w Czerwiec 20, 2008, 03:39:29 PM
No szkoda...Trudno mam nadzieje ,że sie sprawdzisz ;) i tak za dużo roboty nie będziesz miał bo wakacje się rozpoczęły ;) Ja wyjeżdżam do Baligrodu na 2 dni.Kto to teraz przeczyta to wiem jaka będzie jego reakcja:

Przynajmniej został nam Cralin ;) :P

bula

Cytat: Cubu$ w Czerwiec 20, 2008, 10:13:32 PM

ta, promyk slonca ;)

Soulern

Cytat: bula w Czerwiec 20, 2008, 11:31:27 PM
Cytat: Cubu$ w Czerwiec 20, 2008, 10:13:32 PM

ta, promyk slonca ;)
...Z ciemnogrodu. ^^

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Inidriel

Shami pewnie nie dał rady pogodzić życia osobistego z forum. Czasem aż chce się, żeby doba trwała 48h... Pozdrowienia dla niego :)

Jednocześnie gratuluję Soul, wierzę, że się sprawdzisz w swojej 'nowej' funkcji ;)

Beatronix

Tyr

Tobie? Za młody jesteś :]

Shamcio to ma za-_-', a nie tam... Jestem z nim w stałym kontakcie... W sumie to mój pracodawca :]
Lineage 2 Classic EU

Hermit

Cytat: Tyr w Czerwiec 21, 2008, 10:14:35 PM

Shamcio to ma za-_-', a nie tam... Jestem z nim w stałym kontakcie... W sumie to mój pracodawca :]

To co ty właściwie robisz? Może się mylę, ale coś mi się z językiem kojarzy.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

bula

Cytat: Hermit w Czerwiec 21, 2008, 11:10:32 PM
Cytat: Tyr w Czerwiec 21, 2008, 10:14:35 PM

To co ty właściwie robisz? Może się mylę, ale coś mi się z językiem kojarzy.
tłumacz? Shami kiedys kogos takiego chyba poszukiwal

bylyforumowicz

Cytat: bylyforumowicz w Czerwiec 20, 2008, 11:48:45 AM

CytatWiecie co... Nie dość, że "przyszedł" pomóc, to Wy macie jakieś pretensje. Comeback. Zgodnie z regulaminem BAN.

chyba sie pomylilem.

Cytat: saladin
Z powodu braku rozwoju strony (a co się nie rozwija, to się cofa), postanowiłem wrócić do życia publicznego, na stanowisko "nadzorcy niewolników", czyli osoby, która nadzoruje pracę administracji, samym administratorem nie będąc.

1.Strona cofa sie przez ludzi z wybujalym ego, poniewaz banuja uzytkownikow ktorzy maja cos do powiedzenia, forum wlasnie zaczelo zyc jakis czas temu, niektorzy sa najwidoczniej slepi albo nie chca widziec.
2.Swietny regulamin, wedle ktorego trzeba lubic i SZANOWAC poprzedniego admina, ktory dziala metodami znanymi np w korei pn, czyli "jest -_-'iscie jak JA jestem, kazdemy ktoremu sie nie podoba... zaraz, gdzie on jest? WSZYSTKIM SIE PODOBA!"
3.Swoja droga nie rozumiem, skad jest ten entuzjazm u wielu uzytkownikow, nie przypominam sobie zeby wielki pan saladin zrobil cos bardzo pozytecznego na tym forum poza jego zalozeniem (to potrafi nawet retard) i byc moze rozpropagowaniem. Jesl jest cos o czym zapomnialem, przypomnijcie mi, bo jak na razie wyglada na to, ze sal nadaje sie do rozdawania ulotek w przejsciech podziemnych a nie do kierowania forum.

Hermit

Cytat: bylyforumowicz w Czerwiec 24, 2008, 08:16:21 AM
Cytat: bylyforumowicz w Czerwiec 20, 2008, 11:48:45 AM

CytatWiecie co... Nie dość, że "przyszedł" pomóc, to Wy macie jakieś pretensje. Comeback. Zgodnie z regulaminem BAN.

chyba sie pomylilem.

Cytat: saladin
Z powodu braku rozwoju strony (a co się nie rozwija, to się cofa), postanowiłem wrócić do życia publicznego, na stanowisko "nadzorcy niewolników", czyli osoby, która nadzoruje pracę administracji, samym administratorem nie będąc.

1.Strona cofa sie przez ludzi z wybujalym ego, poniewaz banuja uzytkownikow ktorzy maja cos do powiedzenia, forum wlasnie zaczelo zyc jakis czas temu, niektorzy sa najwidoczniej slepi albo nie chca widziec.
2.Swietny regulamin, wedle ktorego trzeba lubic i SZANOWAC poprzedniego admina, ktory dziala metodami znanymi np w korei pn, czyli "jest -_-'iscie jak JA jestem, kazdemy ktoremu sie nie podoba... zaraz, gdzie on jest? WSZYSTKIM SIE PODOBA!"
3.Swoja droga nie rozumiem, skad jest ten entuzjazm u wielu uzytkownikow, nie przypominam sobie zeby wielki pan saladin zrobil cos bardzo pozytecznego na tym forum poza jego zalozeniem (to potrafi nawet retard) i byc moze rozpropagowaniem. Jesl jest cos o czym zapomnialem, przypomnijcie mi, bo jak na razie wyglada na to, ze sal nadaje sie do rozdawania ulotek w przejsciech podziemnych a nie do kierowania forum.

1. Masz rację. Ciekawe czy i mnie zbanują.
2. Przypomina mi się sytuacja kiedy prezydent uchwala ustawę o dożywotniej emeryturze prezydenckiej.
3. Dokładnie. Dodam, że każdy się z niewiadomych powodów podlizuje i myśli, że jakoś na tym skorzysta.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Saladin

Ja od siebie dodam:
1. Na tym forum nie panuje demokracja
2. Nikt nikogo na tym forum nie trzyma na siłę
3. Korzystanie z forum równa się akceptacji jego regulaminu. Jeśli się z nim nie zgadzasz i nie przestrzegasz, patrz pkt 2.
4. bylyforumowicz, pozwole sobie zacytować: "zrobiłem co mogłem kto potrafi niech zrobi lepiej"

Zastanawia mnie tylko jedno, skoro wam tak źle, to co tu jeszcze robicie?
Nie udzielam pomocy przez PM...

bylyforumowicz

Cytat: Saladin w Czerwiec 24, 2008, 10:03:08 AM
Ja od siebie dodam:
1. Na tym forum nie panuje demokracja
2. Nikt nikogo na tym forum nie trzyma na siłę
3. Korzystanie z forum równa się akceptacji jego regulaminu. Jeśli się z nim nie zgadzasz i nie przestrzegasz, patrz pkt 2.
4. bylyforumowicz, pozwole sobie zacytować: "zrobiłem co mogłem kto potrafi niech zrobi lepiej"

Zastanawia mnie tylko jedno, skoro wam tak źle, to co tu jeszcze robicie?

1. Pomiedzy demokracja a totalitaryzmem jest jeszcze daleka droga
2. Coz, podobnie jak dobry serwer tworza ludzie, tak dobre forum stanowi community dla ktorego warto czasem zostac.
3. Regulamin jest po to aby ulatwiac organizacje forum, jak sie nie rozumie dlaczego osoby ktore sie z nim nie zgadzaja nadal sa tutaj, patrz punkt 2.
4.Odpowiedz sobie na pytanie, robiles to forum dla ludzi czy dla siebie stajac sie wreszcie kims waznym? Sprawa Ego ofc.