[pytanie] gracja a skille dla wariorow

Zaczęty przez [czesiu], Czerwiec 23, 2008, 06:05:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

[czesiu]

Knights: LvL43+

gracia l2 skills 2 Handed Sword AoE Attack bypassing shields

gracia l2 skillsoDual Sword AoE Attack bypassing shields

gracia l2 skillsoDual Sword Double Slash bypassing shields

chodzi głównie o te 2 skille z dualami . czy bd bezie mial takie skille ? czy sa to tylko skille dla tankow

Marc1n

na razie nie ma się czym podniecac, jak to będzie miało taką siłę, jak te skille destro np na 2handed bronie, jak FatalStrike, to najzwyczajniej w świecie nie ma szału
HATE ME MOAR!

Frohike

Taki bajer dla tanków do expienia solo, według tłumaczeń BD tego nie dostaje.

Marc1n

BD dostaje podobno:

Chrono Maracas
P.Atk: 1
M.Atk: 1
Atk. Spd: Normal
Weight: 0
Special Ability: Increasing a chance to recive invitation into party as leecher.
/LF CONFIRMATION ASAP
HATE ME MOAR!

Dev

Mi by wystarczyło jakby te skile miały power judgementa lub stinga a zjadaloby dużo mniej many - zawsze to jakis szybszy exp. Dodatkowo transform bedzie pewnie dawal cos w stylu mastery na miecze co tez da lepszy exp :P

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Frohike

Cytat: Marc1n w Czerwiec 23, 2008, 11:25:11 PMBD dostaje podobno:

Chrono Maracas
P.Atk: 1
M.Atk: 1
Atk. Spd: Normal
Weight: 0
Special Ability: Increasing a chance to recive invitation into party as leecher.
/LF CONFIRMATION ASAP

100% FROfirmed

Cytat: Dev w Czerwiec 24, 2008, 12:15:18 AMMi by wystarczyło jakby te skile miały power judgementa lub stinga a zjadaloby dużo mniej many
Niestety programiści tego nie przewidzieli w update, ale za to słyszeli, że grasz tankiem i podobno "nauczyłeś się operować toggle", więc w nagrodę podnieśli koszt toggle skilli o chyba 50%, żeby dać Ci większe pole do popisu. True story.

Dev

I wlasnie moim zdaniem ostro ich po-_-'iło, żeby guard stance zwiekszyc cost :P Tyle lepiej ze GS +1 cost (czyli podstawowy enchant kazdego SK obok SF) obcina koszt o 1/3 ...

Marc1n

Dev - Virandilowi sam wchodziłem na konto i enchantowałem SF na +1, a on potem sprawdzał jego moc - naprawili "buga", jeżeli to można tak nazwać, to znaczy, nie ma już tego chorego skoku P.Defa na +1, tylko delikatny taki jak w wypadku innych enchantów :) Więc nie jest to must have tak jak był wcześniej skill do enchantowania u SK jako pierwszy :)
HATE ME MOAR!

Dev

No to kiszka. Ale i tak SF to jest bardzo useful skill i przyda sie dopalic go jeszcze bardziej :P. Czyli teraz to bedzie tak w moim przypadku: gs cost, bash water, a potem ud decrease penalty/SF, wedlug uznania :P. Ciekaw jestem jakie wartosci teraz dodaje SF + power ...

A co do bugow ... Mam nadzieje ze nie zmienia mi tego, że viper cubic nie ma elementu i sra na resisty od poisona :P

[czesiu]

Cytat: Dev w Czerwiec 25, 2008, 01:36:24 AM
No to kiszka. Ale i tak SF to jest bardzo useful skill i przyda sie dopalic go jeszcze bardziej :P. Czyli teraz to bedzie tak w moim przypadku: gs cost, bash water, a potem ud decrease penalty/SF, wedlug uznania :P. Ciekaw jestem jakie wartosci teraz dodaje SF + power ...

A co do bugow ... Mam nadzieje ze nie zmienia mi tego, że viper cubic nie ma elementu i sra na resisty od poisona :P
Ja do nich petycje napisze zeby to zmienili  xD bo to nie może tak być zeby taki cubic na mentala i resist poison zucał mi poisona . xD

Dev

1. Mental nic nie daje do posiona
2. I tak raczej to nic nie zmieni bo kubiki maja 2k+ m atk :P

Frohike

I można je dodatkowo enchantować na power :)

Dev

Tak sprawdzalem  te kubiki wczoraj na expie w catkach i doszedlem do wniosku ze vampira mi wzmocnili (bije za 500 i tyle przywraca hp), polter i viper ruszają sie jak popieprzone (co fro zreszta widzial jak sobie stalem i targetowalem jego moby :P).Ogólnie to kubiki są teraz pro, bo posion jest silniejszy, dzieki czemu łatwiej mi expic :P ...

[czesiu]

Cytat: Dev w Czerwiec 26, 2008, 12:42:19 PM
Tak sprawdzalem  te kubiki wczoraj na expie w catkach i doszedlem do wniosku ze vampira mi wzmocnili (bije za 500 i tyle przywraca hp), polter i viper ruszają sie jak popieprzone (co fro zreszta widzial jak sobie stalem i targetowalem jego moby :P).Ogólnie to kubiki są teraz pro, bo posion jest silniejszy, dzieki czemu łatwiej mi expic :P ...
Mowilem ci noobie zebys cubicow na expie ze mna uzywal ...

Dev

Strata adeny imo żeby uzywac all cubow, a z drugiej strony jak moby szybko padaja to nie ma sensu uzywac zadnych z nich ...