Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xs1nx

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

godhateluna

dunno, w klanie raczej na sieges weekends jestem więc nie wiem co tam SC robi, ale raczej dalej próbóją legit ciągnąć:)

Eran

Cytat: xs1nx w Czerwiec 23, 2008, 10:38:56 PM
a swarmy nadal w karmianach = (

Jeden set bw robe mamy z kupionym helmem bo klikanie z 60% nam nie wychodzi, dzisiaj 6 proba ;)

PS.: My w sensie moje constans party.
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

DeVa

15 razy failed forest bow OMG ide sie pociac  :oops:
SWARM

Abruzzi

ile razy mam Ci emoran powtarzac zebys zamknal dupe i nie wypowiadal sie na forum
born different.

Eran

Cytat: Abruzzi w Czerwiec 25, 2008, 06:15:36 PM
ile razy mam Ci emoran powtarzac zebys zamknal dupe i nie wypowiadal sie na forum

Ile razy mam ci korki mowic zebys sie zamknal i  wylizal mi jajeczka?
@Swarm

Saraphim

Co wy mozecie wiedziec o constant party Q_Q

K

Legendarny Saraphim podziel sie i przekaz nam swa mistyczna wiedze ;]

Saraphim

Cytat: K w Czerwiec 25, 2008, 08:50:23 PM

Z definicji Constant Party = Grupka ludzi totalnych ciot komputerowych grajacych minimum 5-7H live ~~

A tu widze botting swarm : D

DeVa

Cytat: Saraphim w Czerwiec 26, 2008, 12:10:27 AM

Z definicji Constant Party = Grupka ludzi totalnych ciot komputerowych grajacych minimum 5-7H live ~~

to ze swarm botuje nie znaczy ze brak nam ludzi co siedza po te 5-7h ;d
SWARM

Saraphim

Cytat: DeVa w Czerwiec 26, 2008, 01:43:37 AM

Czyli cos takiego jak techsupport tzn :

1)Botting 24/dobe
2)Siedzenie i obserwowanie bota pisanie na Shoucie 24h/dobe
3)Pisanie na L2Blah 24h/dobe

? :D

Eran

Cytat: Saraphim w Czerwiec 26, 2008, 12:56:00 PM
Cytat: DeVa w Czerwiec 26, 2008, 01:43:37 AM

Czyli cos takiego jak techsupport tzn :

1)Botting 24/dobe
2)Siedzenie i obserwowanie bota pisanie na Shoucie 24h/dobe
3)Pisanie na L2Blah 24h/dobe

? :D

Raczej dota  :P
@Swarm

godhateluna

generalnie to graliśmy zawsze średnio po 8-10h/day legit, parę osób sporo więcej, dalej nei siedzimy dużo mniej czasu na vencie, po prostu nikt nei musi wybierać między wyjściem na piwo, pojechaniem nad wodę czy oglądnięciem Euro, a expem, a to cieszy,

a i jak ktoś ma ciekawy dota team to PM z chęcią się ustawimy:)

coshoo

Gratuluje. Wyrabiacie sobie "markę", coś jak Fusion.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

xs1nx

Cytat: godhateluna w Czerwiec 26, 2008, 03:24:21 PM
generalnie to graliśmy zawsze średnio po 8-10h/day legit, parę osób sporo więcej, dalej nei siedzimy dużo mniej czasu na vencie, po prostu nikt nei musi wybierać między wyjściem na piwo, pojechaniem nad wodę czy oglądnięciem Euro, a expem, a to cieszy,

a i jak ktoś ma ciekawy dota team to PM z chęcią się ustawimy:)

u mam driv truk

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

Saraphim

No ja gram w dote ale teraz tylko 4 fun :D only garena high lvl rooms , czasem probuje zagrac an dota poland league czy cos takiego ale nie chce mi sie czekac poznawac ludzi itd ^^.

Ogolnie teraz w ogóle z neta nie moge korzystac przez to ze telekomuna moje neo rozpierdala na lewo i prawo  5 dni przed koncem umowy , zrezygnowalem na rzecz Chello ^^.Jebane komuchy ; )

Kumpel musi za mnie grac niestety.

godhateluna

CytatGratuluje. Wyrabiacie sobie "markę", coś jak Fusion.

blame ncsoft.

CytatNo ja gram w dote ale teraz tylko 4 fun Very Happy only garena high lvl rooms , czasem probuje zagrac an dota poland league czy cos takiego ale nie chce mi sie czekac poznawac ludzi itd ^^.

Ogolnie teraz w ogóle z neta nie moge korzystac przez to ze telekomuna moje neo rozpierdala na lewo i prawo  5 dni przed koncem umowy , zrezygnowalem na rzecz Chello -_-' komuchy ; )

no my też for fun tylko, tak 2-3 mapki dziennie przeważnie, ale klimatycznie się gra z klanem przeciwko któremu walczy się/ walczyło w l2, skupiamy się na l2 zdecydowanie, generalnie gramy raczej lepiej niż poziom ggc pub, ale dostajemy po dupie od porządnych teamów ligowych :) a co do chello to mam od pewnego czasu i myslę że to najlepsza oferta z tych komercyjnych, zarówno cenowo jak jeśli chodzi o wypadkowość/jakość.

Saraphim

Cytat: godhateluna w Czerwiec 26, 2008, 05:23:02 PM
CytatGratuluje. Wyrabiacie sobie "markę", coś jak Fusion.

blame ncsoft.

CytatNo ja gram w dote ale teraz tylko 4 fun Very Happy only garena high lvl rooms , czasem probuje zagrac an dota poland league czy cos takiego ale nie chce mi sie czekac poznawac ludzi itd ^^.

Ogolnie teraz w ogóle z neta nie moge korzystac przez to ze telekomuna moje neo rozpierdala na lewo i prawo  5 dni przed koncem umowy , zrezygnowalem na rzecz Chello -_-' komuchy ; )

no my też for fun tylko, tak 2-3 mapki dziennie przeważnie, ale klimatycznie się gra z klanem przeciwko któremu walczy się/ walczyło w l2, skupiamy się na l2 zdecydowanie, generalnie gramy raczej lepiej niż poziom ggc pub, ale dostajemy po dupie od porządnych teamów ligowych :) a co do chello to mam od pewnego czasu i myslę że to najlepsza oferta z tych komercyjnych, zarówno cenowo jak jeśli chodzi o wypadkowość/jakość.

No pewnie...ja do tej pory uzywalem neo 1mb ale to umowa duzo wczesniejsza niz oferty chello.
Jutro mam zakladane popoludniu chello 10mb , jestem ciekaw jak bardzo bedzie smigac ;) obym sie nie przeliczyl ^^.

Bled

im the dota master
dota to super mod do w3 tylko ze grywalem na bn necie a tam duzo lamerow ktorzy wychodza jak dedna 3 razy na lini do 5lvu ;)

Saraphim

Cytat: Bled w Czerwiec 26, 2008, 06:22:02 PM
im the dota master
dota to super mod do w3 tylko ze grywalem na bn necie a tam duzo lamerow ktorzy wychodza jak dedna 3 razy na lini do 5lvu ;)

to nie mod tylko ums ;)
a leaverzy sa wszedzie oprocz ladderow czy tam potocznie zwanych inhouse league :o

SknerusKK

K

custom mapa do warcrafta 3, zajebiscie grywalna ;]

SknerusKK

ooo! dota to pelna nazwa czy skrot? jak skrot to niech mi ktos poda pelna nazwe :P