Na czym spoilowac?

Zaczęty przez alooca, Grudzień 03, 2005, 10:48:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kobik

Mirror na ewc ma szanse 1/222 jak wynika ze stron, mowimy tu o w miare normalnych serwach z normalnymi ratami. Jesli na twoim serwie szansa jest tak duza to te ewc powinny byc bez wartosci w zasadzie ;)

@jaro146
nie ma problemu ze znalezieniem tych wilkow, jest ich dosc sporo, zapytaj na swoim serwie czy te moby sa, bo najprawdopodobnie to jest przyczyna

Asta Entreri

Ja mam taką małą poradę dla low-levelów: od 25lvl polecam iść do crypt of disgrace/shuttgart i spoilować Grave Robber Scout (Oriharukon Ore 1/7) i Grave Robber Ranger (Steel 1/4). Wystarczy wziąć tylko Sin Eatera i na godzinę da się wyciągnąć 5kk.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

keetronik

gdzie najlepiej spoilowac na 49 lvl?

LuSeR

SknerusKK

na takim lvlu juz chyba nie moze w branded (o ile oplaca sie spoilowanie glebiej)

keetronik

wiele osob mowi zeby spoilowac doll master w GoE, gram na serwerze x4 jak cos

LuSeR

Ja do GoE szedłem na 52 lvlu jak B ubrałem,z WC z klanu. Na samym dole świetny spoil więc polecam ;)

Shen

Robert29

ja mam problem z rzucaniem spoila.Hmm.... wygalda to tak podbiegam w wilka ( nie pamietam nazwy ale to ten kolo wioski orkow) jest dla mnie zolty.Rzucam spoila , wilk w koncu pada i pisze target not spoilet.Więc rzucam spoila w polowie walki to samo.Co robie zle ?
Zycie zbyt krótkie jest żeby pić marne wino.....

Asta Entreri

tia...a zrobiłeś klasę Scavengera? bo jeśli masz Artisana to się nie dziw, że ci spoil nie wchodzi

Robert29

tak mam scavengerke jesli juz :)) Raz mi wszedl na bo ja wiem z 40 wilkow zabitych.Sa dla mnie biale wiec powinno wchodzic.Na sasiadujace z nimi hobgobliny wchodzi kazdy.

Asta Entreri

z tego co widzę po twoim profilu grasz na Franzu, czyli szansa na wejście spoila na tego akurat mobka (kasha dire wolf) wynosi (z tego co pamiętam) 1/25...więc się nie dziw, że spoil nie włazi

na tym levelu polecam iść pod Schuttgardt (gk do Crypt of Disgrace) i szukasz mobków: Grave Robber Ranger (Steel - 1/4), Grave Robber Scout (Oriharukon Ore - 1/7) - słowem świetny spot

Robert29

fedur

mam pytanko gdzie najlepiej jest wyspoliować SSD/BSSD recipe.
Drop Calculator znam, ale chodzi mi o mobki, ich ressity itp.

LuSeR

Fedur wstydzilbys sie... l2wh.com --->opisane wszystkie resisty, lvl, hp etc.

doman18

O ile dobrze pamiętam to ja zawsze lałem w Orc Barrracs ale które to już nie pamiętam sami sprawdźcie
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

pigulec

Recipe: SSD: Turek War Hound- na północ od orc barraks
Recipe: BSSD: Turek Orc Suppiler- orc barraks

doman18

Tylko przypominam że Hound = Ogar , Pies gończy. To nie jest jeden z orków tylko taki wilk. Na abyssie sporo jrst tego wogół Stonehenge w tamtejszej okolicy. Można tam spoilać już na 22 lvlu ale trzeba tam uważać bo są agresory na 30 (Warlord) i 32.

Znacznie wydajniej się to spoila w Necro of Sacrifice (aż 3 mobki ze sporą szansą). Ja tam dropiłem ze smokiem na 40 lvlu i było miodzio. Trzeba było tylko uważać żeby nie zgarnąć całego aggro. No i dużo HP potów kupić. Korzyść jest duża bo oprócz SSD lecą kamyczki z eventu i dobre matsy (Varnish, Animal Bone, Animal Skin, Coal)

Jeżeli chodzi o bssd to niestety tylko orc suplier i tutaj najlepiej mieć ze sobą łucznika, maga, smoka stara lub przynajniej mieć przy sobie łuk (skurczybyki często uciekają po pomoc do romieszczonych w pobliżu obozów)
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Spon

A gdzie radzicie spoilowac EWA? tak wiem co do drop calculator,ale rozumiece sprawdzone spoty etc. Mam 61 lv. Nie bede spoil solo ofc.  Moby tak do 65-66 .Chyba,ze radzicie bic xx lv i isc do xxx ; > Dziekuje

Spon

[Spamer mode on ] Napisze znowu zeby ktos wreszcie to zauwazyl ; D A gdzie radzicie spoilowac EWA? tak wiem co do drop calculator,ale rozumiece sprawdzone spoty etc. Mam 61 lv. Nie bede spoil solo ofc.  Moby tak do 65-66 .Chyba,ze radzicie bic xx lv i isc do xxx ; > Dziekuje

Xyber

Cytat: Spon w Luty 27, 2009, 03:19:57 PM
[Spamer mode on ] Napisze znowu zeby ktos wreszcie to zauwazyl ; D A gdzie radzicie spoilowac EWA? tak wiem co do drop calculator,ale rozumiece sprawdzone spoty etc. Mam 61 lv. Nie bede spoil solo ofc.  Moby tak do 65-66 .Chyba,ze radzicie bic xx lv i isc do xxx ; > Dziekuje

http://lineage.pmfun.com/npc/21571/ghost-of-rebellion-soldier.html

bomber1212

Mam 11 lvl i spoiluje na jakiś goblinach i werewolfach i dropią mi tylko hp potiony.. ;/
Na czym najlepiej spoilować na tym lvlu?

McViRR

szczerze? podbij chociaż do 30lvl

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Shen

wbij 28 i idz na fortress of resistance, spoil Ol mahum captain, za jednym razem mozna wyciagnac 6 irone ore i 3 varnishe, jak na franz cena tych dwoch matsow podskoczyla do 14k to zarobilem na a grade.  herby z mobow tam leca wiec nie jest zle, ale polecam miec top d graty bo mobki maja 2xhp

od 20 do tego 28 to mozna pod dion spoilowac oczy i grizzly