Iluzje optyczne

Zaczęty przez Zorgo90, Maj 05, 2008, 02:25:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cralin

zupa z -_-' wielu,i co? EDIT:kurde zupa z kur wielu...

Pheonix

^^ nic powiedz to przy rodzicach i sie pozniej wytlumacz ^^

Cralin

a powiedz szybko "Co je bany z kur wielu?" ten bany to gosicu taki ::D

Dev

Najlepsze jest przycisniecie języka palcami do spodu jamy ustnej i powiedzenie "pies w dole"
:P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Pheonix

e tam duzo tego jest

numer odemnie ze starej szkoly :
pochodzi zaplakany dzieciak do nauczyciela i mowi ze brzydko do niego pokazuja a nauczyciel pyta jak... to dzieciak mu przed nosem srodkowy palec pokazal^^

Zovi

Cytat: http://www.kretyn.com/najnowsze
<DeV> jak byłem dzieckiem to myślałem że jak się zostaje księdzem to obcinają kutasa
Dev to ty? xD
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Pheonix

Zovi moge co wkleic do sygNY "STOP DZIECIA NEOSTRADY TP "??

Zovi

Jak chcesz to prosze bardzo :wink: . Teraz zagadka :P. Jak się nazywa największa nazwana liczba na świecie i kto ją odkrył?
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Cralin

nazywa to chyba PI :D a kto odkrył to nie wiem

Xyber

CytatNaukowcy z Uniwersytetu Rosynanta w Toledo odkryli największą liczbę świata. Jest nią 2 do potęgi 28935689754291856834753894569387598756238956475 plus 2. Przypomnijmy, że dotychczas za największą liczbę uważano 2 do potęgi 28935689754291856834753894569387598756238956475 plus 1, znaną jako 'Liczba Psi-Omega'.

Trwają spory, jak nazwać nową rekordzistkę. Najprawdopodobniej wygra jedna z dwóch propozycji: 'Liczba Psi-Omega plus jeden' lub 'Liczba Jowiszowa'.

Kierownik zespołu odkrywców liczby, prof. Baltasar Martinez-Dominez-ciach-ciach-Kapuśniak twierdzi, że prawdopodobnie istnieją jeszcze większe liczby, ale ich odkrycie będzie wymagało dużo silniejszych komputerów, niż te, z których naukowcy korzystają obecnie.

google power xD

K

zxc

CytatKierownik zespołu odkrywców liczby, prof. Baltasar Martinez-Dominez-ciach-ciach-Kapuśniak

wtf?

Reina

hmn,  nie rozumiem, mnie ucza w szkole, ze nie istnieje najwieksza liczba, bo zawsze mozna podac o jeden wieksza, wiec ci naukowcy sa do bani, bo oni znalezli liczbe Liczba Psi-Omega plus jeden a ja Liczba Psi-Omega plus dwa no i co, mam byc slawny?

wzieli by sie za cos dla ludzkosci a nie w kulki sobie leca
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Zovi

Nie, o to mi chodziło, że jak masz milion, miliard, bilion itd. to jak się nazywa największa z tego typu :P .
Dobra nie zgadneliście, to wam powiem, wymyślił ją Polak, razem z Kanadyjczykiem i jest to decylion, jest to 10^60, dla porównania to milion jest to 10^6 :wink: .Oczywiście jest to u nas (Europie), w USA jest o jakoś inaczej, bo nie ma takiej liczby jak biliard, jest od razu po milionie, bilion :P .

Pheonix

phiii ja tyle owieczek co dziennie wieczorem naliczam :p

Xyber

Cytat: Pheonix w Czerwiec 26, 2008, 10:16:38 PM
phiii ja tyle owieczek co dziennie wieczorem naliczam :p

ja tam liczę co innego ;p i muszę ci przyznać, że jest to o wiele przyjemniejsze dla oka niż owieczki ^^

Pheonix

taaa :D

Dev zlicza posty na forum <DŻOŁK> xDlol ^^

Kostek(...)

BTW.

Pheonix

PHOENIX SIE PISZE!!!

Pheonix

wiem ale chcialem byc wyjatkowy i bylo zajete

moj-2007-06-18
orginal-2005-07-19

juz rozumiesz czemu tak mam prosilem na pw o zmiane ale nie dostalem odpowiedzi

Zorgo90

to taka prosta zagadka, których liczb jest więcej, rzeczywistych czy naturalnych, czy może jest ich tyle samo? :)

Hermit

Wszystkich jest w h u j, ale rzeczywistych jest w -_-' wiecej do danej liczby, ale odp to nieskończoność czyli tyle samo. Głupia zagdka. Daj ktoś cuś innego.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pheonix

na dachu byloptakow 120  odlecialo ile zostalo

UWAGA: musicie se to powiedziec bo inaczej nie wyjdzie ^^

Zorgo90

jeżeli dobrze zrozumiałem, to 80 :)

A co do liczb, to rzeczywistych jest więcej od naturalnych. Dlaczego? Jeżeli będziemy przypisywać liczby naturalne kolejnym liczbom rzeczywistym, to wszystkie liczby naturalne mieszczą się między 0 a 1 rzeczywistych)

Pheonix

Zovi

Jak to, dlaczego 80? ja dałem 0 :shock: .