Początek

Zaczęty przez piterjedi, Czerwiec 24, 2008, 08:07:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piterjedi

Siemka wszystkim.
Jedyne czego w Lineage II nienawidze to poczatki gry na nowym servie, wiadomo bez dobrych znajomosci i pomocy trudno sie wybic jesli chodzi o kase i jakis sprzecik.Do tej pory gralem na EPI i w pocie czola zapracowalem na moj skromny dobytek.Jednak skusil mnie Abyss liczba ludzi online ( nie wiem czy brac x5 czy x3 ale x3 bardziej kusi 5k++ online).Chcialem spytac czy macie polecic jakis polski klan ktory pomaga nowym?
Ale zeby nie byc noobem ktory wola "free items plz" to dla tych ktorym bezinteresowna pomoc nie pasi mam do zaoferowania na wymiane moje konto na EPI ( niedorobiony SR i BD z dualkami - oba po 34lvle (dlatego niedorobione :P ) bez jakiegos szalowego eq + jakies 17kk na tych kontach).
Wiec czekam na odpowiedzi i ewentualnie utwierdzenie mnie w tym ze przenosiny z EPI na Abyss to dobry wybor ;)
Tak wiec pozdro i powodzenia w swiecie L2 ^^

Xyber

Abbys niewątpliwie jest dobrym wyborem. Chociaż "krzaczki" na czacie mogą odrzucać. Jeśli pójdziesz na x3 polecam klan gronostaje, który na pewno Ci pomoże.

btw.

Wszyscy wiedzą, że EPI (tu proszę wstawić brakujące słowo/a)

piterjedi

Cytat: Xyber w Czerwiec 24, 2008, 09:13:06 PM
Abbys niewątpliwie jest dobrym wyborem. Chociaż "krzaczki" na czacie mogą odrzucać. Jeśli pójdziesz na x3 polecam klan gronostaje, który na pewno Ci pomoże.

btw.

Wszyscy wiedzą, że EPI (tu proszę wstawić brakujące słowo/a)
Dzieki za odp.Co do tego klanu to pomoze mi zaraz na poczatku za samo nabicie im pktow w akademii?
Zawsze na poczatku ciskam do 20lvla poczatkowym stuffem a teraz juz nie mam na to sily wiec fajnie jakby mnie zaopatrzyli :)

TheOwn3r

A ja bym na twoim miejscu wybrał Dexa.

Więcej ludzi(Nawet do 9k)( na abyssie 1/2 to dualboxy).
brak cyrylicy...
no i totalny brak donate ;p
;o

Xyber

CytatWięcej ludzi(Nawet do 9k)( na abyssie 1/2 to dualboxy).

9k ale chyba na DEX'ie i Wrath razem ;p

Kll

Dex ma imo wszystko lepsze od abyssa poza stabilnoscia :(
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Xyber

Ja bym raczej powiedział, że Abyss i DEX stoją na równi.

Minusem Abbysa jest cyrylica, natomiast minusem DEX'a jest stabilność

ZjemCie

Polecam DEX lub Supreme.

[czesiu]

Cytat: ZjemCie w Czerwiec 24, 2008, 10:16:09 PM
Polecam DEX lub Supreme.
A ja polecam paradise x7 ... Nowy stosunkowo serw z duza ilosca ludzi . Jak tam jest nie wiem ale stary był swietny abyss podupada powoli bo wiele ludzi przeszlo z wiekszosci servow albo na x5 albo wlasnie na PARADISE.

piterjedi

Ej no ludzie wezcie nie robcie mi tu offtopa!Temat dotyczy pomocy poczatkujacego na servie wiec jesli ktos chce pomoc to pisac :P
Pozdro.

Gold dragoN

Na dexie straszne ss-lagi, ale wracajac do tematu to za ukonczenie akademii dla ktoregos klanu niektorzy oferuja nawet 8kk, a za to mozna kupic juz jakiegos homka + acu na start.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Dev

Mmm, stary paradek i czasy, w których doom była omfgwtflolpro sprzętem :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

piterjedi

Cytat: Dev w Czerwiec 25, 2008, 12:18:52 PM
Mmm, stary paradek i czasy, w których doom była omfgwtflolpro sprzętem :P
No nie... tutaj to nawet modki offtopuja =/

Ainulindale

W koncu za cos dostali moda ;)
Za offtopowanie ;)
ja np baaaaardzo to lubie ;P

Kiedys zostane modem ;)

Co do tematu (zeby juz totalnego offtopa nie bylo)

Jak sie nauczysz troche ruskiego to granie na abyssie nie bedzie dla ciebie problemem.
x3 lub x5... x5 troche mlodszy, z tego co wiem to jest tam troche polskich klanow.
Problem w tym ze bedziesz mial o tyle gorzej w porownaniu do innych graczy, ze nie jestes ruskiem :(
No, ale jaka to przyjemnosc przynajmniej jak ruski leza kolo ciebie na mordzie :D gryzac zielsko/kamienie/piach.

piterjedi

ok co do serva to jestem przekonany do x3 ale nie chce znowu zaczynac goly i wesoly =/
Jakis darczynca sie znajdzie?

mcelroy

Teraz na Abyss jest event medalowy (ladna kasa), wiec klopotow nie bedziesz mial raczej z poczatkowym sprzetem. Potem tak jak juz wspomniales - akademia. Zawsze mozesz zrobic spoilera, pobawic sie manorem lub podropic enchanty.

piterjedi

Cytat: mcelroy w Czerwiec 25, 2008, 05:30:33 PM
Teraz na Abyss jest event medalowy (ladna kasa), wiec klopotow nie bedziesz mial raczej z poczatkowym sprzetem. Potem tak jak juz wspomniales - akademia. Zawsze mozesz zrobic spoilera, pobawic sie manorem lub podropic enchanty.
z enchantami szczescia sporo trzeba ;/ ja dorobilem sie jakichs 17kk na EPI wlasnie spzredajac klucze 20k each :P

piterjedi

Widze ze pozostaje mi zostac na EPI :P

Gang

lol widze ze Ty tylko przejdziesz na Abyssa jak ci ktos da itemki na start...... gl
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Meyko

Z takim nastawieniem, to chyba nigdzie nie pograsz. Nawet nasz klan sklonny do pomocy nowym, poczatkujacym (no jednym slowem wszytskim) graczom nikogo itemami nie bedzie obsypywal tylko dlatego, ze ktos stawia to jako warunek gry. NIe tedy droga moim skromnym zdaniem.

Pozdrawiam

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Gang

no wlasnie chyba z Meyko Ci wyjasnilismy sprawe zeby zaczynac od zera bez pomocy dobrodusznych ludzi, patrzenie jak moja wlasna postac skaka z no grade na a(s) grade to obok pvp,rb,swiata,klimatu itp jest to,to co najlepsze w tej grze
moja skromne zdanie osoby ktora ciupie teraz na hight racie ale z nie malym stazem na low ratach i 2 miesiecznym stazu na officialu
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

piterjedi

Wiedzialem ze zaraz mnie ktos zaatakuje.Nie stawiam pomocy jako warunek gry, poprostu mam dosc bicia mobow do 20 lvla poczatkowym stuffem, oszczedzania jak mozna, i tyrania na pierwsze 1kk.Na Abyssie chcialem juz zapuscic kozenie ale nie dam rady jedna postacia sie utrzymac i do tego zarabiac na C i ++ grady.Zle mnie zrozumieliscie, rozumiem ze nie sypiecie itemkami za darmoche dlatego w pierwszym poscie oferuje moje konta na EPI lub pozniejsze odwdzieczenie sie w waszej akademii/klanie.
Pozdrawiam.

Gang

to wejdz na abyssa i popytaj sie ludzi bo za ukonczenie akademii niektore clany oferuja calkiem sporo adeny,wejdz na abyssa i sie zacznij rozgladac
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Gold dragoN

Wszystkie mozliwosci pomocy zostaly opisane wczesniej.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Meyko

Dokladnie, poczytaj np o nazsym klanie i juz bedziezs wiedzial, co masz robic. Jak sie domyslasz nas konta na Epi nie interesuja, bo ... gramy wlasnie na Abbysie.

Pozdrawiam

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."