Iluzje optyczne

Zaczęty przez Zorgo90, Maj 05, 2008, 02:25:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zovi

Hermit... według mnie to ty powinieneś mieć conajmniej 4 do 5 :P. Dobra teraz taki mega offtop zrobie, jakie mieliście średnie? :D
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Hermit

yyyy 3.0 jak co roku od dłuższego już czasu. Oceny ocenami, ale testy dobrze piszę, przyda się na maturki. ^&^ 2 lata temu średnia 3.0, a testy na 95, ale co tam nie gadać o szkole tylko następne zagadki dawać. :shock:
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pheonix

Zovi

Ja mam 5.0 xD Chociaz czesto gram w lineage 2... hmm, jestem zdolny :D . Jak jakas znajde zagadke, to zaraz wam przesle :wink: .
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Pheonix

lol jak ty to robisz ^^ do ktorej klasy chodzisz

Hermit

Powiem wam inaczej. Niektórzy ludzie chodzą do szkoły tak 1/2 razy i jadą na 3, bo na więcej się im nie chce uczyć. A niektórzy siedzą po 3 - 6 h dziennie i mają średnią 5.0, a przyjdzie jaki test i wychodzi wszystko. A później piszą tacy na 40 % testy i jest "- xxx dlaczego tak słabo ten test Ci poszedł ?" "- a nie mam pojęcia, chyba za bardzo się denerwowałem/łam". Jak mi ostatnio ktoś powiedział, że się uczył cały rok 2 - 4 h dziennie to mniee... Nie wiem czy ja się tyle w miesiącu uczę.

Ale dajcie zagadki jakieś.
=

Forest

1. dzis jest 0 stopni celsjusza , jutro ma być 2 razy zimniej więc jaka bedzie temperatura???
2. butelka z korkiem kosztuje 1.10...butelka jest droższa od korka o złotówke....ile kosztuje korek??
Franz: Roenhu Orc Raider lvl 20

Hermit

Cytat: Forest w Czerwiec 28, 2008, 11:51:29 PM
1. dzis jest 0 stopni celsjusza , jutro ma być 2 razy zimniej więc jaka bedzie temperatura???
2. butelka z korkiem kosztuje 1.10...butelka jest droższa od korka o złotówke....ile kosztuje korek??

1. 0? o.O
2. 0.05?
=

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Kostek(...)

Cytat: Forest w Czerwiec 28, 2008, 11:51:29 PM

1.rofl 0
2.rofl korka sie nie sprzedaje oddzielnie

Forest

1 Superglue klei wszystko, a dlaczego nie klei wnętrza tubki?
2 Dlaczego lemoniada cytrynowa w większości składa sie z konserwantów a płyn do zmywania zawiera ekstrakt z prawdziwej cytryny?
3 Dlaczego śnieg jest biały a lód przezroczysty?
4 Są rożne kolory szamponów, to wiec dlaczego z każdego mamy białą pianę?
5 Jeżeli 75% wszystkich wypadków zdarza się w obrębie 5 kilometrów domu, dlaczego nie poruszać się 10 kilometrów dalej?
6 Jeżeli weźmiecie szybki prysznic, to gdzie go potem położycie?
7 Jak jest nazywany pocałunek francuski we Francji?
9 Jak ktoś może w ogóle dojść do niczego?
10 Jeżeli pomarańcza jest pomarańczowa, to dlaczego limonka nie jest limonkowa albo czemu cytrynę nazywać żółtą?
11 Dlaczego superman nosi majtki na rajtuzach?
12 Jeżeli jesteś w samolocie, który leci z szybkością dźwięku i przechodzisz z tyłu samolotu do przodu to znaczy, że idziesz szybciej od dźwięku?
13 Co tak naprawdę znaczy OK?
14 Jeżeli wszechświat się rozszerza to faktycznie dokąd się tak rozszerza?
15 Co jest przeciwieństwem przeciwieństwa?
16 Dlaczego mówi się para spodni, choć są tylko jedne?
17 Zebra jest czarna w białe paski czy biała w czarne paski?
18 Ośmiornica ma osiem nóg czy rąk?
19 Jeśli człowiek przez cały dzień nic nie robi to skąd wie kiedy skończy?
20 Czy połknięte beknięcie zamienia się w pierdnięcie?
21 Czy można płakać pod wodą?
22 Jeśli poruszamy się z prędkością dźwięku i puścimy bąka, czy najpierw go usłyszymy czy poczujemy?
23 Czemu nigdy nie widzimy małych gołębi?
24 Jeżeli jedziesz samochodem 50 km/h i wiatr wieje z tą samą szybkością w kierunku jazdy samochodu to jak wystawisz głowę poczujesz wiatr?
25 Dlaczego woda mineralna ma datę przydatności skoro od tysięcy lat tryska ze źródeł?
Franz: Roenhu Orc Raider lvl 20

Pheonix

17 biała w czarne paski chyba
18 macek
19 zazwyczaj parzy na zegarek

Zorgo90

małe sprostowanie do pytania 3. Śnieg nie jest biały tylko przeźroczysty, a to że my go widzimy białym jest efektem odbijania i załamania światła na kryształkach składających się na śnieg

Zovi

Cytat: Pheonix w Czerwiec 28, 2008, 10:02:31 PM
lol jak ty to robisz ^^ do ktorej klasy chodzisz

Klasa 6 szkoły podstawowej :wink: teraz już będzie 1 gim. :D .Hmm... szczerze to ja nic nie robie, czasami słucham na lekcji i to pomaga (w domu nie trzeba tyle zakuwać do sprawdzianow :P ), ale ogólnie to się bardzo mało uczę, jakoś tak się udaje. Czasami się uczę, ale tylko do sprawdzianów  :wink:

A teraz to o wyżej było, o co chodzi? ^^ bo nie rozumiem to jest zagadka, czy co :P
25. Racja, czy jak będziemy pili w strumieniu, to jest on przeterminowana czy nie

W sumie to sam nawet wymyslilem jedno:
26. Dlaczego pies który ma biale łaty nie daje mleka?
Heh, troche cralinowskie to, ale od razu mi przeszlo na mysl, takie dziwne cus :D .

Pheonix

bo pies to nie krowa:P aaa czym suka karmi szczeniaki :)?

DIO

13. O K**wa

22. Od razu osiagniemy predkosc Warp

Zovi

Taak, ale ma łaty (dalmatynczyk) :twisted: .No racja, Pheonix zwracam honor :wink: .

@DIO
hehe racja, co to moglo by byc innego :D .

Pheonix

27 jeżeli krowa daje mleko co daje byk ? xd

yeah 500postow mam xD i 5 gwiazdek xD

Cralin

Teraz ja zadam zagadke:

Co zrobić gdy wypakowało się wszystkie archiwa do jednego pliku,a wyskoczyła taka ikona:Next volmue is required.Zgadnie ktos ^^?

Hermit

Cytat: Cralin w Czerwiec 29, 2008, 01:40:58 PM
Teraz ja zadam zagadke:

Co zrobić gdy wypakowało się wszystkie archiwa do jednego pliku,a wyskoczyła taka ikona:Next volmue is required.Zgadnie ktos ^^?

Zobaczyć jak jest z nazwami innych plików i porównać to z wymaganymi. Jeżeli to nie pomoże to zostaje pociąć się linijką w stylu emo.
=

Cralin

:/ nie pomogłeś...Ja chce sobie tylko pograć w naruto ultimate ninja 2...Czy to tak wiele?

Pheonix

mowile ze masz zaznaczyc wszystkiearchiwum naraz i wypakowac do1 folderu

Hermit

Linijka zawsze pomaga.
Btw dajcie linka do tej gry.
=

Pheonix

dam ci lepszego bo mam teraz konto na torrenty org:p

masz konsole czy emulator ?

Zovi

Jaaa, czy to tylko ja nie lubie Anime, naruto, jakies bleach i takie tam? mnie to jednak przeraza... no moze Tsubasa nie :P .