Trial Key- ktoś posiada takowy ?

Zaczęty przez Triplexxx, Czerwiec 28, 2008, 11:56:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Triplexxx

Jak w temacie.. Jest ktoś kto posiada trial keya?
Faray - Infinity x5 - Glad lvl 7x.

Frohike

Mogę Ci wysłać jeśli jesteś na 100% pewien, że zapłacisz potem za minimum 30 dni gry :P

Podaj maila na jaki chcesz otrzymać kod.

Triplexxx

Tak jestem pewny. Po prostu chcesz zacząć grać, a " wypłatę " jeśli można tak to nazwać mam za tydzień :P. Ten  key będzie mieć wpływ na to czy konto będzie US/EU ? Mail to: [email protected]

Frohike

Pytam, bo jeśli kupisz potem 30 dni gry, to ja jako polecający dostanę 30 dni za darmo, a można wysłać tylko 4 kody w jednym czasie :P

O rodzaju konta decyduje CD-key.

Ok poszło :)

Triplexxx

Frohike

Proszę :)

Franz. Razem z Devem, Marc1nem i Czesiem :P

Triplexxx

Wahałem się między Franzem a Teonem, ale wybieram Franza xD. Dzięki wielkie jeszcze raz.

[czesiu]

Cytat: Triplexxx w Czerwiec 29, 2008, 01:32:41 AM
Wahałem się między Franzem a Teonem, ale wybieram Franza xD. Dzięki wielkie jeszcze raz.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,18373.100.html <---- patrz ile osob z forum idzie na franz ( lub gra na franzu) :DDD mniej wiecej ( ja , saladin , shen , dev , fro , marcin , no i ty :D)

Triplexxx

Cytat: [czesiu] w Czerwiec 28, 2008, 09:37:04 PM
Cytat: Marc1n w Czerwiec 28, 2008, 08:44:20 PM
Warlord jest, Tank jako puller jest, PP+SE z boxa są, BD jest, Sal robi EE/Bish'a i macie constant :)
Yo a ten BD to ja :D??

A ja bede HE O.o

Frohike

Cytat: Triplexxx w Czerwiec 29, 2008, 01:32:41 AMWahałem się między Franzem a Teonem, ale wybieram Franza xD. Dzięki wielkie jeszcze raz.

Jeśli zamierzasz grać legit bez bota i jesteś teraz w grze, to PM ThisIsShopaaa, pożyczę Ci top ng (botterów nie supportuję) :P Na 17 lvl szukaj akademii = kasa++ po ukończeniu ;)

Cytat: [czesiu] w Czerwiec 29, 2008, 01:46:12 AM
Cytat: Triplexxx w Czerwiec 29, 2008, 01:32:41 AMWahałem się między Franzem a Teonem, ale wybieram Franza xD. Dzięki wielkie jeszcze raz.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,18373.100.html <---- patrz ile osob z forum idzie na franz ( lub gra na franzu) :DDD mniej wiecej ( ja , saladin , shen , dev , fro , marcin , no i ty :D)

Jeszcze Nightbird!

Triplexxx

Na razie się robi full update :). 100% legit :P nie ma czasu szukania botów, poza tym jaki to fun na bocie grać^^. Pm napisze od razu jak wejde do gry najwyżej sie jeszcze zgadamy jakoś, albo po prostu trafie w grze na Ciebie. Czy na takim PCcie (6 dni jeszcze :D) będę mógł na maxie grać, a w przyszłości na Siege bez zacięć:?

Procesor:
Intel Core 2 Duo E8400 /3.0GHz, 6MB, 1333MHz, BOX/
Płyta główna:
DFI LanParty DK 35 /intel P35/
Pamięć RAM:
Mushkin 4GB (2x2GB) PC800 CL4 XP
Dysk twardy:
Seagate 500GB 7200rpm 32MB cache SATAII Barracuda 7200.11
Karta graficzna:
Asus GeForce GTX 260 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI
Nagrywarka DVD:
Pioneer DVR-215 SATA (black)
Obudowa:
Sharkoon Rebel 9 Economy Edition /Black/
Zasilacz:
Chieftec 560W [CFT-560A-12S] DualXeon

zxc

Jest takie bot macro jak expisz w party np. w cata i nie chce ci sie klikac co chwile i patrzec co sie dzieje.

wchodzisz w macro i piszesz:
/target xxx (xxx to jakis aktywny member z party ktory jest rześki i zaciaga moby)
/delay 0.1
/assist
/delay 0.1
/attack

ustawiasz to macro np. na F1, kładziesz sie na fotelu w dogodnej pozycji, i nawet z zamknietymi oczami klikasz co jakiś czas F1.

Kiedyś sie na pewno przyda  :D

stig666

Frohike moglbym dostac tez triala wykupilbym 30 dni ;]

Frohike

Ok, mam jeszcze 2 :) Podaj maila to Ci wyślę. I zapraszam na Franz ;) Dużo osób z forum zaczęło tam grać niedawno.

Saladin

Jako że ide w bisha to będę widział chętnie party (a party powinno chętnie widzieć bisha ;) ), więc jakby co pisać pm Enri
Jak dobrze pójdzie odwale dzisiaj wilka i kleryka ;]
Nie udzielam pomocy przez PM...

WhiteMilker

Szkoda, że nie zaczęliście na Lunie ;p, ja osobiście gram tam od 3 dni. Jeżeli ktoś chce dostać triala i kupi 30 dni to gg 211200 :P.

Frohike

A tam Luna :P Oni zamierzają grać legit :) Btw grasz na retailu od 3 dni, czy tylko na Lunie od 3 ? Bo żeby wysłać komuś trial, trzeba mieć konto od 90 dni.

WhiteMilker

Gram na retailu od 3 dni... ;p

Było tam napisane, że mam 3 triale - nie kliknełem na tą opcję i myślałem, że chodzi o triale do L2... myliłem się :P

Thx za info, nie wiedziałem o co chodzi.

Btw. na lunie są w ogóle jakieś polskie klany co rekrutują do akademi albo dobre międzynarodowe? Bo w dion coś trudno znaleźć a nie chce mi się grać samemu jak muszę bić te same moby tysiące razy ;p

stig666

fedur

eeeej :(... ja tez chce triala :(.. Fronki! tylko US US poprosze :P :))

stig666

[czesiu]

Cytat: fedur w Czerwiec 30, 2008, 09:53:10 AM
eeeej :(... ja tez chce triala :(.. Fronki! tylko US US poprosze :P :))
kurde ja nie moge :D

Frohike

Cytat: fedur w Czerwiec 30, 2008, 09:53:10 AMeeeej :(... ja tez chce triala :(.. Fronki! tylko US US poprosze :P :))
A zapłacisz potem za 30 dni ? :D Bo został mi ostatni, a jak wyślę i osoba przedłuży konto to mi dadzą nowy kod, a jak nie to chyba tracę (nie wiem dokładnie jak to jest) :( Jak będziesz grał na bank, to wyślij mi maila na PM ;) Trial nie decyduje o tym czy konto jest EU/US, to zależy od kupionego cd-key.

Cytat: stig666 w Czerwiec 30, 2008, 01:04:28 PMKiedy mi przeslesz ?;p
Wysłałem parę minut temu :)

Marc1n

Wysłałem już dla fedurka, u failed frobaczku :)
HATE ME MOAR!

Frohike