The Best Char In C3

Zaczęty przez G3tti, Maj 28, 2005, 06:20:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

G3tti

Mam pytanko jaka klasa jest najlepsza w c3 słyszałem że gladiator ale czy to prawda?

Ryltar

Glad z tego co na razie wiem to nie dostaje nic nowego oprocz tego ze moze uzyc ladowarki 7 razy.Zapowiada sie zabawa teraz dla tych co graja tankami.Dostaja Aegis i Shield Fortres wiec w PvP bedzie latwiej.Dobrze tez wypadna daggerzy dzieki Blind Blow.Kto jest najlepszy ? zobaczy sie jak ktos zagra w C3.Aktualnie na serwie na ktorym gram powoli wprowadzaja skile z C3.

G3tti

slyszałem ze glad dostaje duzo wiecej hp i ma wiekszy def

a jesli chodzi o ss to nie wiem czy jest dobry w c3 jak myślicie? slyszalem ze dali mu wiecej dmg ale nie ma body to mind ;/ i trzeba siedziec ;/ a jesli chodzi o wojownikow to kto jest lepszy?

Blondas

Ryltar orientujesz sie czy warlord dostaje jakies nowe skille?? albo czy cos zmieniaja w ogóle pana wojny?
Always demand another sacrifice!

Ryltar

U kumpla bawilem sie w C3 jego warlordem to zabijl jednym strzalem TH.Fajny atak nazywa sie Focus Atack.PRzy ataku zwieksza Acc i zadaje silne obrazenia w jeden cel.

G3tti

tak sobie mysle czy by nie pograc sobie magiem tylko jaki jest najlpeszy w c3 na pvp?

DarAbur

a jak sie ma sprawa z Orc Destroyerem albo z Orc Overlordem  :D

G3tti

ztego co slyszalem to overlord wymiata z orkow dostaje skile potrafiace bufowac cay allianc moim zdaniem najlepszy buffer w c3

Ryltar

W c3 overlord przywraca CP sa to ptk potrzebne do zabawy w PvP ktore sie regenurja.Overlord dostaje wlasnei buffy ktore to regeneruja.Co do magow to SH dostal z atakow to surrender to wind,SpS dostale aqua splash(obszarowka) a sorcerer dostal Eruption(to samo co SpS).Fajne zaklecie dostal Necro Mass Slow(przydatne na siedge i na wojny).Destroyer z tego co slyszalem dostal Cuse Of Doom.Jest to atak za pomoca broni 2 reczne ktory potrafi zabic 1 strzalem.Wiec Glad ma wielka zielona i wytrzymala konkurecje :P

Ale najlepsze w C3 to jest to ze mozna zostac 2 klasowcem.Jak to zrobic? proste.Robisz 75, powracasz do 40(tamte skile znikaja),teraz mielismy np. SK wracamy na 40 robimy zadanie na BD.Teraz jak chcemy bawic sie w party jako DD i buffer bierzemy BD.A co jezeli chcemy byc SK? idziemy do GM i zmieniamy klase na SK(dziala to tez w 2 klase).I tak oto mamy sk.A levele postqaci beda 75/40.Oczywiscie mozemy byc kazda klasa.Mozemy zrobic dwarfa ze skilami orka lub kaplana co uzywa summonow.YEY C3...

G3tti

ryltar widze ze dużo wiesz o c3 a wiesz może czy glad jest dobry w c3 albo DA?

Ryltar

W C3 z tego co wiem to glad dostaje sonic focus do 7 poziomu co znacznie zwiekszy jego dmg.na razie o atakach nic nie wiem popytam sie gladow jak bede u kumpla.DA dostaje duzo skili pod obrone i bedzie go ciezko rozwalic.Lucznicy juz ci nie beda strzelac w plecy przynajmniej.Jego aegis i Final Fortres zrobia z niego prawdziwa fortece zreszta Sk i TK tez beda fortecami.Ja osobiscie robie SK liczac ze moze na allseronie wprowadza kiedys skille z C3.Na zagranicznym to maja pare skili z C3 i Wiverny moze niedlugo bede mial to zdam relacje jak sie tym lata :)

G3tti

a na c3 oficialu jest tatuaż dostępny czy nie?i jeszczew takie pytanko rylatar jak juz wiekszosc postaci testowales na c3 to powiedz ktora najciekawiej ci sie gralo?

CorellonE

A ja mam pytanie jak w C3 ma sie sprawa z BD ? Czy bedzie lepszy w PvP ? Czy w ogóle w czyms bedzie lepszy  :P  Jakie skille mu dochodza ?

Pozdro
ServeR >>---> Olympus
NicK >>---> Fr33Styl3r / WarDancer
LvL >>---> http://www.lineage2.com/news/chronicle3_07.html' target='_blank'>http://www.lineage2.com/news/chronicle3_07.html i po problemie, co do subclass to zmieniasz je u Masterow a nie u GM, do tego sa restrykcje: zaden Dark Elf nie bedzie grac jako Elf, bo sa w stanie wojny (wg. historii gry), ani tez jako Overlord albo Warsmith, z oczywistych powodow...

'T'!G3R-$

Co do ladowarki Glada to nie zuzywa ona wszystkich "wzmocnien" tylko tyle co potrzeba. W kazdym badz razie tak byl na moim serwerze, na ktorym gram.

NightBird

1) Jest już jakiś w miare fajny serw C3?
2) Z tymi podklasami to dajmy jestes BD na 75lvlu cofasz na 40lvl idziesz na np shilen knighta osiagasz znowu 75lvl i masz skille obu klas czy tylko tej jednej - nowej.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ashurei

1. Zadnego serva C3 chyba jeszcze nie ma, ma byc (podobno) na RotFA, Infinity i Extreme
2. Co do skilli to masz obie klasy i zmieniasz je kiedy chcesz (u masterow swojej rasy)np. grasz jako BD i idziesz z klanem na Orfena, idzie jusz jeden BD, wiec zmieniasz klase na SK i idziesz jako SK z jego skillami, bo grac sie nie da jak SK ze skillami BD - tak to chyba dziala

menic

z tego co wyczytałem to Blade Dancer nie dostaje nic nowego ;(

Thorin

lol jak to niedostaje a nowe tance :) bd dostaje bodajże 4 tace no i sword singer 4 piesni :) jak muj Temple dostanie agis to żaden lucznik mi nie nawet nie drapnie obrona tarcza we wszystkie strony to jest to co mnie kreci :) a co do hero to sa jeszcze wiecej restrykci :) co do dobierania klas :) chociasz ja widze glada tak z bd glad ze skilami bd wymiata :) szkoda tylk że krasnoluda niemożna wybrac w żadnej klase ale krasnal może wziosc klase każda ehehehhe :)
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Ashurei

Chyba w party Glad bedzie korzystac ze skili BD (jak ten mu je rzuci :P), bo w jednym momencie mozna miec skille jednej profesji, a nie obu (to by bylo przegiecie). By miec skille subklasy musisz zmienic u Mastera swoja klase na subklase

Thorin

witam asurei ty mnie zle zrozumial ja muwilem o dalszym chronicle co maja wprowadzić w c4 maja wprowadzić system hero gdzie można mieć skile 3 klas a grać swoia 1 :) i tam muwie w4 maja to wprowadzić bo w c3 tylko subklasy dodali :)
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

hrypek

Skoro juz tak sporo wiecie co jaka klasa moze nowego pokazac, czym zaskoczyc  to moze ktos opisze mi jak to z pr, co on takiego zyskal? wiem ze skill fatal co niby zwieksza dmg criticala?? ale jak to sie przedstawia w grze
co z innymi  lucznikami powiedzcie? bo sr jakos kiepsciutko z nowymi skillami ???
szykuja sie jakies przetasowania w rankingu lucznikow ?
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Ashurei

Zle osoby pytasz, ja preferuje magow, a thorin knighty. Co mnie lucznicy obchodza :P

Thorin

witam ehehahhah masz racie :) amen mnie tylko knighty a asureja magowie hehehahahah ale uwielbiam byc z nim w party :) chodz przyznam ise że za magami nieprzepadam ale tego polubilem :)