Iluzje optyczne

Zaczęty przez Zorgo90, Maj 05, 2008, 02:25:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cralin

Cytat: Pheonix w Czerwiec 29, 2008, 04:41:24 PM
dam ci lepszego bo mam teraz konto na torrenty org:p

masz konsole czy emulator ?

mam Emulator.Tylko znajdź mi takiego,żeby działało :( bo tak wypakowuje wszystkie archiwa naraz i to samo sie dzieje...

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pheonix

chcesz torrenta?? moge wam udostepnic swoje haslo w www.torrenty.org  :Dtam jest bardzo duzo gier na ps2 ^^

Cytat: Cralin w Czerwiec 29, 2008, 06:35:49 PM
Cytat: Pheonix w Czerwiec 29, 2008, 04:41:24 PM
dam ci lepszego bo mam teraz konto na torrenty org:p

masz konsole czy emulator ?

mam Emulator.Tylko znajdź mi takiego,żeby działało :( bo tak wypakowuje wszystkie archiwa naraz i to samo sie dzieje...
ge wam udostepnic swoje haslo w www.torrenty.org  :Dtam jest bardzo duzo gier na ps2 ^^

a zgudz sie na to o co pyta :D

Morswin

DIO

Cytat: Hermit w Czerwiec 29, 2008, 07:26:44 PM
Emulator ? o.O?

to jest takie cos co pozwala ci na kompie kupionym niedawno pograc w gre przeznaczona na 8 letnia konsole  8)

Pheonix

wole se kupic konsole:) mam prosbe do kogos z vista 64! jak jest gra na xbox 360 wystarczy podobno zmienic rozszezenie pliku z .box na .exe i dziala czy to prawda ?

PeBe

Cytat: Pheonix w Czerwiec 29, 2008, 11:47:52 PM
wole se kupic konsole:) mam prosbe do kogos z vista 64! jak jest gra na xbox 360 wystarczy podobno zmienic rozszezenie pliku z .box na .exe i dziala czy to prawda ?
0_o

Cralin

Dobra zadam zagadke wymyśloną na wejściu :D

Pewnego wieczoru dwójka starszych osób-chłop i baba mieli rocznice ślubu.Poszli więc do restauracji.

-Ehh Elżbieta,pamiętasz jak to było 60 lat temu?
-Hi hi tak.
-Chcesz to powtórzyć?
-Oczywiście.

i Starsza para uciekła.Pewien młodzieniec to usłyszał i pobiegł za nimi.Baba oparła się o płot,a facet zaczął ją zapinać.Młodzieńcowi zaparło dech w piersiach,gościu robił to tak szybko i mocno,że baba wyła z roskoszy.Po 3 godzinach oboju starszych ludzi pada na ziemie.Wtem wyskakuje młodzieniec i mówi:
-Panie,pan jest moim mistrzem.
-Uhh uhh,słucham?
-Jeżeli pan był tak dobry w tym teraz ,to co było 60 lat temu?Był pan pewnie świetny!!
-Nie,wydaje ci się.
-Jak to?

Teraz pytanie:Co odpowie teraz staruszek ?

Pheonix

Kostek(...)

Pheonix

rozrusznik sie kurwa rozładował

Zovi

-_-' cie to obchodzi :D ,Cralin te twoje zagadki... nigdy nie dasz spokoju no nie? :D
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Cralin

60 lat temu ten płot nie był elektryczny :D:D

Pheonix

Zovi

hehe niezle :D .Cralin jak wchodzisz na forum to ty masz same takie mysli? :D
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Pheonix

no erotomanie tylko spocone 60 ci w glowie xD

Cralin

Spocone 80 :D bo to było 60 lat temu :D  Jest jakiś sposób zarobienia internetowych pieniedzy?Potrzebuje na play station 2 :D

Hermit

Sprzedawaj wirtualne żyletki i linijki.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Cralin

Jak ustawić sklep!? Szybko mów !!!

Pheonix

idź do dużego sklepu i sie drzyj !WTS EMO LINIJKI I ŻYLETKI 

Zovi

Hmm... co mozna sprzedawac, wiem, chociaz nie... ale dobry pomysl z tymi Emo linijkami i zyletkami, po 2.50zł sprzedawaj linijkę, a żyletke po 3.00zł, możesz tez tanczyc za dwie fajki a potem je sprzedawac taniej kolegom, jest duzo metod :wink: .

Pheonix

!WTS ME

imasz 300 zl w kieszenie xD

Zovi

Cralina nie wzial bym nawet za darmo ... :D

Pheonix

ale są napalone 100 xD

600 post xD

Zovi

Taa, na widok Cralina chyba tylko krowy w szkole moga byc napalone :D .