WKU i takie tam "wojskowe" sprawy ^^

Zaczęty przez Yezo, Czerwiec 25, 2008, 12:05:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bylyforumowicz

Cytat: Zovi w Lipiec 03, 2008, 12:22:43 AM
Wiesz co? nie oplaca ci sie bardziej pojsc na ten rok czyli ile to tam jest i miec spokoj niz byc sciganym przez 10 lat?  :D

Osobiscie wole wyjac rok z zyciorysu na lezenie do gory brzuchem i graniem w l2 niz siedziec w woju, ganiac po poligonie i nie miec z tego totalnie nic.

Hermit

Cytat: bylyforumowicz w Lipiec 03, 2008, 07:04:20 PM
Wiesz co? nie oplaca ci sie bardziej pojsc na ten rok czyli ile to tam jest i miec spokoj niz byc sciganym przez 10 lat?  :D

Osobiscie wole wyjac rok z zyciorysu na lezenie do gory brzuchem i graniem w l2 niz siedziec w woju, ganiac po poligonie i nie miec z tego totalnie nic.

Dokładnie, jeszcze zrobią ze mnie takie dziecko na posyłki i na co mnie to. Poza tym mam iść do wojska jak chce iść na studia?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

bylyforumowicz

Cytat: Hermit w Lipiec 03, 2008, 09:09:07 PM
Cytat: bylyforumowicz w Lipiec 03, 2008, 07:04:20 PM

Dokładnie, jeszcze zrobią ze mnie takie dziecko na posyłki i na co mnie to. Poza tym mam iść do wojska jak chce iść na studia?

Ta, albo placic za policealne studium do ktorego chodzisz tylko po zwolnienie z woja. Ludzie jeszcze sie dziwia, ze nie lubie tego kraju :P