Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lincral

no serwer zrobil okropne wrazenie na mnie dzisiaj... ale to poczatek bety poczekamy zobaczymy efekt koncowy.
niestety czuc LT>ALL 20min spedzone w giran i nikt po angielsku ani slowa nie powiedzial nawet GM ktory tam gadal z ludzmi... neistety nie odpowiedzial mi na zadne pytanie co do rzeczy ktorych tam brak... (widocznie trafilem na kogos malo kompetentnego)

Marvix

Jest kilku gmow ,poza tym to beta mało komu się chce wejść :) w grze będzie lepiej ,nie zmienia to faktu ,ze musza :

Naprawic ,zariche,akamanaha,newbe guide .
Oraz Zrobic cos ze spoilem :)

O wipe to się nie martwcie teraz będzie na 100% tylko muszą zrobić to co powyżej napisałem i będzie git:)

Balrogg

A skille z subclas, rasowe dzialaja? Nowe bronie, armory s80 etc?

Lincral

Marvix

Nie przesadzaj :) Działa większość tego co pisali reszte dodadza mam nadzieje:)

Kazuya

znowu ruscy wpadna i po ptokach :F jeb... zerg kingdom!
rpg x5 [gh85]

Elitper

Marvix umiesc moje i lincrala spostrzezenia w bugach bo ja tam nie moge nic napisac na tym forum ^^
watpie ze razem RB bdziem w 5 tlukli lincral to masohista XD  bije jak oszalaly lvle:)

poczytalem jakie tu sa bugi kazda klasa ma zbugowane skile....  nic tu nie dziala :D jest tylko czysty klient kameal z rzeczami c4 ^^ i nie wiem jak taki server chce konkurowac z czyms innym... i ma byc tu niby 4k++ i bety nei chceli robic o.o kto tu piepszyl glupoty ze juz rok nad nim pracuja.... jak tu podstawowych rzeczy nie ma.... dobrze ze ta bete chociaz dali bo tak to by byla wielka klapa ^^ 

Elitper

info od kolesia ktory tam gral :)

Grał tam 3 lata i przez 3 lata zaliczyl tam 3 wipe jedno jak pszyszedl i to jest 3 wipe ...
niedawno odeszło z servera 70% populacji ze wzgledu wprowadzenia tego boxa i kolezkow admina co  ponoc w huja lecieli. Bez tego boxa wszedzie na swiecie teleportowales sie 5 minut z jednego do 2 GK
CZyli z talking island do gludin 5 minut... po wprowadzeniu tego systemu donate ucieklo 70% populacji servera  a teraz patrze na reportowane bugi to pozal sie boze XD zobacze szybkosc ich reakcji na te bugi jak bedzi ewolna nie ma co sobie glowy nim zawracac..... ponoc kiedys byl dobry ale kumple gma i wprowadzenie tego systemu donate opustoszylo server....

ZjemCie

rothen

Eh.. Z tego co tu piszecie to lipa straszna wyszła..A liczyłem, że będzie to porządny serwer. Na razie beta, więc jeszcze są  szanse, że wyjdzie coś interesującego. A tak btw: wiadomo kiedy ona się skończy? Czy będzie ona tak długo , aż wyeliminują oni większość bugów?

Manuell

\../ Fauvorite \../

Mlor

Co masz na mysli piszac bonus setowy +6? I te 4000+ online to razem na wszystkich serwerach czy tylko na eternalu :]
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

rothen

Cytat: Manuell w Lipiec 09, 2008, 10:20:10 AM
ZjemCie, od którego rekrutujecie na Beyondzie ?  :P
Nie chce być złośliwy , ale takie rzeczy to chyba nie w tym temacie;)

A tak w ogóle, ciekawe, czy będzie 4k ppl.. Albo czy znów GM nie odbije i po krótkim czasie trwania live nie przeprowadzą znów wipe..

kjz

Cytat: Elitper w Lipiec 09, 2008, 03:50:06 AM
info od kolesia ktory tam gral :)

Grał tam 3 lata i przez 3 lata zaliczyl tam 3 wipe jedno jak pszyszedl i to jest 3 wipe ...
niedawno odeszło z servera 70% populacji ze wzgledu wprowadzenia tego boxa i kolezkow admina co  ponoc w -_-'a lecieli. Bez tego boxa wszedzie na swiecie teleportowales sie 5 minut z jednego do 2 GK
CZyli z talking island do gludin 5 minut... po wprowadzeniu tego systemu donate ucieklo 70% populacji servera  a teraz patrze na reportowane bugi to pozal sie boze XD zobacze szybkosc ich reakcji na te bugi jak bedzi ewolna nie ma co sobie glowy nim zawracac..... ponoc kiedys byl dobry ale kumple gma i wprowadzenie tego systemu donate opustoszylo server....

Nie byleś to nie pisz głupot. Grałem na serwerze okolo 6 miesięcy. Bribe boxy są potrzebne w większych miastach typu giran aden itp.  Z Talking można spokojnie teleportowac się do Gludin, z gludin do gludio itd. Nie wierzę w to, że 70% ludzi odeszło z BFD z powodu bribe. To jest "pryszcz" okolo 5kk na wydanie tygodniowo. Na 70+lvl w ciągu jednego rebuff zarabiasz okolo 500k +matsy więc nie pisz rzeczy, o których nie masz pojęcia. 

bula

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Marvix

Tak dokładnie pierdzielicie głupoty ,wiesz Elitper ?

Dynasty weapons są już armory będą(albo już są) Naprawianie reszty im chwilę zajmię .
Herby działają ....
Bribeboxy były i będą nie pierdziel głupot zarobienie na nie to mało
Najdrożej to na BFD:E widziałem BB za 4-4.8kk Pzdr.
Beyond? Nic tam nie zrobicie klan system zrąbany pliki są z dupy wzięte .... Róbcie co chcecie ... Ja może też wejdę na Beyonda na chwilę ,ale nie liczcie ,że pliki świetne .... Poza tym tutaj już większość poprawili(BFD) jeszcze trochę roboty i będzie Oki

Na starcie ma działać : Planned features:
Full support for latest version of CT1 Kamael Hellbound client.
New race Kamael!
Herbs.
24 Buffs.
Augmentation.
+6 Enchant set bonus.
Shadow items.
Hero skills fully functional.
Rank system for characters.
New clan system:
a) maximum 10 clan levels.
b) maximum members per clan will be 200 characters.
Maximum character level will be 85.

I będzie reszta robiona/naprawiana Pzdr.

rothen

do usunięcia ;)

rothen

Zapewne wiele serwerów się tak reklamuje. Że niby wszystko ma działać jak należy. Pytanie tylko, czy rzeczywiście tak będzie?
No i wiadomo coś,kiedy beta się skończy?
Aha, jeszcze 1: (odnośnie Beyond)
Cytat: Marvix w Lipiec 09, 2008, 01:26:07 PM

Interlude OFF (b.dobra wersja )
Beyond? Nic tam nie zrobicie klan system zrąbany pliki są z dupy wzięte .... Róbcie co chcecie ... Ja może też wejdę na Beyonda na chwilę ,ale nie liczcie ,że pliki świetne ....
Beyond - Ok pliki ,3k On ,ale Lt>all stoi 18dni to duzo
Twoje słowa.. Więc jak to jest z tym Beyond, no i czy jesteś wiarygodnym źródłem jeżeli chodzi o BFDN? Coś za często zmieniasz zdanie...

ZjemCie

Marvix ja nie wiem czy się czasami nie masturbujesz na myśl o tym zbugowanym BDF ,ale się zdecyduj co mówisz... Raz mówisz że dobre pliki raz że złe. Gram na Beyondzie i uwierzcie mi 0 lagów, żadnych DC, wszystko jeszcze można zdobyć. Polaków na moje oko to ok 100 gra:D. Wszystko działa jak należy oprócz clan systemu, którego w najbliższym czasie mam nadzieję naprawią  :D. Szczerze polecam.
Jakby ktoś chciał do klanu to wyślijcie mi pm z nickiem. :D
Jest już 3 lvl 12 osób online. Klan istnieje 3 dni.

NAPRAWDĘ POLECAM

Marvix

Cytat: rothen w Lipiec 09, 2008, 01:46:08 PM
Zapewne wiele serwerów się tak reklamuje. Że niby wszystko ma działać jak należy. Pytanie tylko, czy rzeczywiście tak będzie?
No i wiadomo coś,kiedy beta się skończy?
Aha, jeszcze 1: (odnośnie Beyond)
Cytat: Marvix w Lipiec 09, 2008, 01:26:07 PM

Interlude OFF (b.dobra wersja )
Beyond? Nic tam nie zrobicie klan system zrąbany pliki są z dupy wzięte .... Róbcie co chcecie ... Ja może też wejdę na Beyonda na chwilę ,ale nie liczcie ,że pliki świetne ....
Beyond - Ok pliki ,3k On ,ale Lt>all stoi 18dni to duzo
Twoje słowa.. Więc jak to jest z tym Beyond, no i czy jesteś wiarygodnym źródłem jeżeli chodzi o BFDN? Coś za często zmieniasz zdanie...

Tak :) Nie zmieniam zdania bo pliki są b.dobre ,ale nie znaczy że takie jakimi je malują ...
Co masz na myśli że zmieniam zdanie ? A może po prostu patrze na jakość inaczej ...
DC,Lagów Nie ma pliki Ok  ,ale dużo rzeczy nie działa serwer moim zdaniem super ,ale nie dla mnie LT>All 

Cytat: ZjemCie w Lipiec 09, 2008, 01:54:48 PM
Marvix ja nie wiem czy się czasami nie masturbujesz na myśl o tym zbugowanym BDF ,ale się zdecyduj co mówisz... Raz mówisz że dobre pliki raz że złe. Gram na Beyondzie i uwierzcie mi 0 lagów, żadnych DC, wszystko jeszcze można zdobyć. Polaków na moje oko to ok 100 gra:D. Wszystko działa jak należy oprócz clan systemu, którego w najbliższym czasie mam nadzieję naprawią  :D. Szczerze polecam.
Jakby ktoś chciał do klanu to wyślijcie mi pm z nickiem. :D
Jest już 3 lvl 12 osób online. Klan istnieje 3 dni.

NAPRAWDĘ POLECAM

Wiesz ja nie mam myśli xxx jak patrze na elfke w LII ....
Serwer Ok ,ale nie dla polaków i z tym się zgodzić muszisz ....
Co do BFD: E serwer będzie dobry.... Ja nie kłamię mam swoje żródła ,ale nie mogę wpłynąć na prace administracji...
Działa tam b.wiele rzeczy i z dnia na dzień (bety) Poprawiają to kolejne rzeczy . Już jest s80,herby itd.

rothen

Heh. Nie chcę się czepiać, ale raz piszesz, że pliki są ok, a później że nie ma co liczyć że są świetne. Zresztą nvm. Sam szukam teraz jakiegoś serwera na którym chciałbym zakotwiczyć trochę dłużej niż kilka miesięcy. Dlatego liczę, że ten nie okaże się niewypałem. A jak się okaże, to można iść na Beyond zawsze i expić tam swojego nekro ;)
A jak masz dostęp do konkretnych info to może napisz kiedy spodziewany jest live.. Jak jeszcze nie wiadomo to trudno.. Poczekamy.

Lincral

Cytat
Wiesz ja nie mam myśli xxx jak patrze na elfke w LII ....
ja mam ciekawe mysli  :P

btw z ciekawosci polecialem do aden, neistety zaden NPC nie dziala... coraz bardziej mi sie wydaje ze to sa najgorsze pliki jakie kiedykolwiek na becie widzialem...
nie chce oczerniac serwera bo chcialbym na nim zagrac, ale jest jak jest  :?