Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rothen

Czyli z wielkiej chmury mały deszczyk...... Na szczęście na razie to tylko beta...

Elitper

Cytat: kjz w Lipiec 09, 2008, 11:52:35 AM
Cytat: Elitper w Lipiec 09, 2008, 03:50:06 AM
info od kolesia ktory tam gral :)

Grał tam 3 lata i przez 3 lata zaliczyl tam 3 wipe jedno jak pszyszedl i to jest 3 wipe ...
niedawno odeszło z servera 70% populacji ze wzgledu wprowadzenia tego boxa i kolezkow admina co  ponoc w -_-'a lecieli. Bez tego boxa wszedzie na swiecie teleportowales sie 5 minut z jednego do 2 GK
CZyli z talking island do gludin 5 minut... po wprowadzeniu tego systemu donate ucieklo 70% populacji servera  a teraz patrze na reportowane bugi to pozal sie boze XD zobacze szybkosc ich reakcji na te bugi jak bedzi ewolna nie ma co sobie glowy nim zawracac..... ponoc kiedys byl dobry ale kumple gma i wprowadzenie tego systemu donate opustoszylo server....

Nie byleś to nie pisz głupot. Grałem na serwerze okolo 6 miesięcy. Bribe boxy są potrzebne w większych miastach typu giran aden itp.  Z Talking można spokojnie teleportowac się do Gludin, z gludin do gludio itd. Nie wierzę w to, że 70% ludzi odeszło z BFD z powodu bribe. To jest "pryszcz" okolo 5kk na wydanie tygodniowo. Na 70+lvl w ciągu jednego rebuff zarabiasz okolo 500k +matsy więc nie pisz rzeczy, o których nie masz pojęcia. 
Sa czy nie sa nie mnie to oceniac ale tym ludziom co odeszli :> z tego powodu  terazniejsza beta tez daje wiele do rzyczenia jaki wklad pracy wniesli programisci tam... ja zagram tu albo na exi ^^   zobaczymy co bedzie lepsze ^^

Marvix

Hehe z exi będzie trudniej gorsze pliki ,ale wipe'a może nie być chyba ,że będzie więcej głosów na wipe:D

Lincral

w tym rzecz ze exi ma lepsze pliki... tylko C5 chociaz wiecej tam dziala  :?

rothen

czyżby chętni którzy tu planowali grać już się wykruszali?

Marvix

Zresztą jak uważacie Exi będzie miał po wipe mniej niż 800Graczy.... do dupy....

Elitper

z koziej dupy traba  prorokiem nie jestes ^^ tak samo  na bfd moze byc 800 graczy ... ta beta jest gorsza niz full c4

ZjemCie

Marvix teraz na exi liczba graczy nie przekracza więcej niż 400 ppl. :D A na tym twoim BDF to nawet tyle nie będzie grało :D

4k ludu hahahahahaahahahahahahaha żal...

Marvix

Cytat: ZjemCie w Lipiec 09, 2008, 07:09:25 PM
Marvix teraz na exi liczba graczy nie przekracza więcej niż 400 ppl. :D A na tym twoim BDF to nawet tyle nie będzie grało :D

hahah hhaha hahaha ....... ?? Bardzo się przejmuję twoją opinią narq.

Elitper

Cytat: ZjemCie w Lipiec 09, 2008, 07:09:25 PM

zal to ty i ta twoja parowka skonczcie z tym zal to juz wyszlo z mody xD

Marvix

Dokładnie LoL z tą parówką koleś głodny może jest nie wolno się naśmiewać...

Co do serwera zobaczymy ile będzie szkoda się kłócić:P

Lincral

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

ZjemCie

Marvix

Kiełbaska dla cieniaska(aczokolwiek czytaj grubaska) Co nie miara... :D

Co do serwera no to czekamy:)

Slideroh

Pierdzielicie same głupoty, spam się robi i ot xD
Server moze fajny ale ja juz nie gram w L2 tylko se na WoWa polazlem na oficjala z miesiac, zobaczymy czy bede dluzej.
Na ten server zawitam na x100 jak ruszy :]

EOT xD

Marvix

Hehe :)

x100 Już jest może będzie wipe na razie jest beta kamaela i poprawiają bugi:P

Marvix

Ok na serwerze poprawiają bugi ma wystartować max do 7-10dni ... Może wcześniej Pzdr.

Lincral

napisz 1dzien przed startem bo nei mam czasu zagladac na ich forum  :?

newbie guide, zariche itp dziala ?? czy nie poradzili sobiez tym ,,bugiem"

Marvix