Iluzje optyczne

Zaczęty przez Zorgo90, Maj 05, 2008, 02:25:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zovi

Taa, to nie komuna Hermit :wink: . Nie strasz nas! mnie juz przesraszyles tym ze przyslecie policje, bo mam 13 lat i jestem na forum i bede siedzial w poprawczaku! Przez ciebie boje wychodzic na dwor ! :D .
A pierwszy to ten z prawej, tam bylo napisane :P .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Pheonix

dlaczego tibia nie ma nieba ?

Hermit

To chyba ten był, łap

Nie odstawajmy od tematu:
Kiedy Asia będzie miała o rok mniej niż Becia będzie miała, gdy Asia będzie miała 2 razy mniej lat niż Becia będzie miała,gdy Asia będzie miała 2 razy więcej lat niż Becia ma teraz, wtedy Becia będzie miała 3 razy więcej lat niż miała Asia, gdy Becia miała tyle lat, ile Asia ma teraz.Po ile lat mają obie dziewczyny teraz, jeżeli wiadomo, że jedna z nich jest nastolatką, a wiek każdej z nich jest liczbą całkowitą.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pheonix

Cytat
Jak wy mi to mozecie robic, powiedzcie mi jak?, chociaz wbijam ja tez chce tomboya xD

witam w clubie :D xD

Cytat
To chyba ten był, łap

Nie odstawajmy od tematu:
Kiedy Asia będzie miała o rok mniej niż Becia będzie miała, gdy Asia będzie miała 2 razy mniej lat niż Becia będzie miała,gdy Asia będzie miała 2 razy więcej lat niż Becia ma teraz, wtedy Becia będzie miała 3 razy więcej lat niż miała Asia, gdy Becia miała tyle lat, ile Asia ma teraz.Po ile lat mają obie dziewczyny teraz, jeżeli wiadomo, że jedna z nich jest nastolatką, a wiek każdej z nich jest liczbą całkowitą.
nie wiem

Morswin

Asia ma 19, a Becia 25 lat?

Zovi

Noo, wreszcie znalazlem ten stary nr. CD Action :P .
To zagadki sa takie :) :

Pytanie pierwsze:

Czy gdybyś wiedział/a, że kobieta która jest w ciąży, posiada już ośmioro dzieci, z których troje jest głuchych, dwoje ślepych, jedno lekko upośledzone, i ma ona syfilis, zaleciłbyś/aś jej aborcje?

Przeczytaj następne pytanie zanim przewiniesz do odpowiedzi:

Pytanie drugie:
Nadszedł czas wyborów światowego przywódcy i Twój głos bardzo się liczy. Oto co wiesz o trzech startujących kandydatach:

Kandydat A
Ma powiązania ze skorumpowanymi politykami, oraz konsultuje się z astrologami-wróżkami. Miał dwie kochanki. Nałogowo pali i wypija 8-10 martini dziennie.

Kandydat B
Dwa razy wyrzucono go z urzędu, śpi do południa, używał opium w koledżu i codziennie rano wypija pól butelki szampana a ćwiartkę whisky co wieczór.

Kandydat C
Odznaczono go jako bohatera wojennego. Jest wegetarianinem, nie pali, okazjonalnie pije piwo, nigdy nie miał żadnych stosunków pozamałżeńskich.

Zdecyduj, bez podglądania, potem przewiń w dół..

Kandydat A to Franklin Delano Roosevelt

Kandydat B to Winston Churchill

Kandydat C to Adolf Hitler

...a tak poza tym:

Jeżeli w pytaniu odnośnie aborcji.... odpowiedziałeś/aś tak - właśnie zabiłeś/aś Beethovena.
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Hermit

Nie martw się ja też.
=

Soulern

Cytat: Zovi w Lipiec 09, 2008, 12:54:16 AM
Kandydat A to Franklin Delano Roosevelt

Kandydat B to Winston Churchill

Kandydat C to Adolf Hitler
Wziąłem kandydata B :D numer C byłby pewnie za bardzo ambitny, a zresztą bohaterowie wojenni to zwykle dziadki, które nie mają pojęcia o potrzebach ludzkości... Hum ^^

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

System

Cytat: Zovi w Lipiec 09, 2008, 12:54:16 AM
Jeżeli w pytaniu odnośnie aborcji.... odpowiedziałeś/aś tak - właśnie zabiłeś/aś Beethovena.

nie dawno to mi kumpel opowiadał ;], no i niestety Beethovena zabiłem :S
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Pheonix

ktoś usunął moje posty z tej strony O.o

Zovi

Hyhy, ja też zabiłem Beethovena, a niestety wybrałem Hitlera :oops: .

Pheonix

Cytat: Zovi w Lipiec 09, 2008, 03:17:45 PM
Hyhy, ja też zabiłem Beethovena, a niestety wybrałem Hitlera :oops: .

:D ja tez jakoś dziwnie

Bled

e ale to tak specjalne zrobione , tam opisuja mlodisc kandydatow A i B a dojrzalosc C , pewnie maly adolfik wsadzal petardy szczurką w dupy krzyczac Jude! ...

Zarean

Cytat: Bled w Lipiec 09, 2008, 06:08:59 PM
e ale to tak specjalne zrobione , tam opisują młodość kandydatów A i B, a dojrzałość C , pewnie mały adolfik wsadzał petardy szczurkom w dupy krzycząc "Jude!" ...
Buahahahahahhaha... :D
Bled normalnie zleciałem z krzesła jak ten tekst zobaczyłem.

A ja Beethovena nie zabiłem(a może się uda, a jak nie to niech się bardziej męczy[wiem, jestem rasistą]) i wybrałem Winstona Churchilla, bo w sumie to przywódca powinien być podobny do ludu nie? :)

Hermit

Mam pomysł, chodźcie się powyzywamy w spam topicu, co ?

Zovi - Zagadka specjalnie dla ciebie:
Skończyło się przyjęcie, wszyscy udają się parami do swoich domów. Podczas pożegnania wymieniono sto dwanaście uścisków dłoni. Przyjęcie przebiegało i zakończyło się w miłym nastroju, pary skierowały się do domów wspólnie, wobec tego nie ściskały sobie rąk. Ile osób było na przyjęciu?
=

Zorgo90

3ex

Hermit

=

Cralin

Zorgo90

para        ile uścisków
1             14+14=28
2             12+12=24
3             10+10=20
4             8+8=16
5             6+6=12
6             4+4=8
7             2+2=4
8             0

= 112 uścisków

8 par * 2 osoby = 16 osób

Cralin

56! 112 (:D) / 2 = 56!!!!!!!!!!!!! Lol wiem,że zrobiłem to źle ale ok :P

Zorgo90

Cytat: Cralin w Lipiec 11, 2008, 12:55:15 PM56!
= 7,1099858780486345185404564746372e+74  :P

@phoenix  38?

Cralin

Cytat: Zovi w Lipiec 11, 2008, 10:17:48 PM
Cytat
Hmm... czemu akurat dla mnie ta zagadka? aa, zapomnialem ja taki fajny jestem no nie? :D
Nie.

Wytłumaczcie mi to:

Każdy bezsens ma swój sens.Bo sens bez sensu nie ma sensu.

Kto zgadnie o co w tym chodzi dostanie kilo ziemniaków od Zovi'ego !

Hermit

Cytat: Cralin w Lipiec 12, 2008, 04:28:22 PM
Cytat
Hmm... czemu akurat dla mnie ta zagadka? aa, zapomnialem ja taki fajny jestem no nie? :D
Nie.

Wytłumaczcie mi to:

Każdy bezsens ma sens, ponieważ musi być czymś uzasadniony. Jeżeli chodziło o "bezsensu", a nie "bez sensu", to jest to zwykły paradoks. Jeżeli nie, to drugie zdanie jest fałszywe, bo sens bez sensu ma sens, bo jest bezsensem, a jak wiemy każdy bezsens ma swój sens.

Ziemniaki moje ?
=

Zovi

Cytat: Hermit w Lipiec 13, 2008, 11:51:41 AM
Cytat: Xyber w Lipiec 13, 2008, 11:23:11 AM
Cytat: Hermit w Lipiec 13, 2008, 11:15:35 AM
Cytat: Cralin w Lipiec 12, 2008, 04:28:22 PM
Cytat
Nie.
Wytłumaczcie mi to:

Każdy bezsens ma sens, ponieważ musi być czymś uzasadniony. Jeżeli chodziło o "bezsensu", a nie "bez sensu", to jest to zwykły paradoks. Jeżeli nie, to drugie zdanie jest fałszywe, bo sens bez sensu ma sens, bo jest bezsensem, a jak wiemy każdy bezsens ma swój sens.

Ziemniaki moje ?

Ty chyba sam nie rozumiesz tego co napisałeś xD

Jak nie jak tak.
Czyli innymi słowy jak tak, jak tak, bo nie tak, nie pasuje tutaj :D .

Cytat
Jak chcesz mój sąsiad może ci przywieść całą przyczepe (taką jak na złom :P ) .
Cralin twoja zagadka jest bardzo prosta ;]
No to tak:
Jeżeli bezsens nie miał by sensu, to sens by nie istniał bez bezsensu. Czyli jeżeli ktoś powie tak:
Mam kota, i go często jem, a ktoś mu odpowie "lubie chusteczki" to wtedy można powiedzieć, że to jest bezsensu, ale nie do końca, bo jak już wspomniał mój kolega Hermit (pff, ale wieśniacki nick), chociaż nie nie wspomniał, to czekajcie zgubiłem sie ...
od nowa:
Jeżeli bezsens nie miał by sensu, to sens by nie istniał bez bezsensu. Czyli jeżeli ktoś powie tak:
Mam kota, i go często jem, a ktoś mu odpowie "lubie chusteczki" to wtedy można powiedzieć, że to jest bezsensu, ale nie do końca, bo często sens tkwi w bezsensie. Czyli w tym przypadku "lubie chusteczki" dana osoba chciała nam zakomunikować, że jest uwięziona, przez Cralina i chce się wydostać z jego wyimaginowanego świata, osła, kota, i chusteczek.
Nie oddam wam ziemniaków! :D