L2 Elixir - Low - HB

Zaczęty przez Rhodos, Maj 06, 2008, 07:46:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SknerusKK

albo CarpieDiem, tam jest mnostwo hero botow :P albo Invicible, tam widzialem goscia w full draco  :o (oni baiumy bija)

Szewa

Cytat: SknerusKK w Czerwiec 18, 2008, 09:53:25 AM
albo CarpieDiem, tam jest mnostwo hero botow :P albo Invicible, tam widzialem goscia w full draco  :o (oni baiumy bija)

jesli lubisz sam byc w klanie gdzie reszta botuje to gl
nie raz jak gadalem z ludzmi z ich ally to mowili ze ten klan to n00by ze sami botterzy tam sa, a co do PvP to go**o umieja

SknerusKK

Cytat: Szewa w Czerwiec 18, 2008, 10:39:13 AM
Cytat: SknerusKK w Czerwiec 18, 2008, 09:53:25 AM

jesli lubisz sam byc w klanie gdzie reszta botuje to gl
nie raz jak gadalem z ludzmi z ich ally to mowili ze ten klan to n00by ze sami botterzy tam sa, a co do PvP to go**o umieja

przeciez mowilem ze to boty ;p

dudson

coraz więcej polskich klanów przenosi się na server, polecam wszystkim i zapraszam :P

SknerusKK

obecnie sa tam 2 polskie ally, z czego my przewodzimy jednym :D liczac jeden znajomy clan co wlasnie sie przenosi to bedzie 6+ polskich clanow :)

Elidan

TruTherion

Hmm jak ktoś ma kompa z 2GB ramu, Atlona 2200+ XP i GeForca 9600 PRO, to mógłby tu powalczyć na jakimś mass, czy zostaje odprawiony na przepychanki w EG?

ZjemCie

Cytat: TruTherion w Lipiec 14, 2008, 10:28:20 AM
Hmm jak ktoś ma kompa z 2GB ramu, Atlona 2200+ XP i GeForca 9600 PRO, to mógłby tu powalczyć na jakimś mass, czy zostaje odprawiony na przepychanki w EG?

Co to chcesz dobry komp  :D

Kostek(...)

Cytat: TruTherion w Lipiec 14, 2008, 10:28:20 AM
alt+p

TruTherion

fracti

Okno, rozdzialka 1024x786 16bit i jest spoko. EW jak tnie to wlasnie lower detail i jedziesz ;)

TruTherion

A to się chyba zastanowię. Zależy jak będzie wyglądała wersja 0.3 L2m.

Kostek(...)

ja mam prawie identyczny sprzet like u i na dexie przy 3 pelnych ally w oren siege mialem rozdzielczosc 1280:1024 16 bit na pelnym ekranie z alt+p i scinki byly bardzo male

TruTherion

Strona z opisu servera nie działa.

SknerusKK

TruTherion

Cytat: SknerusKK w Lipiec 15, 2008, 02:13:58 PM
nowa strona to l2elixir.com

To może ktoś z moderatorów z edytowałby pierszy post zmieniając link do strony?

Imker

Nadal jest tyle botów co na początku?
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

StormR

Na szczęście już botów ni ma :)

SknerusKK

ciekawe jak sie zergi na tym servie maja ;d

Siena

Zacząłem grać na tym serwie wczoraj, całkiem pozytywnie się zapowiada. Jeśli się nie wchodzi na  forum to wcale nie widać że grecy są w dużej przewadze :D Może trochę posiedzę :P
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Szewa

Siena podaj nick, moze pokoxamy razem^^

Serdecznie zapraszam Wszystkich na server :)

ZjemCie

Również polecam.

P.S
Czy to prawda że banują za triple boxy?

SknerusKK

Cytat: ZjemCie w Sierpień 05, 2008, 10:27:50 PM
Również polecam.

P.S
Czy to prawda że banują za triple boxy?
nope, triple jest dozwolony, a przynajmniej tak bylo kiedy tam gralem ;p

Szewa

Ja jakos Triple boxa robie od dawna, i mnie nie zbanowali :P