Summon friend

Zaczęty przez NeutrinO, Lipiec 15, 2008, 10:55:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NeutrinO

Dlaczego to nie dziala.

Jestem phantom summoner 56 lvl, mam skil summon friend, 2 postac ma wymagane summoning cristal i NIC NIE DZAIAŁA, czy wie ktoś dlaczego ?

The Hurricane

a co dokładniej się dzieje? jakiś komunikat? i w jakim miejscu próbujesz użyć skilla?
Serwer: http://www.dragon-network.net/ (x5)

rasa: Elf
klasa: Elemental Master/Moonlight Sentinel // Spellsinger ---->Eryn
lvl: 7x/7x
klan: Partisants
ally:Cure
-------------------->
rasa: D. Elf
klasa: Shillen Knight ---->xxx
lvl: 4x
klan: NoClan
----------------------------------->
rasa: Krasnolud
klasa: Bounty Hunter -----> The Hurricane
lvl: 4x
----------------------------------->>>>
rasa: Człowiek
klasa:Prophet   ------> OneBlood
lvl:6x

Serwer: www.la2.theabyss.eu (x7)

rasa: Człowiek
klasa:Treasure Hunter   ------> TheHurricane
lvl:6x

Solar

Cytat: NeutrinO w Lipiec 15, 2008, 10:55:08 PM
Dlaczego to nie dziala.

Jestem phantom summoner 56 lvl, mam skil summon friend, 2 postac ma wymagane summoning cristal i NIC NIE DZAIAŁA, czy wie ktoś dlaczego ?
A summona masz;P??

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

coshoo

Cytat: Solar w Lipiec 16, 2008, 11:41:16 AM
Cytat: NeutrinO w Lipiec 15, 2008, 10:55:08 PM
Dlaczego to nie dziala.

A summona masz;P??

Nie musi mieć summona.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Bled

klikasz na nick tego kogo summonujesz w party i uzywasz skilla that's all

Zovi

A wtedy ten summon silny jest? czy nie? I po co to jest, bo tez cos takiego mam, ale nie wiem czy to sie oplaca :P
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

mlody27

summon friend to skil przywolujacy jakiegos gracza ktrorego masz zaznaczonego a nie nowy summon czy cos w tym stylu
podobny jest skill WC z 3 prof gate chanttylko potrafi przywolac cale party
bardzo przydatny skill

NeutrinO

problem w tym ze nic mi sie nie wyswietla. Mam w party 2 osoby, jestem phantom sumoner lvl 56, mam juz wykupiony skil summon friend, kazda osoba w party ma wymagane summon cristal. klikam na skil (wyglada jakby wlanczala teleport) konczy czarowac i nic sie nie dzieje, zadnej osobie w party nic sie nie wyswietla ze chce byc sumonowana czy cos takiego. Dlaczego ? czy sa jeszcze jakies warunki do spelnienia (np. miejsce) ?

PloomBoom

Bo nic nie powinno się wyświetlać. Ta osboba zostaje PO PROSTU prze teleportowana - o ile ten skill działa poprawnie na twoim serwerze. Efekt wizualny jest podobny do tego jak EE usuwa wrogowi summona.
GL & HF

Pheonix

ja tego skila używałem tak ze "kolega" musiał być dosyć blisko mnie i musiałem mieć na nim target i wtedy działało

Kotlet

nie mam summonera, ale jak byłem teleportowany to nie musiałem stać blisko, to nie zależy od odległości, najczęściej np. z aden do primeval isle i działało.
Nie mam pojęcia dlaczego u ciebie nie działa

Pheonix

a jak masz jedna osobę w party to działa ?

NeutrinO

ok zadziałało, odleglosc nie ma znaczenia, trzeba zaznaczyć w party osobe którą się chce teleportować i użyć skila. Wymaganie jest 1 osoba teleportowana musi mieć sumoning cristal. Minus taki że można sumonować pojedynczo nie cale party.

Temat do zamknięcia :)

piotrekxx89

Tylko WC(piker) potrafi zrobić TO z 8 osobami naraz  :wink: