Retail EE

Zaczęty przez Gezaar, Lipiec 22, 2008, 07:58:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gezaar

Witam,

Otóż mam Nerco/PP obie profki na 3rd. Miałem ochotę zrobić teraz EE/Necro bo czytałem, że jest niezły. Tak więc uczyniłem i na retail wybrałem EE. Mam do was pytanie czy będę mógł wziąć na subę tego necro(bo czytałem w paru miejscach, że nie). Drugie pytanie dotyczy quest'a na subkę dla tego EE, ponieważ nie wiem gdzie go dostać(pierwszy raz zrobiłem retail'a i nie wiem, myślałem, że u Sir Eric'a w Aden ale jak biorę quest  to nic nie wyświetla do wzięcia- nobless udało mi się zdobyć przy pomocy paru znajomych). Jeśli nie da rady wziąć tego necro to co proponujecie? Sorc czy coś innego?

Pozdrawiam

Rusoma

Nie możesz będąc ee zsubować jedynie dark elfów, ol, i krafta. Ale DN ma swoje udziwnienia i możliwe, że tam się nie da necro. Według oficjalnej strony jednak nic nie stoi na przeszkodzie.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Thorns

Jezeli zrobiles retaila na postaci necro/pp  to juz z niego nie zrobisz necro/ee bo posiada on juz sube DN
Musisz zaczac od nowej postaci human np TH, he, sorc itp potem zrobic retaila na EE i z tego retaila
wybrac sube Dragon-Network  /Necro  =  ee/necro

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

orri

:( ja już kliknołęm wyśij a tu wyskoczyło że nowy post... czytam i dokłądnie to samo co ja napisałem ;)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off