WTF

Zaczęty przez pix3l, Lipiec 23, 2008, 06:39:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pix3l

:O

coshoo

Nowe cheaty czy bugi w grze?
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

pix3l

Wyglada jak cheat- jakis uber programik logujacy i wylogowujacy cie w ulamek sekundy czy cus.

bula

Xyber

Marc1n

Yup, Teon, to samo u nas na forum klanowym pokazywali. Program robi Ciebie Invisible, w praktyce działa to tak, że mniej więcej co 3sekundy gościo wygląda jakby znikał, masz ok 0,2sek, żeby go stargetowac, potem nie ma go, a potem znów jest. Oczywiście on może robic wszystko, Ty praktycznie nic. Działa w combacie, nawet jak masz anchor, czy cuś.
TEON r0x
HATE ME MOAR!

Xyber

Takich cheatów nawet na privach nie ma xD

Frohike

pix3l

LAWL teon.

l2j priiv > Teon imo.
Tym ludziom sie serio w dupach poprzewracalo, jak to wylezie polza ITT/X albo gorzej -  na inne servery to l2 sie skonczy.

Szewa

omg lol!!!!111one

Niektorzy nie wiedza ze gra sie tylko 4FUN

Marc1n

Z drugiej strony, ja słyszałem o tym, a raczej przekonałem się o tym, że czasami jest to bład Walkera. Miałem kilka pvp(jedno nawet z półtora roku temu) i miałem podobny efekt. Nie wiem co o tym sądzic.
HATE ME MOAR!

coshoo

Podsumowując językiem dzieci neo:

żal.pl
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

bylyforumowicz

Cytat: coshoo w Lipiec 23, 2008, 11:29:02 PM
Podsumowując językiem dzieci neo:

żal.pl

żal.ru chyba

Marc1n

HATE ME MOAR!

godhateluna

zxc

hahahahah lolretail

SknerusKK

to teraz w pvp naciskasz "start" i czekasz az walker zabije wszystko co nie jest z twojego ally?  :shock: i masz gwarancje ze nie zginiesz dzieki "znikaniu"...

insane69

Cytat: Marc1n w Lipiec 23, 2008, 07:58:13 PM
Yup, Teon, to samo u nas na forum klanowym pokazywali. Program robi Ciebie Invisible, w praktyce działa to tak, że mniej więcej co 3sekundy gościo wygląda jakby znikał, masz ok 0,2sek, żeby go stargetowac, potem nie ma go, a potem znów jest. Oczywiście on może robic wszystko, Ty praktycznie nic. Działa w combacie, nawet jak masz anchor, czy cuś.
TEON r0x
ze tak powiem w dupie byles, gowno widziales ~~ akurat tak sie sklada, ze ja WIEM o co chodzi, a nie jak ty ze sie domyslasz, to znikanie to dokladnie cos takiego jak masz mega laga i ci sie swiat na nowo laduje, tutaj jest tak samo ze nazwijmy to umownie "odswiezasz swiat" czyli ten co znika przez ten ulamek sekundy nic nie widzi poza czarnym ekranem :P dlatego pogrubilem ta czesc o "robieniu wszystkiego na co masz ochote" to tak gwoli scislosci i wyjasnienia ocb nie to ze mi sie podoba takie cos :/
powiedzmy ze mam mozliwosc uzywania tego ale nie uzywam bo sadze ze "nie oplaca sie skorka za wyprawke" gdyz jesli juz zyskujesz niewiele a jak ktos cie sfrapsuje to istnieje pewna szansa na banana :PPP no i poza tym TO JEST LAME MILIARD  :/

Marc1n

O rly :?:
Cytat: Iulita
Cytat: PaaGRomg wtf is that?:((

Renders you invisible when you want. You will still be ingame (you can receive PM's) but invisible for enemy.
HATE ME MOAR!

montezuma

nowe funkcje radaru itt

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

DeVa

priv >retail eot
SWARM

slon

?? Serfer kor

bula

Cytat: montezuma w Lipiec 24, 2008, 12:37:43 PM
nowe funkcje radaru itt

hahahaha ostatnia opcja powala xD

Marc1n

Fake, ale super zrobiony :D
HATE ME MOAR!

Xyber

Pomysł genialny, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia ;)