HE/WC

Zaczęty przez Matim, Lipiec 31, 2008, 09:30:21 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

HE/WC czy to będzie dobra postać?

Btw : zamienie  itemki  A grade, postacie na DEX x4  na itemi , kase  na DN :

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,22233.0.html

Triss

nawet nawet...ale musisz ja zrtobic w ciele orca , zeby nie byla zbufowana ;p

..::Provider::..

Thorns

@Orri

Cytatczemu w ciele orka? o co dokładniej chodzi?

Musisz zaczac od postaci Orca  czyli np.: destro > retail na He - >  DN sub na WC

a czy postac fajna? to latania w party/siege jak najbardziej

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

orri

nie o to mi chodzi, ja sie pytam czemu musi być ork a nie np. krasnal
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Thorns

a jak chcesz zrobic he/wc inaczej? zaczynajac od ELFA ?
Tylko na 2 sposoby w zaczynajac od HUMAN lub ORC skoro w zaczynajac od czlowieka jest zbugowane
(z tego co pamietam jest chyba mniejszy o duzo atk speed) to trzeba zaczac od orka

Orri litosci...

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

orri

to jak na krasiu zrobie retail na he i jak dodam do he sube wc to ten he/wc będzie do kitu?
a jak mam humana z retailem na destro i zrobie sobie na tym destro/tyr to będzie wszystko dobrze? bo niechce marnować horna w razie czego :)

Cytat: thornsOrri litosci...

sorki super moderatorze ale nie każdy jest tak genialny jak ty :)

Triss

to znaczy , ze ja jestem genialny skoro wiem ocb? :pp

chodzi o to , ze jak zrobisz he/wc w ciele human to bedziesz mial dwa pasywy , ktory zmiejszaja Twoje zdolnosci do bicia....tylko nie pamietam jak to sie nazywa ;pp

dlatego sie robi w ciele orcow :)

orri

to jak zrobie destro/tyr w ciele humana to będę miał te pasywy?

Thorns

Orii poznaj najpierw system robienia MUTANTA, nie mozna zrobic destro/tyr w ciele human  :o

Twoim tokiem myslenia:

Ciało (wyglad) zawsze zostaje od pierwszej postaci (main char) wiec skoro bierzesz np TH
i chcesz robic x-man'a wybierasz retail z rasy ktora chcesz wiec w twoim przypadku ORC (destro)
Zrobienie mutanta polega dalej na wybranie suby dragon-network bedac na statach RETAIL, ale wyboru mozna dokonac tylko
w przedziale RASY pierwszej postaci czyli HUMAN czyli w tym wypadku tylko Destro/ i np paladyn czy tam WK

wybor retaila ma pewne ograniczenia:

http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html

orri

aaaaa to takie trampki :P czyli dobrze mówiłem że nie jestem taki genialny jak ty^^
więc będe musiał odświerzyć mojego starego destro na 50 lvl :P bo mam już itemki na destro

Triss

de/ty w ciele innym niz orc , bedziesz mogl zrobic jak bedzie nowy system sub ;p

mlody27

nie zakladajac nowego tematu : Co sadzicie o he/tyr ??? czy na buffie bedzie lepszy czy gorszy od he/wc??

Triss

jak go bedizesz trzymac na 30% hp to bedzie to ciekawa postac...ale juz lepiej zrobic pr/tyr ;]

i pamietaj ...w ciele orca ;]

a jak nie bedziesz mial hp do bizona to na pumie tez daje rade Xd

mlody27

ok dzieki bo mam wlasnie wc i prawie juz skonczony quest na retka i nie wiem co wybrac (nic w stylu ol/necro ol/ee ol/es mnie nie interesuje)

a nie lepiej jak mam wiecej zycia jezdzic na Hawk totemie???

bym zapomnial:

To o tym ze w ciele orka rozumiem ale czy jak juz tak zrobie wc>>pr/tyr to musze grac na statach orka (tu tyrka) czy normalnie na statach pr???

Triss

neistety na statach pr ;p

Kaps3L

kurde narobiliscie mi apetytu na tyr/lucznik wiec skoczylem na jakis hight rate z multiklasa czy jakos tak a tam zonk totemy "spadaja" jak zaloze bow'a

P.S. na zealocie jedzie sie swietnie fist fury tez spisuje sie cudownie ale totemow nie da sie uzyc :/ (to bug tego serwa ==>l2core czy tak jest tez na DN??)

Jedyna wada to ze na wszystkich toogle mana spada jak szalona :>

I jeszcze jedno; na statach pr mialem 2,8k p.atk to duzo czy normalnie?? jak dla bowmana

Thorns

np. u destro/tyr  fist fury > zakladasz fisty odpalasz totem> zmieniasz na 2hand weapon > zaelot > frenzy > Battle Roar
> Rage i jazda  RB samemu mozna bic na full buff + healer :-)

A czy z lukiem dzialaja to nie wiem... bedzie okazja to sprawdze

Triss

u nas chyba dzialaja z lukiem ;p
musial bym miec pasy na kumpla konto gdzies jest pr/tyr ;p

orri

sam tyr wystarczy... odpalasz totem zmiana na luk i do pzrodu zara wam napisze czy działa czy nie :P chyba że tyr/łucznik ma coś pomieszanie w skillach ale nie wiem nic o tym :)

U SAMEGO TYRANTA TOTEM PO ZMIANIE NA ŁUK POZOSTAJE:)

Triss

tak , ale razem z IL drake zrobil male zmiany u orcow i zeby naprawde byly gites majonez z lukiem to msuza miec sube na jakiegos lucznika ;p