Trial Key- ktoś posiada takowy ?

Zaczęty przez Triplexxx, Czerwiec 28, 2008, 11:56:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

HATE ME MOAR!

3ex

Hmm, Marcin... mogę na gadu? Wyślij numer.

fedur

nie możesz... Marcin podaje Twojego maial i oni (NC soft) wysyła Ci cała formułke i reklame...

3ex

Yea, yea. Ale niestety trial nie działa.

A gadu Marcina mam!!!11

fedur

3ex

Marc1n

HATE ME MOAR!

fedur

Cytat: 3ex w Lipiec 07, 2008, 06:32:00 PM
Jealous? : )

pff pokazałbym CI pewne screeny... ale nie bedziesz mógł spać w nocy i rączki pod kołdrą bedziesz a nie na trzymał...

NMS

Jeśli zdobędę triala to ile będzie kosztowało przedłużenie o np. kolejny miesiąc ?

Frohike

Zależy jak tani znajdziesz cd-key i prepaid ;)

premiumm

Witam
czy ktos z Was posiada jeszcze trial, ktory moglby mi wyslac?
[email protected]
czekam na info, mam nadzieje ze ktos bedzie tak dobry i wysle, mam zamiar przerzucic sie na offa.
pozdrawiam

dagoba

Ma ktos jeszcze triala wolnego, bo juz sie prosze 3 dni i nikt niema lub nie moge nikogo zlapac. Zamierzam zaczac grac na oficjalnym serwerze ale musze czekac do wyplaty (jak wiekszosc zaczynajacych)a 7 dni to zawsze cos.

Dobra już mam wielkie dzięki Sebeq :):)

nemix

WITAM !
CZY KTOŚ JESZCZE MA TRIALA , BĘDE GRAŁ NAPEWNO CZEKAM DO PIERWSZEGO I KUPUE.
BYM BYŁ WDZIĘCZNY. [email protected]

sebeq

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

nemix

dzięki potem sie spytam jak załadować dalej żeby mieć pełne konto :] :D :o :D

nemix

Mosar

Jakby ktoś mógł to też wyślijcie mi na email ([email protected]) trial koda. Na 80% zaktywuje go 30 dniową wersją.
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

shiinobi

ma ktos triala jakiegos wolnego sam bym chcial pograc a gdzies do 10 wrzesnia kupuje sobie konto (aktywacje) ale nie wiem czy sie oplaca i chcialbym przetestować. Raczej w 100% bede gral na ofie
[email protected]

[czesiu]

Avid

Witam
ma ktos trial key wolnego bardo bym chcial pograc na offie  bo kupoje nie dlugo konto  ale najpierw chcialbym przetestowac  na trialu. Z gory dzieki.
[email protected]

petersand

Też proszę o trial lub buddy key

[email protected]

z góry dziękuje ;)

petersand

Mam triale , jesli ktos potrzebuje pisac prosze  :)

[czesiu]

Cytat: petersand w Sierpień 27, 2008, 08:28:53 PM
Mam triale , jesli ktos potrzebuje pisac prosze  :)
masz moze kupione z gury 3 miesiace prepaidow jezeli nie to nie masz triali musisz miec wbite conajmniej 3 miesiace z prepaidow nie z cd keya

chmoora

Szukam trial key. Jeżeli ktoś posiada proszę o wysłanie na [email protected]. Kupuję później 30dni na bank.

Rhazz