Ct1 Interface w Interlude

Zaczęty przez DIO, Sierpień 26, 2008, 06:10:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

Chodzi mi o paski cp/hp/mp, w zasadzie to bylo najuwazniejsze (lepiej widoncze sa w ct1 +, do tego 30% hp duzo lepiej widac)

na razie mam taki efekt

ale to co mnie najbardziej interesowalo (czyli paski cp/hp/mp) dalej sa z IL (ramka ct1 srodek dalej denny)

ktos wie ktory plik powinien dostac w leb zeby to sie zmienilo? :D google odmawia wspolpracy ze mna dzisiaj

p.s. wiem ze sie da to zrobic bo juz to widzialem dzialajace

Matim

DIO

tez to widzialem, dziala tak samo, nie zamienia paskow ktore mnie interesuja na ct1 :p, przynajmniej u mnie i nie wiem z czym moze miec to zwiazek, jedyne co mam modyfikowane to pliki systemmsg-e.dat, npcname-e.dat,skillgrp.dat,skillname-e.dat,skillgrp.dat i npcgrp.dat i niezbyt chce mi sie wierzyc ze one maja wplywa na niekompletne dzialanie tego patcha ;>

Matim

Hmm tez mam wiele modyfikacji w/w przez Ciebie i mi działa ..też na DEXie  :) Nie wiem o co moze chodzic .

DIO

ok juz wiem, "gotowych" plikow do tego o nazwie l2ct1_interface.zip jest conajmniej 3(dlatego napisalem ze go mialem bo taki plik juz 2x sciagalem), kazdy modyfikuje w innym stopniu :p twoj jest najlepszy i rzeczywiscie dziala (sprawdzilem) thc