Niszczene życzeń - Zabawa forumowa

Zaczęty przez Denrad, Sierpień 27, 2008, 11:33:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Denrad

Nie wiem czy na tym forum był taki temat ale dobra. Znalazłem to na kilku innych forach. W tej zabawie chodzi o to żeby jedna osoba wymyśliła sobie życzenie, druga zaś osoba spełnia jej życzenie a zarazem niszczy je jakimś niefortunnym zdarzeniem. Np ,,Chcę mieć piękną, inteligętną dziewczynę", Druga osoba: ,,Twoje życzenie sie spełnia masz dziewczynę, która była piękna w latach 30" Tu podałem przykład.

Więc może zaczne: Chcę żeby szkoła trwała 3 miesiące.
L2 Azure Nanaki x15: Mundrek WC 78/SH 72 --->>> Off

Dragon Network Dragon x15: My all six char --->>> Off 4ever

L2 Dex & Frienz Roxy x5: E1ess4r BH lvl 36 --->>> On o___O???

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

Zovi

Bedziesz glupi i do niczego nie dojdziesz :wink: . (moze cos takiego byc?)

Chce miec Xbox'a 360
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Denrad

Może  :P. Tylko spróbuj rozwinąć zdanie.

Twoje życzenie się spełnia, twoji rodzice zrobili ci prezent kupili nowiutką konsole na Allegro, przychodzi Listonosz i odbierasz paczkę kartofli.

Chcę mieć psa rasowego z rodowodem Jack Russell Terriera.

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

Szewa

Twoje życzenie się spełni, będziesz miał tego psa, ale bez jednej nogi, i lewego oka.

Chcę małego pluszowego TomBoy'a w domu.

Sibanac

Twoje życzenie się spełni mały pluszowy tomboy gdy zaśniesz zamieni się w 3 metrowego z 2 metrowym gejucha który wskoczy ci pod kouderkę :D

Chcę pizze lafeste XXL
"Zbyt pozytywna dlatego zakazana"

Imker

Twoje życzenie spełnia się. Dostawca przynosi ci cieplutką pizzę do domu, jednak w trakcie jedzenia zauważasz, że do sosu czosnkowego który zamówiłeś kucharz dodał coś od siebie :oops:

(co to w ogóle za pizza?)

Chcę jabłko :)
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Zovi

Bedziesz mial jablko, jednak okarze sie, ze to jablko bylo z czarnobyla i jest zatrute, kiedy je zjesz zamieniasz sie w mutanta. Kiedy sie zaminiles w mutanta zjadles swoich rodzicow, na sam koniec zabilo cie wojsko, wyrzutnia RPG-7 :wink: .

Chcvialbym, zeby nie trzeba bylo jesc, pic, oddychac.
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Denrad

Twoje życzenie się spełnia, nie musisz jeść, pić, oddychać jednak będziesz czuł zawsze niedosyt wszystkiego. Będziesz głodny, spragniony dusił się ale będziesz żył. (Jak z filmu Piraci z Karaibów  :P)

Chcę zawsze dostawać 5 i 6 w szkole.

Antilus

Twoje życzenie się spełnia, masz same 5 i 6 w szkole jednak żadnych kolegów i wyzywają cię od kujonów.

Chcę być wolny :p
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

bula

Zgodnie z twoim zyczeniem jestes wolny, a zarazem zniewolony

nic nie chce :>

Denrad

Twoje życzenie się spełniło, nic nie dostałeś ale coś za coś dlatego los zsyła na twoją głowę 50 ton najtańszej karmy dla kota z biedronki i giniesz w męczarniach.  :P

Chcę żeby Wow był darmowy.

Cralin

Twoje życzenie sie spełniło ,ale kazda inna gra bedzie płatna.
Chce mieć Milutkiego kotka...

(Ps.Gra już była :D ja ją założyłem :D)

System

Owszem, życzenie się spełni, otrzymasz milutkiego kotka, ale 2 dni później zdechnie z "przegłaskania" ;]

Chce mieć nieskończoną ilość piwa w kranie, no i oczywiście osobno wode :P
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

bylyforumowicz

Cytat: System w Sierpień 27, 2008, 06:00:14 PM
Owszem, życzenie się spełni, otrzymasz milutkiego kotka, ale 2 dni później zdechnie z "przegłaskania" ;]

Chce mieć nieskończoną ilość piwa w kranie, no i oczywiście osobno wode :P

Twoje zyczenie sie spelni, ale bedziesz mial zaszyte usta xaxaxa

chce miec wiecej zyczen .i.

bula

bedziesz mial wiecej zyczen ale zadne sie nie spelni

chce zeby przestalo mnie bolec kolano ><

jaro146

Twoje zyczenie sie spelni, ale rozboli cie drugie.

Chce miec cos czego nie ma nikt inny :F

Zovi

Bedziesz mial dwie glowy i wszyscy beda sie z ciebie smiali, po czym popełnisz samobójstwo

Chce miec Wszystkie najnowsze gry.

Cralin

Twoje marzenie sie spelni ale nie będziesz miał żadnych innych :D

Chce żeby sie szkoła zaczęła

Szewa

Twoje życzenie się spełni, ale szkoła nie skończy się nigdy, i bedziesz tam siedział całe życie.

Chce mieć 2 metrowy.....nos :)

Antilus

Twoje zyczenie sie spelni i bedziesz mial 2 metrowy nos... Jednak zadna dziewczyna nie bedzie cie chciala...

Chce zeby Bula dostal od TK ;p
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Denrad

Twoje życzenie się spełni, Bula dostanie od TK a ty dostałeś od elpy na wózku inwalidzkim cryta za 40k, wybuchł ci komp, a twoi starzy gasili cię łopatą. ;>

Chcę mieć miecz Jedi ;>

Ulv

dostaniesz nowiutki fioletowy lightsaber, ale kiepsko złożony i wybuchnie Ci w twarz w chwili aktywacji.

chcę mieć osiem penisów.

Imker

Masz 8 nowiutkich, ogromnych siusiaków, ale ze świata znikają wszystkie kobiety.

(mam nadzieję, że nie jesteś gejem :D)

Chcę żeby L2o jutro ruszyło.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Ulv

oczywiście, ruszy, łądne piekne, tylko Ciebie wyślą na syberię do niedźwiedzi i z netem bedzie lypa ;p

a ja to bym chciał kotleta.

Szewa

Twoje życzenie się spełni, ale ten kotlet będzie zrobiony z kota.

Chce aby usuneli SK w L2.