Wielki konkurs

Zaczęty przez Soul, Wrzesień 01, 2008, 02:52:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soul

Jako że jesteście maniakami konkursów, postanowiliśmy wesprzeć jeden, który rozpoczyna się z dniem dzisiejszym i zamieścić tu jego reklamę. Serdecznie zapraszamy. Zarówno w imieniu swoim jak i administratorów konkursu. Oto reklama:

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie trwającym od 1 do 30 września 2008 roku, organizowanym przez dystrybutora kodów pre-paid - RPGSHOP oraz portal http://mmorpg.gry-online.pl.
Aby wygrać cenne nagród należy nadesłać swoje prace na temat gier mmorpg. Mogą to być recenzje, zapowiedzi, opowiadania, screeny, komiksy, prace graficzne... co tylko wymyślisz.

Baw się razem z nami!
Wartość nagród rzeczowych przekracza 1500 złotych! Wśród nich znajdują się m.in.:
XBOX 360 Arcade
Creative Zen 4GB mp3/DivX
Głośniki Logitech X-530
2x MP3 Creative MuVo T100 2GB

Więcej na: .

Newsy z konkursu powinny pojawiać się w trakcie jego trwania. postaram się o to zadbać, a Wam życzę udanej i miłej zabawy.
Prepare for unforeseen consequences...

Polgara

Aby wziąć udział w konkursie trzeba się zarejestrować
Wchodzimy TUTAJ
klikamy na Weź udział w konkursie i wyskoczy nam panel do rejestracji. Po zarejestrowaniu od razu się logujemy.

Zasady konkursu

Witamy w konkursie 'Wygraj XBOX'a!'

Możesz wysłac po 3 zgłoszenia w 3 kategoriach -

1. Prace o tematyce MMORPG w formie tekstowej: recenzji, zapowiedzi, opowiadań, wierszy itp.   
2. Prace o tematyce MMORPG w formie graficznej: screenów, komiksów, treści graficznych itp
3. Pomysł na urozmaicenie sklepu rpgshop.com.pl oraz stworzenie grafiki, bannerów, haseł reklamowych, maili, reklamujacych RPG Shop.

Czyli coś, dla kreatywnych - łącznie możesz wysłać nawet 9 swoich pomysłów!

Na autorów najciekawszych prac czekają nagrody:

- 1x XBOX 360 Arcade
- 1x Creative Zen 4GB mp3/DivX
- 1x Zestaw głośników Logitech X-530
- 2x MP3 Creative T100 2GB

Oceniać Wasze prace będzie wpierw 11 osobowe Jury - każda praca zostanie oceniona przez każdego z Jury w skali od 1 do 10, dzięki czemu zostanie wybrana pierwsza 10.

Ta pierwsza dziesiątka z każdej z kategorii zostanie potem indywidualnie oceniania przez każdego z Jury. Wyłonieni zostaną wówczas zwycięzcy.

Konkurs startuję 1 września 2008, kończy się 30 września 2008(czyli aż miesiąc na wysłanie swoich prac!), wyniki zostaną podane 6 października 2008.

Regulamin konkursu "Wygraj XBOX'a"

1. ORGANIZATORZY I CZAS TRWANIA KONKURSU
1.1. Organizatorem konkursu Wygraj XBOX'a, zwanego dalej Konkursem, jest portal mmorpg.gry-online.pl oraz firma P.H.U. REDIL
z siedzibą w Toruniu, ul. Zagonowa 25, zwani dalej ORGANIZATORAMI.
1.2. Nagrody sponsoruje i wysyła firma P.H.U. REDIL
1.3. Konkurs rozpocznie się 1.09.2008 r. i trwać będzie do dnia 30 września 2008 r. włącznie.

2. WARUNKI UCZESTNICTWA W KONKURSIE
2.1. Konkurs przeznaczony jest dla wszystkich którzy wyrażą chęć uczestnictwa i zarejestrują się pod adresem: www.rpgshop.com.pl/konkurs
2.2. Uczestnikami Konkursu nie mogą być:
2.2.1. pracownicy Organizatorów oraz najbliżsi tych osób;
2.2.2. osoby, które w jakikolwiek sposób brały udział w przygotowaniu i przeprowadzeniu Konkursu, w tym członkowie Komisji konkursowej,
oraz najbliżsi wymienionych osób;

3. REGULAMIN
3.1. Regulamin jest jedynym dokumentem określającym zasady Konkursu, chyba, że wprost z Regulaminu wynika odesłanie
do innych dokumentów lub źródeł informacji zawierających opis określonych elementów Konkursu.
3.2. Regulamin Konkursu zostanie zamieszczony na internetowej stronie www.rpgshop.com.pl/konkurs/regulamin.php i będzie dostępny
przez cały okres trwania konkursu.

4. ZASADY KONKURSU
4.1. Konkurs składa się z jednego etapu, który trwać będzie od 25 sierpnia do 25 września 2008 r.
Na etap składać się będzie opracowanie prac w 3 kategoriach (maksymalna ilość prac na kategorie: 3) i dostarczenie ich za pomocą
skryptu umieszczonego pod adresem: www.rpgshop.com.pl/konkurs
4.2. W ocenianiu nadsyłanych materiałów pod uwagę będzie brana: pomysłowość, unikalność, oraz zgodność z tematyką MMORPG.
Jurorzy będą oceniać wszystkie prace w skali od 1 do 10. 10 najlepszych prac z danej kategorii zostanie oceniona
dodatkowo w gronie wszystkich jurorów w celu wyłonienia zwycięzcy
4.3. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za brak możliwości dokonania zgłoszenia
z przyczyn nie leżących po stronie Organizatorów, w szczególności przyczyn leżących
po stronie przerw w działaniu serwera, operatorów sieci internetowych lub innych sieci łącznikowych
wykorzystanych do udzielania odpowiedzi na pytania konkursowe oraz za jakiekolwiek inne wadliwe działania
jakichkolwiek sieci łączących ze stroną konkursową.
4.4. Przesyłając prace konkursowe uczestnik oświadcza, że zapoznał się z Regulaminem Konkursu.

5. REKLAMACJE
5.1. Reklamacje związane z Konkursem będą przyjmowane przez Organizatorów wyłącznie w formie pisemnej, na adres P.H.U. REDIL, Zagonowa 25, 87-100 Toruń
5.2. Wszelkie reklamacje powinny zawierać imię, nazwisko, dokładny adres, datę i numer telefonu, jak również dokładny opis i powód reklamacji.
5.3. Złożone przez uczestników reklamacje będą rozpatrywane przez Komisję Reklamacyjną nie później niż w terminie 14 (czternastu) dni od daty otrzymania reklamacji.
5.4. Zainteresowani zostaną powiadomieni o rozpatrzeniu reklamacji listem poleconym wysłanym najpóźniej
w ciągu 7 (siedmiu) dni od daty rozpatrzenia reklamacji przez Komisję Reklamacyjną.
5.5. Decyzja Komisji Reklamacyjnej co do zgłoszonej reklamacji jest ostateczna.

6. OGŁOSZENIE WYNIKÓW
6.1. Wyniki zostaną ogłoszone w dniu 30 września 2008r. na stronie www.rpgshop.com.pl/konkurs
6.2. Po ogłoszeniu wyników konkursu laureaci zostaną poinformowani o wygranej drogą e-mailową w celu uzupełnieniu
niezbędnych danych adresowych potrzebnych do dostarczenia wygranej.
6.3. Nagrody zostaną wysłane w ciągu 10 dni, licząc od dnia dostarczenia niezbędnych danych adresowych potrzebnych do ich wysyłki.

7. POSTANOWIENIA KOŃCOWE
7.1. Regulamin niniejszego Konkursu jest dostępny na stronie internetowej www.rpgshop.com.pl/konkurs/regulamin.php
7.2. Organizatorzy Konkursu informują, iż dane osobowe uczestników Konkursu będą przetwarzane wyłącznie dla potrzeb tego Konkursu.
7.3. Adres e-mail uczestnika konkursu może być wykorzystywany do przesyłania comiesięcznych informacji o działalności organizatora konkursu,
oraz informacji o kolejnych konkursach organizowanych przez organizatorów
7.4. Organizatorzy zobowiązują się do ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą.
7.5. Biorąc udział w Konkursie uczestnik potwierdza, że wyraża zgodę na wszystkie zasady zawarte w Regulaminie.
7.6. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności m.in. za działalność podmiotów świadczących usługi w postaci dostępu do sieci Internet.
7.7. Wszystkie nadesłane prace stają się własnością organizatorów oraz podmiotom z nią związanych.

Wszystkie pytania związane z konkursem prosimy kierować do organizatorów konkursu!!!
Strona jak i forum lineage2.com.pl jest tylko patronem medialnym tegoż konkursu.

Życzymy powodzenia oraz wygranych.

PeBe

A do recenzji moge dodać zdjęcia i zapisać wszystko w html ? (tzn recenzja.htm + folder /recenzja/)

Siepa

Cytat: PeBe w Wrzesień 01, 2008, 07:48:31 PM
A do recenzji moge dodać zdjęcia i zapisać wszystko w html ? (tzn recenzja.htm + folder /recenzja/)
Zdjecia w recenzji mile widziane i mozesz to ewentualnie spakowac i dodać w formie załaczniku. Lecz w opisie prosiłbym stanowczo zaznaczyć iż recenzja wraz z screenami znajduje się w załaczniku. Aktualnie niestety załacznik jest ustawiony na max 300kb, lecz prawdopodobnie zostanie to zmienione. Badż też jeżeli twa recenzja wraz z zdjeciami zajmuje powyżej 300kb to też mozesz ją umieścić na jakimś innym zewnetrzym serwerze a na stronie konkursowje podac do niego jedynie link. Troche namieszałem, lecz ogólnie mysle iż zrozumiale to przedstawiłem.

Zapraszam do udziału w konkursie :) Naprawde warto, nasz głowny cel to dobra zabawa :)

System

Może i ta...a mam szanse wygrać jak zrobię  1 prace? :P
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Soul

Każdy takową szansę posiada ;)

System

"takową",czyli 1 na milion ;]

bula

Siepa

Cytat: System w Wrzesień 02, 2008, 05:28:07 PM
"takową",czyli 1 na milion ;]
To nie jest loteria :) Wiec też szanse są takie jak twe chęci, jeżeli ktoś wysyła prace nad ktorymi pracował 5min to nie ma co sie dziwić iż ma małe szanse, lecz ktoś kto wysłał coś wartościowego nad czym poswiecił sporo czasu ma też szanse kilkadziesiat razy wieksze. Wiec powiem tak szanse na wygraną są spore oczywiście jeżeli ktoś to potraktuje jako poważna zabawe a nie kabaret :) Zatem polecam włozyć spory wisiłek na swe prace a bedziesz miał spore możliwości wygranej, bo też myśle iż warto się wysilić dla takich nagród, a przynajmiej warto spróbować ... nie probójac nigdy nie wygrasz. Zatem odpowiedz w skrocie Tak wysyłając jedna "dobra" prace masz szanse na wygraną, lepiej wysłać jedną dobra niz 9 beznadziejnych. Zatem ilość nadesłanych prac nie ma wiekszego znaczenia lecz ich jakość.

System

mysle ze 1-2 stronny "czegos" (nie powiem co ) wystarczy :p nawet  na mp4 :D

Serafiel

Cytat: Siepa w Wrzesień 02, 2008, 07:56:16 AM
Aktualnie niestety załacznik jest ustawiony na max 300kb, lecz prawdopodobnie zostanie to zmienione. Badż też jeżeli twa recenzja wraz z zdjeciami zajmuje powyżej 300kb to też mozesz ją umieścić na jakimś innym zewnetrzym serwerze a na stronie konkursowje podac do niego jedynie link.
To znaczy, że jeśli praca będzie ważyć kilka MB to też będzie brana pod uwagę?  :?

Koszałek Opałek

Umiesc prace na zewnetrznym serwie i podaj link ;)

Siepa

Do konca konkursu pozostały 2 dni i tu zaznaczam szanse na wygraną są dość spore, bo też i prace nie są najwyższych lotów. Zatem zapraszam do zgłaszania swoich prac !

System

Cytat: Siepa w Wrzesień 28, 2008, 03:17:19 PM
Do konca konkursu pozostały 2 dni i tu zaznaczam szanse na wygraną są dość spore, bo też i prace nie są najwyższych lotów. Zatem zapraszam do zgłaszania swoich prac !
mówisz? Ale nie mam pomysłow i servera by zrobić nawet komiksa :D

Serafiel

Czy ktoś ma też problem z mailem aktywującym dane osobowe? Wpisuję wszystko, przychodzi link aktywacyjny na mail a po kliknięciu w niego przenosi na stronę z napisem "Nie ma takiego zlecenia."  :? Myślałem że trzeba najpierw prackę wysłać, ale dzisiaj wysłałem i dokładnie to samo

A tak zupełnie btw - ciekawe po co jest na stronie konkursu link do Forum (o konkursie?) skoro nie działa od samego początku :P

PeBe

yhy, mi tez nie dzialało.

zxc

Z tymi danymi też mi nie działa :(

Siepa

W sumie dane osobowe ewentualnie wydobędziemy po wyłonieniu zwyciezcy, po prostu powiadomi się jego mailowo :) Przepraszam za utrudnienia.

Konkurs zakończony.
Dziekujemy za wszelkie nadesłane prace.
Wyniki zostaną podane 6 pazdziernika. Proszę o cierpliwość

Siepa

Nie posiadam już dzisiaj sił by pisać kolejnego Newsa zatem wyniki na stronie mmorpg.gry-online.pl

System

Jedynie co było ciekawe to opowiadanie wow i gif.... reszta syf

Serafiel

Hmm Osobiście myślałem że będzie jakiś podział prac ze względu na kategorię - czyli opowiadanie 1,2 (...) miejsce, grafika 1, 2 ... itd  :D

No ale nie mam co narzekać, głośniki się przydadzą ^^

System

Serafiel

Soul

Dnia 6 pażdziernika pojawiły się wyniki kokursu</b> organizowanego przez rpgshop.com.pl oraz <a href="http://mmorpg.gry-online.pl">mmorpg.gry-online.pl</a>

Oto autorzy zwycięskich prac, prace laureatów można obejrzeć, są one ogólnie dostepne do pobrania na stronach organizatorów.

<b>1. SniperX - WoW opowiadanie <a href="http://www.rpgshop.com.pl/konkurs/WoW-Opowiadanie.doc">[ Pobierz ]</a>
Nagroda: XBOX 360 Arcade !

2. djkrss - Historia gier MMO RPG <a href="http://www.rpgshop.com.pl/konkurs/HistoriagierMMORPG.doc">[ Pobierz ]</a>
Nagroda: Creative Zen 4GB mp3/DivX

3. seraphiel - Short Lineage II Story <a href="http://www.rpgshop.com.pl/konkurs/Lineage2.gif">[ Pobierz ]</a>
Nagroda: Zestaw głośników Logitech X-530

4. Wandering - Wideo recenzja gry Knight Online <a href="http://files.filefront.com/Film+na+Konkurs+rpgshopwmv/;11918727">[ Obejrzyj ]</a>
Nagroda: MP3 Creative T100 2GB

5. DrZoliparia - Figurki <a href="http://www.rpgshop.com.pl/konkurs/Figurki.jpg">[ Obejrzyj ]</a>
Nagroda: MP3 Creative T100 2GB</b>

Za wszelkie nadesłane prace na konkurs dziękujemy, zwycięzcom gratulujemy a uczestnikom którym niestety nie udało się tym razem nic wygrać, zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach.