Nowe servery na DeX-ie !!!

Zaczęty przez DaroII, Wrzesień 13, 2008, 02:38:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DaroII

Dobre wieści z DEX-a (info z głównej strony http://www.l2dex.eu/)  :

New Servers ? 
YEAH ! :) surprise .
As you can see at login , new servers will be added to network ;
rates : 5x and 5000x .
FrienzL2 and Dex Network together from now on . 
FRESH SERVERS . interlude
Opening .. working on it (1-2 days max)
soon CT1.5 in all network
more info will be added
So for now on you will have a range of rates to play :
4x  5x  9x  5000x(PVP)

W sumie to o tych serverach już jest dyskusja (FrienzL2)- ale z pewnością, fakt że te servery będą pod sztandarem dex-a pozwoli zyskać im dużą popularność i gwarantuje odpowiednią jakość gry :)

zastanawiałem się między oracle a FrienzL2 - teraz nie mam wątpliwości gdzie będę grał :)

Denrad

A jednak bardzo miłe zaskoczenie  :P.
L2 Azure Nanaki x15: Mundrek WC 78/SH 72 --->>> Off

Dragon Network Dragon x15: My all six char --->>> Off 4ever

L2 Dex & Frienz Roxy x5: E1ess4r BH lvl 36 --->>> On o___O???

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

NightBird

czyli chyba FRIENZ nie zaliczy faila jak oracle skoro wystartuje pod skrzydlami dexa ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Onegar

Cytat: DaroII w Wrzesień 13, 2008, 02:38:47 PM
CT1.5
WTF?

Hm ja też już wybrałem :)
Jakieś nowe info co do DB? i Donate czy tak jak miało być tak będzie ??

Marvix

Cytat: Onegar w Wrzesień 13, 2008, 03:05:49 PM
Cytat: DaroII w Wrzesień 13, 2008, 02:38:47 PM
CT1.5
WTF?

Hm ja też już wybrałem :)
Jakieś nowe info co do DB? i Donate czy tak jak miało być tak będzie ??

Donate jak na dexie zmiana nicku hasla :D -0dotacji tylko ten service :P
1db allowed ,ale moze sie zmieni :D

No i nie bedzie faila

Ahhh mniam i ten hellboundzik :D

Cyfra Puls

Czy może mi ktoś powiedzieć, czy ten serw x5 będzie na plikach IL czy HB bo trochę się pogubiłem ?

RolRain

Denrad

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

Mc6

tez bym tam poszedl gdyby nie ten chory dual box.

McViRR

Cytat: Denrad w Wrzesień 13, 2008, 03:50:01 PM
W przyszłości będzie CT 1.5 .

Na dexie nikt nawet nie myśli o ct1 więc za 1rok może 2

Cytat: Mc6 w Wrzesień 13, 2008, 04:26:07 PM

A co powiesz na to że moge stworzyć 5 osobowe PT z kompów jakie mam w domu?

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Mc6

Cytat: McViRR w Wrzesień 13, 2008, 04:26:42 PM
Cytat: Denrad w Wrzesień 13, 2008, 03:50:01 PM
W przyszłości będzie CT 1.5 .

Na dexie nikt nawet nie myśli o ct1 więc za 1rok może 2

Cytat: Mc6 w Wrzesień 13, 2008, 04:26:07 PM

A co powiesz na to że moge stworzyć 5 osobowe PT z kompów jakie mam w domu?
a co mnie interesuje to, ze mozesz zrobic 5 osobowe pt? naucz sie czytac ze zrozumieniem :x

RolRain

Co z tego że dozwolony jest dualbox? 99% serwerow nie jest przed tym zabezpieczane więc i tak jak ktoś będzie chciał na nim grać to zagra. Jedna linijka w zasadach nic nie zmieni. Na dexie od początku db jst dozwolony i jakoś nikt tam nie płacze... Większość graczy i tak będzie grała normalnie, co najwyżej zrobi sobie drugie konto do siedzenia na dupie w mieście.

Ellyrion

Eh to teraz mam dylemat. Grać na L2Oracle czy na Dexie? Czy te nowe serwery będą świeże czy zostaną stare konta? Gdzie będzie grało więcej osób na serwerze x4 czy x5, mowa o dexie oczywiście?

DeVa

Cytat: Ellyrion w Wrzesień 13, 2008, 04:56:49 PM
Eh to teraz mam dylemat. Grać na L2Oracle czy na Dexie? Czy te nowe serwery będą świeże czy zostaną stare konta? Gdzie będzie grało więcej osób na serwerze x4 czy x5, mowa o dexie oczywiście?
oczywiscie dex >l2o. x4 juz stoi z pare dobrych lat wiec jest szansa ze na tym nowym x5 bedzie wiecej osob.
SWARM

Matim

Lol CT1.5  :? ? 3 Tyg temu rozdałem itemy z DEX-a x4 ...;( ( IC set , AM acu +3 , Forgotten blade , DLE , NM set ) ...świetnie .. Trudno , moze zaczne grac na tym x5  :P

McViRR

Z tego co widać to może tam być nawet 5,6 POLSKICH klanów nie licząc tych co polaków nie lubiom :F

eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)

Skik

Mogliby jakos zroznicowac te servery chocby przez tego dualboxa, teraz beda sobie na wzajem robic z dexem konkurencje, a tak kto lubi db poszedlby na dexa, a kto nie na x5

Denrad

Akurat jest inaczej ten kto chce iść na stary serwer idzie na dexa ten kto na nowy roxy.  :)

Kll

I tak bedac supportem bedzie sie mialo klan i party, bo do pvp end game potrzebny jest active support, a dual box jest jedynie ratunkiem, aby expiac nie grac z takimi ludzmi
:P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

McViRR

:o

właśnie dlatego lubie DB choć będzie miło brać do PT kolege-support z klanu/ally

Koszałek Opałek

NightBird

a ja go zamykam gdyż został wyczerpany.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]