Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Robert29 w Wrzesień 15, 2008, 08:04:41 PM
pkt nad glowa jest.Zgadza sie , dzieki.Co do tego questu -serio musze go robic ?Pierwsze slysze o cubic mastery.Co on mi daje?
nie musisz robic zadnego questa xD musisz wykupic skill "cube mastery" ktory daje ci mozliwosc posiadania 2ch cube naraz(na 43 lvl) i 3ch(na 55)

Robert29

1.czym sie rozni drain health od life leech ( czy jakos tak) , obydwa drainuja hp z moba.
2.Czy jak mam phantom cubica ktory obniza p.def to jest sens wrzucania mobowi jeszcze hexa?
Zycie zbyt krótkie jest żeby pić marne wino.....

SknerusKK

Cytat: Robert29 w Wrzesień 16, 2008, 11:32:16 PM
1.czym sie rozni drain health od life leech ( czy jakos tak) , obydwa drainuja hp z moba.
2.Czy jak mam phantom cubica ktory obniza p.def to jest sens wrzucania mobowi jeszcze hexa?
drain health z tego samego poziomu ma 2x wiekszy power, moze jeszcze roznia sie iloscia % odnawianego hp, ale tego ci juz nie powiem, bo nie wiem :P

Fuss

1. Life leach ma 2x mniejszy power niz drain health, ale absorbuje wiecej hp (drain 20% leach 80% ale moge sie mylic, jak cos to mnie zaraz jakis sk fanboi poprawi :P)
2. Jest, cubic sie wcale ruszac za kazdym razem nie musi.

Robert29

zauwazylem ze cubic nie rusza sie przy slabych mobach,leniwy czy jak ?

Dev

Na low lvlu kubiki rzadko kiedy ruszaja tyłek z tego co zauważyłem. Mój teraz chodzi aż za często ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Te brak ruszania sie na niskim lvl moze byc spowodowane ze mamy 1 cubica.Im wiecej tym czesciej mamy wrazenie ze sie ruszaja.

Cytat1. Life leach ma 2x mniejszy power niz drain health, ale absorbuje wiecej hp

Da drain cuba ma power DH i daje 50% za czasow prelude-C2 dawal dmg DH i absorbacje LL.

Dev

Nie ryltar, on rzuca LL, jestem 100% pewien :)

Ryltar

No to zle jestes pewien bo to nie LL ani nie DH :P Ma dmg DH(tylko bsps nie uzywa to ma dupny dmg) i tak po dostaniu smart sie go nie uzywa.

Robert29

mam 43 lvl i dostalem vanguarda, oplaca sie kupowac dual sworda ( tak z 10 mln to wyjdzie) i expic czy zostac na sls+tarcza.

Dev

Kup sobie za coupony duale shadow i nimi exp do 52, potem kup dual slsy common (1,2kk koszt około w sumie razem z kraftem), a boost jest niezły na pve ...

ktos1994

SK jest nudny , warlock go rozwala z palcem w kieszeni...

bula

Cytat: ktos1994 w Wrzesień 19, 2008, 03:19:18 PM

a ty jestes debilem bo ja tak mowie ... k?

ktos1994

nie , poprostu mówię jak jest , miałem nim p. obrony ponad 1k i zwykły champ na moim lvlu bił mnie po 120 , prawie bym padł . Czy to jest NORMALNE ??

V3N

Czy coś takiego jak "champ" jest normalne i występuje na retailu/normalnych serwerach ? Jeśli nie to o czym mowa :) ?

ktos1994

bylyforumowicz

Cytat: ktos1994 w Wrzesień 19, 2008, 04:16:43 PM
o champion mobach ...

nie ma czegos takiego jak champion moby w grze Lineage 2.

Co do warlocka, kazdy summoner ora na slabych buffach, jeszcze mocniej na selfie, co sie praktycznie nie zdaza, nikt normalny nie wychodzi z miasta bez buffow, nawet na oly ma sie dostep do podstawowych buffkow. Warlock na full buffie jest buff slutem, postacia do rozdawania noblessow, ressowanie healerow i rzucania banow, pozdro w ownowaniu summonerem na pvp wiekszym niz 3v3.

Ryltar

Cytat: ktos1994 w Wrzesień 19, 2008, 04:16:43 PM
o champion mobach ...

To jest forum o Lineage 2 a nie World of Warcraft bo tam masz elity.

Ketra Orc Champion(nie wiem czy cos takiego jest ale to przyklad) a ty juz bierzesz to za jakiegos championa.

CytatSK jest nudny , warlock go rozwala z palcem w kieszeni...

Czasy C4 minely bezpowrotnie.

DEfan

Champion moby, hmm...wiem, jemu chodzi o raid bossy. Czyli "zwykly champ"-rb bil go po 120. Ludzie to nie jest normalnie SK suckssssssss :o
WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

Hermit

Wątpię. Koleś jest tak ograniczony, że nie chce mi się tego nawet komentować. To nie pierwszy post gdzie pisze, że postać jest sux, bo przegrał na 28 lvlu z inną.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

PeBe

Co jak co ale postac na 40- tez powinna być fajna :bag:

Dla mnie SK sux bo nie ma stuna (tzn ma ale nie do końca) no i w sumie jest o tyle - że fajnie nosic bron +m.atk i +focus, a to kosztuje (no i mozna miec problem z noszeniem tego)

Virandile

Cytat: ktos1994 w Wrzesień 19, 2008, 03:19:18 PM
Dlaczego uwazasz, ze SK jest nudny?
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

Frohike

Ok, kilka postów poleciało do kosza ;)

Cytat: ktos1994 w Wrzesień 19, 2008, 04:16:43 PMo champion mobach ...
Co dokładnie masz na myśli ? Jeśli jakiś specjalny typ moba występujący tylko na Twoim serwerze, to wytłumaczymy Ci delikatnie, że dmg tego potwora w SK nie jest dobrym wyznacznikiem oceny tej postaci :>

Shen

jakie spoty mozecie polecic dla 58lvl? tak zebym do 61 tam dobil

i nie piszcie o forsaken plains

Hermit

Może Vos? Ale długo już nie grałem i nie pamiętam jakie tam moby były. Chyba ~60 lvl na początku, tak?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=