Soul Eater - kolejny chłam czy dobre anime ??

Zaczęty przez Pheonix, Kwiecień 26, 2008, 08:57:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZaAraki

TA dziewczyna z soulem nie dali rady, ale przyszedł ten doktorek z ojcem tej dziewczyny i dali rade. Później była wiedźma i takie tam najlepiej obejrzeć.

PS: Twój tata expi ci postacie łał :o
L2DEX

Blad3PL

A i soula ten dzieciak dziabną nozykiem, broniąc Make swym ciałem :P i do jego żeł trafiła krew Ragnaroka (tego wlasnie mieczyka) ;P

Pheonix

Cytat: ZaAraki w Czerwiec 27, 2008, 06:45:17 PM
TA dziewczyna z soulem nie dali rady, ale przyszedł ten doktorek z ojcem tej dziewczyny i dali rade. Później była wiedźma i takie tam najlepiej obejrzeć.

PS: Twój tata expi ci postacie łał :o

czasem uzyteczne bylo expil ale po wejsciu  na c4 zaczol grac w inne mmo

ZaAraki

Zadziwia mnie twój tata, ma na to czas? Ale nie ważne bez offtopu
nie moge się doczekać następnego odcinku jakoś lubie patrzeć na to anime fajnie jest narysowane
L2DEX

Pheonix

ma na to czas :D jest informatykiem ma swoja firme ^^

no jczekam az pujdzie z 3-4 odcinki do przodu i se obejze ^^

ZaAraki

A chyba, że tak to zmienia postać żeczy właściwie też bym tak chciał :P
L2DEX

Pheonix

no jak jest w domu to komputer jest jak ogien nikt nie dotknie

ZaAraki

W tym przypadku nie, ale ide z kumplami a tata w domu expi mi postać życie jak w madrycie :P
L2DEX

Pheonix

może ^^ ale czasem bardzo sie przydaje np. jak cos sie zepsuje jakis virus grozniejszy to naprawi a nie do serwisu i bulisz 400 zl xD

ZaAraki

L2DEX

Pheonix

no:D on codziennie robi dobre kompy a w domu ma złoma wiesz czym ja sie muszę posługiwać nawet core 2 duo nie mam :/

szukam jakiegoś fajnego anime i nic znaleźć nie mogę :/

impos89

Soul Eater jest ekstra. Bardzo oryginalna kreska i specyficzny chumor połączony z dynamiczną akcją :)

Soooooouuuuuullyyyyy <3 BlaCkyyyy StaaaaaRRRRRyyy . najlepsza scena w anime :P
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Pheonix

poczekać do końca serii wtedy obejrzę nie nienawidzę czekać na kolejne odcinki :p

DIO

to poczekasz do wiosny ;> 23 epy juz wyszly (moze 24 nie wiem w sumie w jaki dzien to graja ja widzialem 23 do tej pory) a cala pierwsza seria ma 56 ;>

rob tak jak ja :D ogladaj 7 roznych co sa ongoing, codziennie cos tam leci i codziennie inna seria jest z subami wiec czekanie na kolejny odcinek boli tylko przy code geass :D

Cyceron

Ale odkopuję. Soul Eater jest dobrym anime, aczkolwiek nie potrafię go sklasyfikować, chociaż zdaje mi się, że jest lepsze niż Bleach czy Naruto.

impos89

[Odkupuje]

Seria Soul Eater się skończyła. Co pozostało po niej? Jak zwykle... niedosyt. Bardzo dobre anime moim zdaniem (choć poszło w innym kierunku jak w mandze.)
Dobry humor przeplatał się między scenami psychodelicznymi, zahaczając o walki, które miały wyjątkowo dobrze dobrane choreografie .

Wady ?
- Szczerze powiem, że zakończenie dość banalne, spodziewałem się czegoś więcej, ale nie było złe.
- Przyzwyczajony jestem do molochów typu One piece (obecnie około 395 odcinków i dopiero się rozkręca) dlatego serie 40 odcinkowy SE jest dla mnie zdecydowanie za krótki. (Tak samo legendarne anime jak GTO gdzie było tak, krótkie, że do dziś oczekuje sequela).

Podsumowanie:

Soul Eater jest dla osób, które lubią komedie, ecchi, szybkie konkretne walki, oraz nie przepadają za ciągnącymi się jak smród w gaciach setnymi sesjami odcinków rodem z klanu czy mody na sukces.
[zakopuje z powrotem]
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

DIO

no fakt koncowka troche kiepska bo ciezko liczyc na zgodna z manga kontynuajce a bylo calkiem calkiem