Warhammer: Age of Reckoning

Zaczęty przez Express, Styczeń 25, 2008, 09:00:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dingding

Sprzedam wersje koleckjonerska warhammer online zapraszam na pm jezeli jest ktos zainteresowany.

WidzialemUFO

W poszukiwaniu fajnego serwera :)

Antilus

ponawiam pytanie kolegi :D ma ktos moze jeszcze keya wolnego? :)
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

NivEa

Do czego klucz? Juz dawno open beta minela teraz to jedynie mozesz isc po gre i kupic.

dingding

Marvix

Ok pograłem co prawda dopiero zaczynam

Zrobiłem parę postaci po stronie Orderu(skasowane ;p) Teraz gram DE Disciple of Khine

Co moge powiedziec :

Powinna gra ciac mi sie bardzo na low
Mam ja ustawiona na maks detalach i lekko pocina :
Podczas scenariuszy gdzie w kolo biega i napierdziela sie 40graczy nie mam spadkow fpsu

Animacje sa nie powiem "srednie" ale nie o to w grze chodzi ,powiem tak grafika wydaje sie nie liczyc:D
Gra jest swietna juz od 1szego -40lvla(rank -limit lvlowy) Nie musimy robic nudnych questow + Biegac za hordami Potworow

Ja tak robie mozna grac na scenariuszach(przenosi nas do czegos ala areny w wowie ale nie 3vs3 Tylko 15vs15 30vs30 itd.
Jak sa ludzie to nawet 200 vs 200 :D

Zabija sie tam ludzi z przeciwnych frakcji kto pierwszy(frakcja) uzbiera 500 pkt. repa ten wygrywa

Na 5tym lvlu potrzeba mniej wiecej 15k expa na lvl
Za mobka na 5tym dostaje 90-100exp bije sie troche krocej niz w wowie czyli srednio na lvl potrzebuje zabic 100mobkow+pare q

Za scenariusz dostaje tak 3-7k Expa(ostatnio non stop przegrywamy)
Jak wygralem okolo 8k expa czas trwania 5min+1min~~ czekania

Na wyzszym lvlu tzn 10+ jest lepiej bo jest juz wiecej skilli mozna ubijac wiecej ludzi=wiecej expa

Za scenariusze dostaje sie punkciki i mozna za to u renown merchanta kupowac itemki(jak na arenach za honor :D)
+czasem jest jakis drop :) wiec innymi slowy sam scenariusz wystarczy

Ze tak samo albo i szybciej expic niz na q + Nie trzeba biegac+ Jest zabawnie od 1lvl+Itemki ma sie rowniez

Ogolnie gra dla mnie 9/10

Przy czym :

WoW 7/10
L2     8/10