Problem z L2.

Zaczęty przez Jeanson, Wrzesień 27, 2008, 03:04:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jeanson

Siema.Pochodze z Poznania mam problem z L2.A mianowicie jak włączam grę,mam duzego tzn.zooma z 1000 razy ze w ogóle niemoge sie zalogowac i niemoge nic w dol przesunac itp.jak mozna to zmienic,bo w folderze z L2 niemoge tego znalesc?

bula

w systemie znajdz plik Option.ini i na poczatku bedziesz mial 2 linijki

GamePlayViewportX=xxx
GamePlayViewportY=yyy

zmien na wieksza rozdzialke i powinno byc ok, a potem w grze juz sobie dopasujesz

SknerusKK

jak sie ma jakiegos modyfikowanego clienta z privow, to cos takiego moze sie zdarzyc, na retailu jest glupie ograniczenie co do zoomu  :_delf_5_1:

bylyforumowicz

Cytat: SknerusKK w Wrzesień 27, 2008, 06:16:11 PM
jak sie ma jakiegos modyfikowanego clienta z privow, to cos takiego moze sie zdarzyc, na retailu jest glupie ograniczenie co do zoomu  :_delf_5_1:

yyyy, znowu fail...

czasami klient l2 ma to do siebie, ze po zamknieciu z menadzera zadan otwiera sie w rozdzielczosci 24x24 (lub cos kolo tego) i trzeba w pliku przestawic rozdzialke, chyba to co wlasnie bula napisal.

SknerusKK

Cytat: bylyforumowicz w Wrzesień 30, 2008, 04:01:25 PM
Cytat: SknerusKK w Wrzesień 27, 2008, 06:16:11 PM

yyyy, znowu fail...

czasami klient l2 ma to do siebie, ze po zamknieciu z menadzera zadan otwiera sie w rozdzielczosci 24x24 (lub cos kolo tego) i trzeba w pliku przestawic rozdzialke, chyba to co wlasnie bula napisal.
czasemi tak, czasami nie ;)

Jicc

proponuje po ustawieniu wybranych detali ustawić w właściwościach pliku option.ini  "tylko do odczytu" rozwiąże to część problemów w przyszłości.
Teon -->PM Broghul / PM Podchmielony / PM OczyKobry xD (to było dawno i nieprawda :P )
Cytat: Azarael w Styczeń 05, 2011, 08:18:07 AM
"Ja ork, ja frenzy, ja biec i ubić"
Zanim Napiszesz Temat Wejdź tu!