Jaki Retail dla sorca (Mutant)?

Zaczęty przez kilero, Wrzesień 29, 2008, 09:14:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki retail dla Sorca

Ss/Wc
2 (11.8%)
Ss/Bd
4 (23.5%)
Ss/Se
1 (5.9%)
Ss/SwS
2 (11.8%)
SS/EE
8 (47.1%)

Głosów w sumie: 17

kilero

Zbliża się czas na retaila interesuje mnie najlepszy retail dla sorca myslalem o wc ale interesuje mnie wasze zdanie :o

Tematy dotyczące sub class prosze umieszczac w odpowiednim "pod" dziale

Nowi Uzytkownicy prosze czytać REGULAMIN działu Dragon-Network !!!

/Thorns

ScovY

A powiedz nam jedno. Po co zakładać 2 takie same tematy ?
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

kilero

Jestem nowy i jeszce nie zabardzo tu sie połapalem ale jeszce troche i skumam mylalem ze subclaasa to nie retail i dlatego nie dodalem, w dziale laczane rasy x-men ale prosze o odpowiedzi na pytanie

Zovi

Ja bym ci radzil Bd bo z bd wyciagniesz ladny casting speed :)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

orri

x-mem z sorca??? chmmm ss/ol, ss/ee lub ss/es ;)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

kilero

Ale na dragonie nie mozna na oela  a sorc/ee to to samo co sps/ee sorc/es moze mi ktos powiedziec cos o tej subie Mam juz horna quest na retaila tylko wybrac duzo osob mówi ze na wc ze bedzie ladny m atak kov buff vampir szybki sleep

Thorns

rob  sorca/ee  na pewno bedzie lepszy od  /Wc  chyba ze robisz postac pod klan by buffowac..  IMO /ee bedzie lepszy  masz POW'a, dobry heal i troche przydatnych buffów i szybki cast o wiele lepszy niz sorc/wc

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Elvin

Cytat: kilero w Październik 20, 2008, 07:08:39 PM
Ale na dragonie nie mozna na oela  a sorc/ee to to samo co sps/ee sorc/es moze mi ktos powiedziec cos o tej subie Mam juz horna quest na retaila tylko wybrac duzo osob mówi ze na wc ze bedzie ladny m atak kov buff vampir szybki sleep
Ofc ze SS/EE to nie to samo co SpS/EE. SS/EE ma ladniejszy nuke xDDD ale i niestety wadliwy do walki w terenie.
SS/EE ma najladniejsze spelle w grze + wywalony cast + swietny self buff. Poza tym zawsze mozesz sie przelaczyc pomiedzy ss i ee w zaleznosci czego bardziej potrzebujesz w danym momencie.
SS/EE > SpS/EE xD

ry4n23

Cytat: Elvin w Październik 24, 2008, 12:12:06 PM
Cytat: kilero w Październik 20, 2008, 07:08:39 PM
Ofc ze SS/EE to nie to samo co SpS/EE. SS/EE ma ladniejszy nuke xDDD ale i niestety wadliwy do walki w terenie.
SS/EE ma najladniejsze spelle w grze + wywalony cast + swietny self buff. Poza tym zawsze mozesz sie przelaczyc pomiedzy ss i ee w zaleznosci czego bardziej potrzebujesz w danym momencie.
SS/EE > SpS/EE xD

oO co ma takiego super SS? zrytego vortexa czy zryte czary na ktore masz duzo resistow? sps/ee > inni magowie. Na tym serwie SS jest zrabany.

Elvin

Cytat: ry4n23 w Październik 26, 2008, 09:53:10 AM
oO co ma takiego super SS? zrytego vortexa czy zryte czary na ktore masz duzo resistow? sps/ee > inni magowie. Na tym serwie SS jest zrabany.
b. b. duzo ressistow caly jeden wiecej niz na inne elementale (valdek)

kilero

zrobilem nie mutanta tylko normalna subke ss/wk jesli ktos zna sie  na tej postaci to prosze o pomoc jakie dye  jaki armor jaka bron na razie mam arcane i dc robe set jakich skili uzywac slyszalem ze mozna ladny cast wuciagnac na tej subie na jakich statach mam grac prosze o pomoc. moje gg 7482002 e-mail kiler.pl@wp.pl