Problem ze startem gry

Zaczęty przez Jaki Ganh, Październik 08, 2008, 05:41:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki Ganh

Witam. Otóż mam dziwny problem. Włączam L2, wszystko w porządku. Loguję się na konto, piszę, że złe passy chociaż podałem dobre, klikam "Login" jeszcze raz i jest OK. Następnie wybieram moją postać, klikam START, widzę okno wczytywania i dupa! Okno nie znika, gra się nie włącza. Reperowałem już instalką system, systextures i animations, nic, pobierałem aktualizacje, nic nie pomaga :/ Nie wiem co robić. Serwer jest on-line, mój kolega normalnie gra tylko ja jeden nie mogę. Może mi ktoś pomóc bo załamka całkowita, tym bardziej, że dzisiaj mamy siege o Aden a mam przywołać golema ;/

Szukam serwera...

Soulern

1.  Ile masz RAMu?
2. Prosiłeś GMa o przeniesienie postaci? Może stoisz w zabugowanym/przeludnionym miejscu. Próbowałeś tylko jedną postacią?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Jaki Ganh

1. 2GB Geila Ultra 800MHz, ale nie widzę problemu z RAM, bo wcześniej wszystko było OK.
2. Nie prosiłem GM o przeniesienie postaci, bo nie mam jak, chyba że forum, stoję w Goddard, nie zabugowane, przeludnione też nie. Próbowałem każdą moją postacią (HE, ST). A akurat noblesa zrobiłem, chlip ;(

Szukam serwera...

Soulern

A robiłeś pełną reinstalkę? (i tak już pewnie po siege...)

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

System

Miałem podobny problem z wczytaniem, poreinstalce pomoglo.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Gold dragoN

Ja mialem kiedys podobny problem. Poszedlem do kumpla i tam zalogowalem sie na swoja postac. Pobiegalem troszke postacia, po czym uzylem soe do miasta. Wrocilem do domu i juz dobrze wszystko dzialalo.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Jaki Ganh

Nie robiłem pełnej re-instalacji, aczkolwiek o ile nie pomoże to, co zaproponował Gold dragoN zrobię pełną reinstalkę.

Szukam serwera...

Koszałek Opałek

Mialem taki problem kiedys - gram normalnie na The Abyss, ale od czasu, do czasu zagladam to tu, to tam.
Ostatnio na jednym z serwow zmienili kronike z Kamaela na Hellbound - nie zauwazylem / nie wiedzialem o tym.
Zalogowalem sie - wszystko cacy - tylko L2 nie chcialo pojsc dalej .... sprawdzilem, zrobilem Uppa i dziala.

Soul

Sterowniki do karty wgraj. Powinno pomóc. Miałem kiedyś to samo i po wgraniu nowych sterowników działało cacy, ale to wcale nie musi być powodem.
Prepare for unforeseen consequences...

Jaki Ganh

OK, wystarczyło odczekać dzień, pomodlić się do bogów każdej istniejącej religii, napić się lampki wina i zjeść spaghetti, co pomaga na wszystko, nawet na niewczytujące się Lineage 2 :) Dziękuje wszystkim za pomoc. Temat można zamknąć.

Szukam serwera...