Retail Footage

Zaczęty przez Marc1n, Kwiecień 24, 2007, 02:29:59 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

interesujace prawie jak fraps Pellegri, nie zeby byly do dupy ale to jest po prostu nudne xD

Marc1n

To bardziej dla informacji co sie dzieje na Franzu =)
HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Październik 08, 2008, 06:16:42 PM
To bardziej dla informacji co sie dzieje na Franzu =)
a co z tym twoim const bishem co mial zaczac frapsowac? :<

Marc1n

HATE ME MOAR!

McViRR

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Marc1n

peaceoutfranz

PoV: TSJ aka. TKJ - EE/BP
Serwer: Franz
Info: Pozegnalny filmik TSJ, jednego imho z najbardziej skilled EE jezeli chodzi o gre w PvP. Constant EE Recklessa/kaganpwnz z dawnych czasow. Zbior archwalnych mniej lub bardziej scen. Mam nadzieje ze jeszcze pogram kiedys z nim, haha. na razie cieszy sie nim nowy klan, mianowicie Nova z Sayha'i i znowu wrocil do constant party kaganpwnz :) Euro time zabil go :(
Link: http://files.filefront.com/peaceoutfranzwmv/;11996340;/fileinfo.html
HATE ME MOAR!

Frohike

Cytat: Marc1n w Październik 09, 2008, 12:46:10 PMPozegnalny filmik TSJ, jednego imho z najbardziej skilled EE jezeli chodzi o gre w PvP. Constant EE Recklessa/kaganpwnz z dawnych czasow. Zbior archwalnych mniej lub bardziej scen. Mam nadzieje ze jeszcze pogram kiedys z nim, haha. na razie cieszy sie nim nowy klan, mianowicie Nova z Sayha'i i znowu wrocil do constant party kaganpwnz :) Euro time zabil go :(
Wzruszyłem się :hu_1_1: Ściągam :hu_5_1:

bula

Yoker

Cytat: Marc1n w Listopad 06, 2007, 10:45:18 AM

GA1 - Episode Zero
LINK DO FILMIKU - http://www.zoopk.com/douga/GA0.zip
Ma ktos moze na HDD ten fraps? niestety go usunalem a chcialbym go bardzo pokazac koledze (<3 GA1). Nie znalazlem nigdzie na google innego adresu a ten jak widac nie dziala.

Z gory dzieki

Marc1n

Mam, potem wrzuce. Z perspektywy czasu musze powiedziec, ze jest troche kijowy :<
HATE ME MOAR!

netheril

wbij na zoopk.jp po lewej stronie wybierasz 3ci odnosnik (te znaczki 1wsze) jak ci sie wczyta to troche w dol zjezdzasz i masz linki do wszystkich filmikow ga1 (ale japonski streaming sux takze mozesz troche marudzic na ladowanie sie filmikow ;))
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Marc1n

HATE ME MOAR!

Yoker

dzieki Marc1n

czemu uwazasz, ze jest kijowy? ja wciaz uwazam, ze ma postac opanowana do perfekcji i ze dvp vacxe itp. nie umywaja sie przy nim. Czyzbys sam opanowal AW lepiej niz GA1? ;p (osobiscie gralem AW do 72 na x7 i wiem, ze nie dalbym rady zrobic polowy z tego co on)

bula

Cytat: Yoker w Październik 20, 2008, 02:05:17 PM(osobiscie gralem AW do 72 na x7 i wiem, ze nie dalbym rady zrobic polowy z tego co on)
mozliwe ze on nie umialby zrobic polowy tego co teraz robi czlowiek grajacy daggerem jakis miesiac/dwa :)

fedur

prawda.

czasy sie zmienily...

bula

http://files.filefront.com/TheScary+Novaavi/;12099697;/fileinfo.html
Cytat: shdx
8 v ???.... As you can see, I hate cats.

PoV: 81/80 Phoenix Knight (male model irl)

thanks for those people that made Sayha fun again. Even if it was just for 20 minutes. <3

fedur

Bula Polecasz? bo z opisu to moze byc ciekawe...

bula

Cytat: fedur w Październik 20, 2008, 03:38:48 PM
Bula Polecasz? bo z opisu to moze byc ciekawe...
z komentarzy to tam jest walka z A/B grade ^^

za 34 minuty bede mial to napisze :P

edit:
mi pasuje :)

Marc1n

Cytat: Yoker w Październik 20, 2008, 02:05:17 PM
dzieki Marc1n

czemu uwazasz, ze jest kijowy? ja wciaz uwazam, ze ma postac opanowana do perfekcji i ze dvp vacxe itp. nie umywaja sie przy nim. Czyzbys sam opanowal AW lepiej niz GA1? ;p (osobiscie gralem AW do 72 na x7 i wiem, ze nie dalbym rady zrobic polowy z tego co on)
Ale GA1 nie robi nic niesamowitego. Filmikow jest 10, z wybranymi akcjami. Fajnie wyglada, bo ma plynne targetowanie(z radaru) i cp/hp spam(tak samo) bo na Koreanskich serverach z tego co mowia to albo to w ogóle jest w kliencie albo poprostu tak popularne, jak odpalanie muzyki z winampa w tle :) Edycja mi sie niesamowicie podoba, bo nawet z akcji nic nie prezentujacych jest fajny efekt jak sie oglada, glownie przez zgranie muzyki z akcja na ekranie+efektami, np mrugnieciami ekranu. BTW: On gra z dzwiekami z gry, co to w sumie poteguje...probowalem, ale nie dalem rady, bo one nawet na min. sa za glosne. Yoker - podsumowujac, uwazam ze masa ludzi ktorzy graja bdb nie robia w ogóle Frapsow lub sie nimi po blahu nie chwala, albo jak juz zrobia to ludzie sa zachwyceni, sam to widze po Franzu.
HATE ME MOAR!

bula

Marc1n

PS LOL PVPzzzz

PoV: PS62(rotfl)
Info: Fraps robiony dla sprawdzenia dzialania Vegasa, w sumie nic rewelacyjnego, glownie chodzi mi o cene, czy taki ubogi edit wystarczy, czy kombinowac cos ciekawszego
Wielkosc: 320mb
Dlugosc: 9:46min
Soundtrack:
TheProdigy - Narayan
Fasolki - Fantazja
=D
HATE ME MOAR!

Dev

Imo akurat dobrze go przerobiles. Jak jest za duzo przerobek to film denerwuje. Ale wlasciwie brakuje mi kilka ciekawych zblizen (chociazby na skill ktory d wanej chwili wciskasz a potem przeskok na playera :P

/tak poprostu chcialeś obcinać jego tyłek :P
/fedur
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77