Skad macie te fajowskie bannerki w opisach ?

Zaczęty przez doman18, Październik 17, 2008, 06:56:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

doman18

Wiem ze to troszkie lamerskie pytanie ale ciekawi mnie skad macie te male zmieniajace sie paski z napisami typu "L2 Player", "Pizza User" , "Kaspersky Eater" ...
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Koszałek Opałek

Nie wiem, czy o to ci chodzi, ale jest w necie stronka, na ktora mozesz wladowac ilestam userbarow,
wybrac rodzaj animacji, klepnac ok - i otrzymac w efekcie gotowa animacje z Twoich userbarow.

Maślan

chceta user bary ? Pm me z emailem - mam ponad 1500

Soulern

Ja mam Kasperskiego i pizzę :P I korzystałem z http://ubanimator.com/ , a same userbary znajdziesz z wygooglowanych stron.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Koszałek Opałek

doman18

Wielkie dzieki chlopaki. Gimpa uzywalem bo mam linuksa ale wczesniej na windzie tez mialem wiec wiem o co chodzi ale Tutorial bardzo przydatny

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

Thorns

a ja wole sam robic :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

doman18

No duzo fajnych jest w sieci wiec robil nie bede ale 2 musze zrobic "Sansa Clip + Philips SHE9500 user" i "Total Commander suxx -> Directory opus user" :P

Zarean

Też mam takie słuchawki, jak już robisz (L)user bara to go opublikuj, też sobie wkleję, o ile mi pozwolisz ;)

doman18

Ale ja zrobie z clipem a sluchawek nie bedzie, tylko napis :P

//Edit
oto moje "dzielo" :P Nie mam zmyslu artystycznego ale mi na razie wystarczy.

a tu link jak bedziesz chcial wykorzystac go na stronce podanej przez Soulerna
http://img404.imageshack.us/img404/3382/dansabaryu4.jpg

Zlapalem kurde wene i mam jeszcze 3 userbary do zrobienia i wlaczenia w animacje bo ich nie ma w necie. Akurat tyle jeszcze moge dolaczyc. No i jeszcze moze ten z sansa poprawie ale dzisiaj juz mi sie oczy kleja :P

Uwaga dla linuxowcow (DUbuntu, Mint i inne Debianopodobne)
Ta czcionke ktora jest w tutorialu podanym przez Koszalka sciagacie z podanej w tutorialu lokalizacji i rozpakowujecie. Potem z uprawnieniami roota wrzucacie do katalogu /fonts. Haczyk jest tylko taki ze nie /fonts w /etc tylko w /home/.gimp[oznaczenie_wersji]. Potem restartujecie gimpa i voila!