Lineage ][ Ephion - High - Hellbound/Gracia

Zaczęty przez Matim, Październik 10, 2008, 01:55:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maślan

Matim

Jaki Ganh

E tam, broń da radę, a nawet i dwie, armory zawsze pozostaną w tyle, mało kto będzie je enchantował. Muszę zrobić dokładny plan akcji, co enchantować jako pierwsze  :D

Szukam serwera...

bula

w 90 sekund z tym lolpaskiem 2ch broni nie zrobisz :P

Matim

Najpierw musi byc 350 vote +++  :P ( Aktualnie 240 Vote , 69 miejsce , 3 strona na Hop-Zone ) , a wiec mysle , ze to nie jest zły wynik jak na stosunkowo nowy server.

TenCoWasKocha

ja votuje codziennie :P  heheh prawie codzienie :D A no może niecałkiem prawie codziennie ale votuj ejak moge :D

Jak tam BB i cała reszta zgraji - oddali wara czy w hu* lecą i musze wrócić żeby dupy im złoić ? :P

Majdan

po 1. oly znow siada
po 2. banuj za nie oddanie wara dal playboys
po 3. playboys owni serwa
po 4. lol mirage
po 5. lolbadboys
po 6. AVE JA!!!

DrPowers^^

TenCoWasKocha

1. Mnie nie ma i widzicie że sie wali all :P ja mam 24 ptk i 3 walki :D:D::D:D
2. POPIERAM W 100% - banowiać zdechalaków jednych co sie boją :D Na szubienice :d
3. Przecież Mati na to na łbie wypisane :P
4. Jak siedze na TH - Mirage POWER XAXAXAXA a jak na GH - LOLNCSoft zjeb... te gre szlorka jasna :P
5.^^
6. AVE EWELINA PRO GH ON EPHION :P

Ewe^^ :P:PPP

Xyber

Cytatpo 3. playboys owni serwa

Dziwisz się ? Ja tam nie gram a i tak wiem, że: Bula + Clan = All xD

Maślan

j/w.

PB to jest zgrany klan - widać to na każdej mass pvp jaki widziałem w ich wykonaniu. Stryk jako Bish + paru dd i owned all ;]

Lama Pidżama

A ja jestem najpr0wszym OL na Ephionie bo mam 102 pkty na oli i nie szpanie xD Ewe do domu! xD

Maślan

TenCoWasKocha

Cytat: Lama Pidżama w Październik 21, 2008, 08:30:50 PM
A ja jestem najpr0wszym OL na Ephionie bo mam 102 pkty na oli i nie szpanie xD Ewe do domu! xD

Ty krucifiksie malutki zielony buraczku ćwikłowy ja tu jestem pro player Ephion. Ciul że maszz 102 ptk :P ja mam za to ponad 1k pvp i co łysiutko Ci hahah :P:P

Taki <joke> z mojej strony :D

Jaki Ganh

A ja mam zero dzięki bugowi na serwerze, otóż, podchodzę do gościa, niestety, nie mogę uderzyć w niego. Walka ogranicza się do wybiegnięcia zza kraty, ustania, patrzenia jak jakiś idiota mnie wali i się cieszy, że zabierze moje punkty bo mam buga. Powtarzam to już po raz setny, i dopóki nie zostanie to naprawione będę w kółko to powtarzał. GM gada o innych sprawach na głowie, no kurde, masa ludzi wbija na oly, zapewne są ważniejsze rzeczy niż to, nie? Co z tego, że tracę wszystkie moje punkty, a zabierają je nie powiem jacy utalentowani gracze, to nic w porównaniu to sikających mobów... -,-

Szukam serwera...

Maślan

powolutku - praca przy 3 serwerach nie jest zbyt dorbna :) do czekasz się swojej oly wymarzonej:D

Jaki Ganh

Tak, przez ten czas stracę wszystkie moje punkty. Maślan, weź sobie skombinuj 3 dodatkowe pary rąk, bo inaczej będziemy Cię nękać :D

Szukam serwera...

Maślan

taaa :P - postaram się najwcześniej jutro około 14-15 wgrać poprawioną oly na jeden dzień - zobaczymy czy zadziała bez tego bugu bo szczerze w domu nie mam jak tego testowac i kazda zmiana wiąże się z live testem na serwerze. Trza jakiego vps'a lub małego dedyczka kupic xD

Kwadrat

Maślan

Matim

Kwadrat

no wszedlem na tego serva, dobilem 55 lvl palkiem i? i od tej pory caly czas dc dostaje tylko jak wejde... nie wiem o co biega

Matim

Inni jakos graja ... moze uzywasz Hellbounda ?

Majdan

gm patrze wczesniak??? resy zeby votowali? w czasie eventa?:|

Kwadrat

Cytat: Matim22 w Październik 22, 2008, 09:13:35 PM
Inni jakos graja ... moze uzywasz Hellbounda ?
gracie juz mam sporo czasu;]
jutro sprobuje na nowym koncie, zreszta chyba palek na poczatek to nie jest najlepszy pomysl, trzeba cos najpierw wyfarmic necrosem

Maślan

Podaj login na PM lub IP - sprawdze trase sygnału od serwera do Ciebie w celu sprawdzenia tych że DC - bo jak na nieszczęście tylko Ty je posiadasz.

Pozdrawiam