Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Against

Hmm....Możesz bardziej uzasadnic czemu tyrek a nie pr , i ocb z tymi "nowymi" dancami :)

pigulec

Zmniejsza dmg od łuków. Song o 30%, a dance o 90%, zmniejsza m atak i trwa 5sek? Jak się mylę to mnie poprawcie

Zarean

Obniżają dmg od łuków i crossbowów.
ups wyprzedzony :|

SknerusKK

Cytat: pigulec w Październik 25, 2008, 07:32:02 PM
Zmniejsza dmg od łuków. Song o 30%, a dance o 90%, zmniejsza m atak i trwa 5sek? Jak się mylę to mnie poprawcie
song trwa normalnie i nic nie zmniejsza;)

edit: "drobny" blad xD

Against

o.O No to Ncsoft zpierniczył sprawę ;/ ... ale te buffy pewnie od 3 klasy :F a na retailu tak szybko to nie idzie ;)

bula

od 75 lvl, a dance trwa 15 sekund, nie 5

Against

Te 15 Sec Da się jeszcze wytrzymac ale i tak to przesada :P

bula

Cytat: Against w Październik 25, 2008, 09:50:42 PM
Te 15 Sec Da się jeszcze wytrzymac ale i tak to przesada :P
song trwa 2 minuty

Against

Słyszałem że te dance/song ma w ch...długi reuse :) więc może nie jest aż tak źle ;P

To powie ktos pr czy tyrek i niech dokładnie to uzasadni czemu akurat ta profa ;p

Zarean

PR - chcesz być jednym z kilkudziesięciu tysięcy zergów, którzy walą 9 999 999 pvp na mass, wybierz to.
Tyr - chcesz być jednym z kilku tysięcy, ale mieć małą możliwość wyprowadzenia własnej taktyki i przez to stania się unikalnym, poza tym kręci cię kombinowanie i złożoność postaci - tak to coś czego szukasz.

Against

No Zarean o to mi chodziło , a co możesz powiedziec jeszcze o Ps'ie ?:)

Zarean

PS - hmm... zawsze był niedoceniany i gnojony przez NCSoft, ale z tego co słyszałem dali mu w końcu death spike`a, trochę nerfniętego, ale zawsze coś. Summonerzy są raczej cięższymi postaciami niż te wymienione wyżej, bo musisz opiekować się sobą i summonem. W sumie PS teraz wydaje mi się najciekawszym summonerem ze wszystkich, bo już nie ma tego @!&#^%@#$%^& paktu Soulessa i ten death spike co rekompensuje IMO te całe lata udupiania PSa(łącznie z badziewnymi skillami summonów[od razu zaznaczam, że nie mówię o wszystkich]).

bula

Cytat: Against w Październik 25, 2008, 11:31:29 PM
Słyszałem że te dance/song ma w ch...długi reuse :) więc może nie jest aż tak źle ;P

To powie ktos pr czy tyrek i niech dokładnie to uzasadni czemu akurat ta profa ;p
dance tak, song nie, songa mozna miec caly czas ^^

McViRR

Cytat: Zarean w Październik 26, 2008, 12:08:20 AM
PS - hmm... zawsze był niedoceniany i gnojony przez NCSoft, ale z tego co słyszałem dali mu w końcu death spike`a, trochę nerfniętego, ale zawsze coś. Summonerzy są raczej cięższymi postaciami niż te wymienione wyżej, bo musisz opiekować się sobą i summonem. W sumie PS teraz wydaje mi się najciekawszym summonerem ze wszystkich, bo już nie ma tego @!&#^%@#$%^& paktu Soulessa i ten death spike co rekompensuje IMO te całe lata udupiania PSa(łącznie z badziewnymi skillami summonów[od razu zaznaczam, że nie mówię o wszystkich]).

summoner IMO jest łatwiejszy do prowadzenia niz taki tyrant

Against znajdz klan i poproś o bota zanim zaczniesz na offie grać

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Against

Ehh dzięki Zarean :) na razie jestem w 70% za tyrkiem ale muszę się dowiedziec jeszcze czegoś o Pr'ze ...

kage5

a mam jeszcze pytanie.
mój kumpel chce sobie zrobic jakiegos nukera.
lecz nie wie jakiego.
nie hccial by miec problemow w expieniu.
na pvp tez by chcial cos zdzialac.
ja w nukach slaby jestem wiec prosze was o odpowiedź.
Kocham Moderatorów

Against

pigulec

Zarean

Do pvp i expa SH, poza tym jest ciekawy i "klimatyczny" (ale to chyba z tego powodu, że lubię żywioł wiatru xD)

Otori

A jaka jest najlpesza postac, dlakogos kto chce dopeiro zaczac PVP? i ma ogolne pojecie o Lineage 2`? Destro?  GRam na Hight rate server i ogolnie dostep do wszystkich itemow
7 cnót Bushido
Gi-Uczciwość
Yu-Bohaterska odwaga
Jin-Współczucie
Rei-Uprzejma dworność

Meyo-Honor
Makoto-Absolutna prawdomówność
Chugo-Obowiązek i Wierność

Zarean

Cytat: Otori w Październik 26, 2008, 05:44:33 PM
A jaka jest najlpesza postac, dlakogos kto chce dopeiro zaczac PVP? i ma ogolne pojecie o Lineage 2`? Destro?  GRam na Hight rate server i ogolnie dostep do wszystkich itemow
Łucznik, bo tylko stoisz i nabijasz fragi ew. zmieniasz miejsce strzeleckie.

Otori

7 cnót Bushido
Gi-Uczciwość
Yu-Bohaterska odwaga
Jin-Współczucie
Rei-Uprzejma dworność

Meyo-Honor
Makoto-Absolutna prawdomówność
Chugo-Obowiązek i Wierność

Zarean

Nie można mieć wszystkiego. Jeżeli chcesz coś do łatwego pvp to masz albo do pvp, albo do oli. Takie życie. Poza tym jak będziesz ownował to dasz sobie radę z każdym.

McViRR

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

goras

Witam.
Zaczołem wczoraj grać na Bartzie.
na razie mój wybór padł na PS'a.
Dziś jakiś PS mówił żebym zrobił SH bo strasznie cieżko jemu się expi, ale wydaje mi sie ze PS ma wystarczająco dużo buffów dla sumona. :)
Od kórego lvlu sumon nie zabiera expa?

2. Grałem długo na serverach prywatnych i nieraz botowałem. (bardzo to lubie, bo zaprogramowanie dobrze bota jest jak zabawa Tamagoczi :P :P ). Nie będę ukrywał że na offa zdecydowałem się miedzy innymi dlatego że można am w miarę bezkarnie bocić. (na dexie nie :/ ). Czy może mi ktos na PM albo GG (8970290) wyjaśnić jak płacic za bota na offie. bo na maxcheaters wyczytałem ze nie ma jeszcze crackowanego IG.