Silver Ranger vs Spellhowler

Zaczęty przez Polgara, Maj 26, 2007, 04:15:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polgara

Proszę o pisanie konkretnej porady/zestawienia statystyk/opisu stylu gry w pvp dotyczące klas w temacie w którym się wypowiadacie

Jastrzab

Tu to akurat jest loteria jeśli wejdzie nam stun to już po sh jeśli nie a sh nie wejdzie magic critik to powinniśmy zdążyć walnąć stuna jeszcze raz ;] jak nie wejdzie to mogiła jak wejdzie to sh do piachu

stun shot->lethal shot -> stun shot ->duble shot itd
Jedna strzała jeden trup

Rass

Jestem prawie pewien, że SH przejmie na siebie stun, chyba, że by miał wyboisty ekw z bizu antka. A jak już wejdzie stun to SH kończy swoją walkę.   :P
Serwer high rate W][E:
bishop 85lvl/ SR 85lvl/ SH 85lvl
overlord 84lvl/ PP 84lvl/ EE 84lvl

McViRR

Górnictwo się szerzy :*

BraFFo <3 Bo$$io :*

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Laner

SH  wkłada MJ(a jak ma epic biżu to już absolutnie bez szans) i taki SR może mu conajwyżej dać Bsoe
SR złoży się na Surrender>wind vortex>slug>(ewentualnie 1-2 hurricany ale to MAKS)
w tym czasie SH nie straci więcej jak większość CP.
Na full Buffie walka będzie trwała jakieś 1s(tyle trwa rzucenie Vortexa i dobitki) a na full buffie będzie to koosmiczny damage.

bula

Cytat: Laner w Październik 29, 2008, 09:11:09 PM
SH  wkłada MJ(a jak ma epic biżu to już absolutnie bez szans) i taki SR może mu conajwyżej dać Bsoe
SR złoży się na Surrender>wind vortex>slug>(ewentualnie 1-2 hurricany ale to MAKS)
w tym czasie SH nie straci więcej jak większość CP.
Na full Buffie walka będzie trwała jakieś 1s(tyle trwa rzucenie Vortexa i dobitki) a na full buffie będzie to koosmiczny damage.
na full buffie walka nie bedzie tyle trwala bo SR bedzie mial cardi+EE na plecach, czyli full pt vs full pt

Laner

Hmm czyli będzie trwała tak że prawdopodobnie to full pt po tej ilosci obszarowek od SH (jakimi są vortex slug) padną natychmiast.
Ktoś to kiedyś tłumaczył:
luk team<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<SH team (gdyż wind vortex slug jest obszarówką)

bula

Cytat: Laner w Październik 29, 2008, 10:06:59 PM
(gdyż wind vortex slug jest obszarówką)

my o tej samej grze rozmawiamy?!?!??!!

nawet na NAJGORSZYCH L2j czegos takiego nie ma

Laner

Hmm?
Z tego co wiem to jest to obszarówka

TruTherion

Cytat: Laner w Październik 29, 2008, 10:56:55 PM
Hmm?
Z tego co wiem to jest to obszarówka

O zmianie w działaniu boss bizu też nie wiesz?

Laner

Wiem chodzi Ci o to że np posiadanie Zakena zwiększa szansę na wejście stuna?

bula

slug/buster/crusher to NIE sa obszarowki

TruTherion

Cytat: Laner w Październik 30, 2008, 08:48:08 AM
Wiem chodzi Ci o to że np posiadanie Zakena zwiększa szansę na wejście stuna?

Dokładnie.