klan...

Zaczęty przez Kibitto (semir), Październik 28, 2008, 04:35:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kibitto (semir)

Pytanie do ludzi któzy troszke się już orintują... Gram od niedawna na na Franzu i szukam jakiegoś klanu któy bedzie miał jakiś CH. Jeżeli znacie takie klany któe rekrutują low lvl (50+) to prosze o podpowiedz.
L2DEX - Wrath x9 n52te HellKnight 83

Dev

Klan z CH rekrutujacy 50 lvl osoby ? Ciezko mi sobie cos przypomniec xD Nasz rekrutuje od 50 ale nie ma ch, mamy za to fortece xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

netheril

CytatShillien Knight|73|Venne|Franz /// Spellhowler sub wannabe
a nie miales najpierw byc bishem a pozniej sorcem ? pora na sh? XD

BTW. klan Deva polecam ci jesli fascynuje cie grind na przerozne sposoby, dramy, to ze co chwile ktos wychodzi z klanu i to maja lidera idiote ^_^ to tyle ode mnie :P takze polecam wrathII xD
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Shen

rowniez polecam wrathII jezeli lubisz dostawac w dupe w pvp przez to ze reszta klanu zna sie tylko na grindzie a i to nie zawsze

netheril

w sumie napisalismy prawde ale jest tam tez pare spoko osob ;)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Shen

dlatego nadal jestem w tym klanie, nie wiem tez co masz do Bochena, mi niczym nie podpadł

netheril

od kiedy wrath jest w nowym ally troche mu odbilo i cfaniaczy do mocniejszych klanow i zaczyna mu odbijac. zreszta jak moja siostra byla we wrath'cie to co chwile jakies dramy miala z Bochenem bo mu cos nie pasowalo

Shen

nie widzialem zeby kozaczyl, bo ten klan to raczej cearbera, jak ostatnio nas typy zaczepialy i im oddalem, to reszta pt sie patrzyla jak mnie jada, nawet heala nie dostalem mimo tego ze byl w party bish i se.

Dev

Netheril, Ola ma ciagle z kims problemy that btw :P

Co do fikania do mocniejszych klanow - bardzo dobrze :P. Będą wartagi będzie fun ... :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

netheril

fun w wykonaniu wrathu? o.O tzn cos takiego jak wtedy co jeszcze bylem w BD (lol :D) i z wrathem bylismy w party i sie tluklismy z ruskimi to wrath stal i nie wiedzial o co chodzi? :D gl na wojnach xDD

co do mojej siostry to moze i tak ale jak ostatnio widzialem jak pisala z bochenem to nie wiedzialem czy sie zalamac tym co on wygaduje czy -_-'nac smiechem :D

CytatNetheril, Ola ma ciagle z kims problemy that btw Razz
powiedzial ten co sam chcial wyjsc z wrathu bo mu ludzie nie pasowali? ^^