GZ MARC1NEK

Zaczęty przez Abruzzi, Sierpień 01, 2008, 12:54:38 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Przeczytaj jeszcze raz - nie zamierzam tego wylaczac bo jakis fedur koniecznie musi zobaczyc mnie na GH :)
HATE ME MOAR!

fedur

Marc1n

HATE ME MOAR!

godhateluna

Cytatgratki Vary n00bla  teraz hiero or no bolls nigga!

thx, nobles jest, nic więcej raczej nie będzie bo /quit l2 /quit dota.

ome1

rl nie taki zly ale po jakims czasie wraca chec do gry  :P

Inidriel

Wracając do mojej wypowiedzi to ja tylko chciałem wywołać kolejną dyskusję  :_delf_5_1: Nie mniej jednak szacun za wytrwałość. Być może nie najlepszy , ale w przyszłości najbardziej znany Polak w uniwersum L2. Dobra bez wazeliny już bo i tak wszyscy wiedzą, że jestem Marc1na fanboyem  :_delf_3:

godhateluna

CytatJakie party jest top w Tribunalu, Diabolic mówi, że jego, ale może ściemnia ?
w sumie to jego jest najbardziej sfarmione (80 lvl-e, zawsze kilku hero, +7/8 S grade z ciekawymi elementalami z Hellbounda, jak na lunę to mają też najwięcej boss jeweli). 

Marc1n

Cytat: Inidriel w Listopad 06, 2008, 09:12:12 PM
Wracając do mojej wypowiedzi to ja tylko chciałem wywołać kolejną dyskusję  :_delf_5_1: Nie mniej jednak szacun za wytrwałość. Być może nie najlepszy , ale w przyszłości najbardziej znany Polak w uniwersum L2. Dobra bez wazeliny już bo i tak wszyscy wiedzą, że jestem Marc1na fanboyem  :_delf_3:
Daj na luz :) W przyszlosci do roboty bedzie i zona i w ogóle jakies pierdoly :P
godhateluna W sumie nie klamal :)
HATE ME MOAR!