Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

będzie walka naruto vs danzou albo ktoś z jego ludzi. tsunade zniszczy jedno z paru ciał paina a później sama zginie. tak myślę. później coś dopisze

TheOwn3r

Kakashi przezyje. Zginie Tsunade, tak jak pisal Phoenix, niszczac jedno z cial Peina. Danzou zostanie zabity przez Naruto, a nowym hokage zostanie Kakashi :o
;o

Pheonix

a możne jakimś cudem sasuke się zjawi ?? chcąc spełnić marzenia swojego brata( bo jeżeli dobrze zrozumiałem itachi chciał bronic wioski a pain ją właśnie niszczy) przybędzie  jako super hero i zabije paina

Cralin

Nie,nie,nie i jeszcze raz nie!Tak to będzie:
Naruto będzie dopracowywał powoli techniki żab.Kakashi wtedy będzie myślał ,że zginie.W tym samym czasie Sasuke przejdzie przerażający dreszcz i przyjdzie na ratunek Kakashiemu.Po długiej walce z peinem,Naruto zaczyna coś przeczuwać.Gdy w myślach dostrzega umierającego Kakashiego chce mu pomóc.Żabka mu nie pozwala ale on to olewa i rusza na pomoc.Niespodziewanie widzi tam Sasuke walczącego z Peinem.Postanawia pomóc Saskłaczowi i razem walczą jak bracia.Po bardzo długiej walce zabijają Peina i ratują Kaszalota.Sakura pomoże Tsunade pokazując na co ją stać i wszystko będzie dobrze.Sasuke powróci do wioski.Danzou ucieknie hen hen daleko,a Tsunade zrzeknie się bycia Hokage i przekaże władze Naruto.KONIEC!

Alem się opisał :D

Soul

Hahaha. I co sprawia, że mysliż, iż jest to prawdopodobne? xD
Prepare for unforeseen consequences...

Hermit

Tsunade zginie, pytanie czy będzie to w walce z Danzou czy w walce z jednym ciałem Paina.
Kakash może być nawet uratowany, ale jest szansa, że zginie. Hokade nie zostanie na pewno, na to nie ma szans. Naruto też nie zostanie jeszcze hokage, bo jest lekko jeszcze za glupi na to.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Naruto bedzie biegl z ramenem przez ulice,przewroci sie o kamien i upadnie.Ulica bedzie jechal powoz ktory przejedzie Naruto po glowie ale ze jest glownym bohaterem to przezyje.ALE osoba prowadzaca powoz zauwazyla ze kogos potracila,zatrzymala powoz i zawrocila.Niestety nie zdazyl zahamowac i przejechal 2 raz po glowie Naruto w efekcie czego ginie.Wszyscy placza i jest zaloba bo Konoha nie ma juz Lisiego Demona zeby uzyc go w razie wojny,Akatsuki nie moze zrealizowac swojego celu i nastaje pokoj.

[czesiu]

a przekladajac z mangi na anime ile zostalo odcinkow do konca jest teraz z 290 okolo

Soul

Hermit

No jeszcze manga wyprzedza dużo anime. Poza tym zapychacze.. myślę, że za rok anime = manga teraz
=

TheOwn3r

Anime jest teraz dokladnie w miejscu 333 chapteru, 9 strony[http://manga.bleachexile.com/naruto-chapter-333-page-9.html].

Hermit dobrze prawi, z rok i anime bedzie w momencie w ktorym teraz jest manga.
;o

Cralin

Ale widać ,że Naruto powoli się kończy.Najwyżej będzie 450-500 Chapterów T_T

[czesiu]

No niestety , ale wyjdzie nastepne inne lepsze anime i tez bedzie o nim duzo do pogadania , przeciez musza cos ogladac :D

Pheonix

naruto to krowa kótra daje mleko az tak szybko nie skoncza ;p

[czesiu]

Cytat: Pheonix w Listopad 10, 2008, 01:00:34 AM
naruto to krowa kótra daje mleko az tak szybko nie skoncza ;p
Jestem tego samego zdania , za duzo kasy na tym robia zeby to skonczyc.

Marvix

Ahahaha :) Rozbawiliscie mnie panowie :)

1primo :) tak w mandze zostalo ze 100-150chapterow:) ,ale policzcie

100 x 7(700dni)  - 150x7(1050dni) +20dni (jakies poprawki wolne etc czyli dobre 2-3lata wiec nie ma co narzekac

Anime zajmie jeszcze z 250odcinkow to  1.8k dni wiec sobie tak to liczcie :D

Poprawi sie wam humor

Pheonix

ja czekam na odcinki walki sasuke z oro ;pp podobno są dosyć ciekawe ;pp ... ciekawe jak naruto się skończy albo jego śmiercią albo zostanie hokage i skończy jak 4th

TheOwn3r

Cytat: Pheonix w Listopad 13, 2008, 07:27:57 PM
ja czekam na odcinki walki sasuke z oro ;pp podobno są dosyć ciekawe ;pp ... ciekawe jak naruto się skończy albo jego śmiercią albo zostanie hokage i skończy jak 4th

Ewentualnie bedzie zyl spokojnie jako 7(6 odpada jesli Tsunade teraz zginie) Hokage.
;o

Pheonix

a jeżeli naruto teraz dobrowolnie odda się akatsuki a przed rozpoczęciem rytuału pieczętowania demona zdejmie pieczęć?

Soul

Hmmm. To by było ekscentryczne :P. Przypuszczam, że taka kombinatoryka odpada. Pewnie pójdą po prostej linii. Zresztą. Za jakieś 100 czapterów się dowiemy xD

Hermit

Wiem co się stanie!! Naruto uwolni liska, on rozwali akatskuki, a pozniej sie poswieci i zrobi to samo co 4..
=

Ryltar

CytatWiem co się stanie!! Naruto uwolni liska, on rozwali akatskuki, a pozniej sie poswieci i zrobi to samo co 4..

Zrobi Sakurze dziecko i w nim zapieczetuje demona jak 4 w swoim dziecku:P? W sumie to bedzie nowy motyw zeby wydac kolejne anime i mange :P On uwolni lisa a Madara go sobie zgarnie :P

Marvix

Taaa bez jaj ....

Naruto się skapnie w przeciągu 3-4mang i wróci do wioski odbędzie się walka Denzou vs Tsunade(dead) Kakashi dead
On wbije :
kuyuubi mode 3/5 +Senjutsu+Sage mode vs Pain

... Dalej nie wiem tyle mogę wywnioskować .... (nie będzie w stanie się powstrzyć z gniewu i wpadnie w forme lisa mogli by pokazać 5ty ogon 3 na pewno będzie lub 4ty...

Soul

Nie sądze. Wydaje mi się, że raczej nie wpadnie we wściekłość i że Tsunade i Kakashi wbrew wszelkim pozorom nie zginą tak szybko (jesli już to opcjonował bym za tym drugim).

Pamiętajmy, że wciąż nie został rozwinięty wątek z żabką kluczem (tą, której Jiraya powierzył sekret apropo techniki pieczętowania). Naruto po ukończeniu treningu prawdopodobnie zostanie jej przedstawiony... Wydaje mi się, że to by było dość racjonalne.

Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że Konoszanie pokonają Peina bez pomocy Naruto.

Pheonix

a ja myślę ze zostanie mu tylko jedno ciało i właśnie te jedne ciało zniszczy naruto