Problem z GRAFIKĄ

Zaczęty przez ZALL, Listopad 17, 2008, 02:06:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZALL

Witam
Mam taki problem posiadam kartę Radeona HD 4870 i jak gram w L2 to wiesza mi się obraz , pojawiają się piksele tak jak by obraz się rozmywa , ( piksele wielkości około 3 na 3 milimetry) gra mi się zawiesza lecz komp chodzi. Dzieje mi się to jedynie w L2 inne gry działają . Może ktoś miął podobny problem i wie co z tym zrobić . Jeżeli gram na całym oknie to zdarza mi się to szybciej niż jak ustawie wielkośc okna na 1/2 ekranu
Czekam na poradę
Pozd

Vanquish

Pewnie grasz na WinXP sciagnij najnowsze sterowniki do karty graficznej tez to mialem i pomoglo

Helioks

sam tez zalozylem taki temet kiedys, moge powiedziec ze mi nie pomoglo czyszczenie kompa od srodka, instalowanie sterownikow nowych albo i nawet starszych :P zmiana monitora ^^ czy tez zmiejszanie grafiki w l2. Powiem Ci ze jesli to wszystko co wymienilem nie pomoze to oto nastepujace rzeczy ktore powinienes zrobic:

-Format
-Zainstalowac jakiegos innego windowsa
-Wyprubowac inna karte graficzna na twoim kompie(i tutaj zapytanie jaka masz karte graficzna ?)

ZALL

a wiec jak kupiłem kompa miałem Viste i tam tez tak sie działo zrobiłem formata mam XP i dalej to samo
Karte mam Radeona HD 4870

Marc1n

Masz nowe Catalysty (chyba 9.11 teraz sa) ? Wywal system i pobierz go l2loaderem.
Moze to pomoze ;)
HATE ME MOAR!

ZALL

ok a mozesz to przedstawić troszke lepiej bo nie wiem co mam zrobić :)

Marc1n

Catalysty - sterowniki do kart ati
idz na ati.com
poszukaj i sciagnij
wywal stale, zainstaluj nowe, restart kompa i powinno dzialac. Mozliwe ze masz plyte z poczatkow serii 4000 i pierwszych wlasnie sterownikow a tamte byly cieniutkie ;)
HATE ME MOAR!

ZALL

Wgranei najnowszych sterownikow do Ati 8.11 nic nie dało nadaj jest ten problem co do płyty głównej to posiadam Asusa P5E3. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być

Helioks

mysle ze powinienes prz instalowac windows. Chociaz nie wiem czy pomoze bo jak tobie dzieje sie to na viscie a mi na rpofiesional to chyba nie tedy droga :P

Asta Entreri

załatw sobie inną wersję xp'ka/visty - wtedy reinstall
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

ZALL

Teraz wyskoczyło mi takie CUDO, może ktoś wie co to może być co si edieje ????? :P