Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Albo pokonaja Peina i beda mieli 3/4 sil wybitych + beda oslabieni tak samo jak to bylo podczas wojny konoha vs sand.

Soul

Tak. Tylko to jest ciekawe. Pein wpada sam (nie licząc swoich ciał) i wybija prawie całą wioskę...
Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

pein > wioska piachu

nie ma co gadać

Soul

Mało realistyczne tak jakby? No bez przesady. Popatrz na to tak: demony nie zabijały tyle ile jeden Pein... heh :D

Marvix

Cytat: Soul w Listopad 19, 2008, 01:16:44 PM
Mało realistyczne tak jakby? No bez przesady. Popatrz na to tak: demony nie zabijały tyle ile jeden Pein... heh :D

Soul :) Wiemy dobrze ,myślę że sie ze mną zgodzicie :)

Naruto to świetne anime pod względem fabuły

Ale ,ale ?
Kreska 6/10
Muzyka ostatnio lepsza :D
No ale nie realistyczne:D
+Za dużo przeciągają walki stanowczo imo 1.5 Miesiąca =1walka:D?

Cralin

A ja Wam powiem ,że przez Jetixa zacząłem oglądać Naruto.Na początku na kreskówce a potem na naruto.wbijam.pl
Ale widać ,że się kończy już powoli.Chyba ,że Kishimoto zrobi kontynuacje z synem Naruto ^^

Soul

Raczej wątpię... Chociaż bym sie nie obraził.

Czaptery wychodza stanowczo za wolno w porównaniu z ilościa zawartych w nich informacji...

Marvix

Cytat: Soul w Listopad 19, 2008, 09:15:08 PM
Raczej wątpię... Chociaż bym sie nie obraził.

Czaptery wychodza stanowczo za wolno w porównaniu z ilościa zawartych w nich informacji...

Tak to fakt Powinno wychodzić 2/3 chapki co tydzień i z 3-4anime co tydzień bo te walki mnie wkurzają -reklamy-opening/ending mamy 18~ min anime na tydzien i teraz 86 nie bedzie na czas:(

Pheonix

czemu na czas nie będzie ?? czytałem wywiad z kishim to on mówił ze ledwo się wyrabia w ten tydzień

Soul

Tak. Jak pracuje nad pięćdziesięcioma różnymi rzeczami i ćpa, to raczej, trudno żeby zdąrzył. Do roboty, a nie narzeka tylko... Jak dla mnie mogliby dać sobie spokój chwilowo z anime i walnąć chociaż z 10 czapterów mangi tygodniowo :)

Ryltar

Cytatmogliby dać sobie spokój chwilowo z anime i walnąć chociaż z 10 czapterów mangi tygodniowo

Mogli by tez olac mange i zrobic anime wiecej :P

Soul

Marvix

Cytat: Soul w Listopad 20, 2008, 06:59:31 PM
Manga ważniejsza :D

To robią odmienne firmy a teraz manga ważniejsza bo chcę wiedzieć narutka w akcji:D

Ryltar

Za 30 chapterow zobaczycie naruto w akcji :P 29 chapterow beda gadac + jakies wspomnienia i wyjasnianie jak dziala technika i na 30 beda sie przygotowywac do walki xD

Marvix

Cytat: Ryltar w Listopad 20, 2008, 08:15:05 PM
Za 30 chapterow zobaczycie naruto w akcji :P 29 chapterow beda gadac + jakies wspomnienia i wyjasnianie jak dziala technika i na 30 beda sie przygotowywac do walki xD

Nie podsycaj atmonsfery bo i tak nikogo nie cieszy ,że tygodniowo jest :

1anime 26min -1:30sek (OP) -1.30 sek (EN) -(1min -zapowiedz następnego odcinka) - 2x reklama 1:30sek =19min anime
I nędzne 18 stron mangi ....

EDIT :

Proszę tutaj ode mnie świeżutki chapterek po polsku Online HD 425 :D

http://ukrytawioska.com/

Ryltar

LOL xD

Normalnie akcja mangi pedzi jak cholera xD Z 5 minut anime to jest :P

Soul

Lekko to ująłeś... ;)

Kakashi nie żyje... Szkoda go trochę, ale z drugiej strony czas na nowe pokolenie ;).

Wprowadzili wątek apropo liska w Naruto i odrzucenia żaby podczas połączenia. Czyżby zmierzało to do żabki klucza? Otworzy pieczęć i zamknie go ponownie w sobie?

Pheonix

a może jakiejś innej pieczęci użyją (nowej) :)

Marvix

Cytat: Soul w Listopad 21, 2008, 03:09:07 PM
Lekko to ująłeś... ;)

Kakashi nie żyje... Szkoda go trochę, ale z drugiej strony czas na nowe pokolenie ;).

Wprowadzili wątek apropo liska w Naruto i odrzucenia żaby podczas połączenia. Czyżby zmierzało to do żabki klucza? Otworzy pieczęć i zamknie go ponownie w sobie?

Nope,

Jak dojdzie do niego zwój : wówczas on uwolni go z klatki i za pomocą klucza będzie go kontrolował (Imo trochę przesadzone 100x chakra ++ naruto(będzie mógł z Senjutsu Rzucić normalnie 5-6 Rassen Shurikenów ,a po połączeniu z kuyuubim z 500

I teraz tak :

Ems+8 ogoniasty+Styl ognia +styl pioronow

vs

Gamabunta +Naruto w połączeniu z kuyuubim 100krotnie większa chakra +Senjutsu+Sage Mode

A na moje skromne oczko to naruto powinien nauczyć się technik (trąba powietrza, i różne wietrzne ) -Bo to się nudne robi :)

Teraz tak :

Zginie tsunade na bank praktycznie Danzou ją zabije a potem ktoś zabije Danzou :

Siły b. osłabione

Zostanie część anbu, Nowe Pokolenie ,Paczka+naruto ,trochę starszych shinobii imo to jakieś 50% sił

No a w dodatku autor uśmiercił moim zdaniem zadużo ważnych postaci przez co można wywnioskować ,że zostało już mało mang do wydania ,a on w dodatku jak popełni w tym momencie złą ,nie przemyślaną decyzje apropo nowych chapków to nie będzie za fajnie :)......

Osobiście chciałbym ,żeby

Shikamaru został Hokage ,a

Naruto+Sai+Hinata+Sakura+Choji+ewentualnie kiba Połączyli siły i stworzyli własną organizację i zaczęli podróżować :D

Antilus

a ja wam powiem ze sie nie zgodze z Soulem... Kakash musi zyc bo wyglada na to ze bedzie nastepnym Hokage... Naruciak jest dalej zbyt glupi, narwany i nie sprowadzil do Konoszy Sasa... Tsunade kopnie w kaledarz zapewne... a Kakash pewnie przezywa wlasna smierc albo cus i dzieki temu odblokuje moze nowa moc MS? ktoz to wie oprocz Kisiela... ale napewno nasz Copy Ninja nie zaliczyl zgona ;)
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Soul

No aktualnie nie żyje. Cholera wie co dalej. W końcu Sasuke też zdechł raz ;).

Shikamaru jest za słaby na hokage. Ma duży mózg, ale wydaje mi się, że odpada.

TheOwn3r

Jakas grupa robi suby do Naruto Shippuuden poza Dattebayo?
Bo niestety...
http://dattebayo.com/pr/100
;o

Marvix

Imo bardzo smutna wiadomość :)

Nie  będę nic cytował powiem wam wprost bez ogródek :

Tokyo TV będzie robić suby EN i będą one dla nas dostępne po 1tygodniu od anime w telewizjI(normalnie czwartek)
W takim wypadku z powodu o zatarcie z prawem datebayoo nie będzie już robić napisów od 15Stycznia co to dla nas oznacza?:)

Imo  odcinek co 2tygodnie po angielsku.
Być może odcinki PL co około 2.5 tygodnia .

Innymi słowa? Ch*** dla fanów naruto :) -co do mnie kończe w tej chwili całkowicie z anime /czytam i wyłącznie mangę .
Dla mnie trudno jest czekać na 1dno anime 1tydz .

EDIT :
W odp. na powyższy post nikt nie będzie już robił subów en =rozprawa sądowa tyle ode mnie:)

Skoro  już od 15stycznia (92odc.)  anime będzie jak dla mnie po en (co 2tyg.) nie mam ochoty ,chęci już oglądać .
ByeBye Anime :)

Antilus

jo Anime nie ogladam juz od dluzszego czasu (czyt. odkad zaczalem mange czytac i sas zabil Itasia :() i jakos nie mam z tym problemu :D mam nadzieje ze mi tylko z Bleachem sie nic nie stanie bo zaczalem ogladac anime i zapowiada sie zajebiscie (kolo 90 epka jestem) wiec kurde moglo by byc wszystko oki bo jak dojade do reszty epkow to zaczynam czytac mange :)
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Pheonix

:/zostawię naruto poczekam aż pójdzie 100 odc w gore i zobacze całość :p