General protection fault!

Zaczęty przez bielak, Listopad 26, 2008, 03:21:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bielak

Witam.
Dzisiaj postanowilem pyknac sobie na serwerze interlude. A wiec sciagnalem klienta z gamershell, sciagnalem patcha wszystko zainstalowalem jednym slowem malina. Gdy odpalam serwer i wpisuje dane do logowania(na serwie jest auto create account) to mi wywala ten blad:
CytatOS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 3017 MHz with 1279MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 9600 GT (7783)

General protection fault!

History: NConsoleWnd::RequestAuthLogin <- NCAuthWnd::OnLoginBtnClick <- NCAuthWnd::OnPasswordDone <- NControl::SendEventMessage <- NCEditBox::OnKeyDown <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 001201B2 256 <- MessagePump <- MainLoop
Jakies pomysly jak to naprawic?

//Soulern: Zła nazwa tematu.

Szewa

bielak

Nie pomogles mi poniewaz zrobilem wszystko co tam jest napisane i dalej mam tego CE

Soulern

Reinstalowałeś grę i formatowałeś kompa też?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

bielak

Komp swiezynka formatowany 2 tyg temu, stery do karty sa aktualne a gre reinstaluje teraz :p

Po reinstalce nadal ten sam problem o.O, po odinstalowaniu klienta zresetowalem kompa, wyczyscilem rejestr absolute uninstallerem i ccleanerem i dopiero zainstalowalem C6. Macie jakies inne pomysly?

Zarean

Próbowałeś ściągnąć z innego źródła?
Chociaż mi to wygląda na coś z serwerem, a nie błędem ze strony kompa, ale warto spróbować.

Soulern

Cytat: Zarean w Listopad 26, 2008, 08:55:51 PM
Próbowałeś ściągnąć z innego źródła?
Chociaż mi to wygląda na coś z serwerem, a nie błędem ze strony kompa, ale warto spróbować.
Albo coś z kompem podczas łączenia do serwera. Nie wiem, może karta sieciowa przy większym obciążeniu fiksuje i w jakiś pokrętny sposób wywala ci errora w grze.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel