Lineage ][ Ephion - High - Hellbound/Gracia

Zaczęty przez Matim, Październik 10, 2008, 01:55:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

AdAśkO1994

ej siema kto mi powie kiedy juz bedzie naprawiony server bo mam ochote na nim zagrac a jak nie to podajcie jakies inne fajne servery  :_delf_3:  :dw_3_2: :elf_6_2: :ork_5_1:

Matim

Nie jestem w stanie podac dokladnej daty . Dlaczego ? Bo jesli cos nie wyjdzie to niechce sie tłumaczyc dlaczego nadal servera nie ma . Każde nowe info pisze na forum . A jesli szukasz innych serverow to nie spamuj tutaj tylko przeszukaj HopZone , albo dział Servery na tym forum .

Zovi

A ogolnie gracie jeszcze tutaj? :D Czy juz nie :P
Zrownowazowe sa w miarę klasy ?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

TruTherion

Zovi

No ja wiem, ale poprostu mi chodzi oto, czy oplaca sie grac np. HE, czy SPS, czy np. gladem, jak kazdy napotkany Sh bedzie mnie rozwalał :P .

Poprostu czy sa zrownowazone klasy :)
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

TruTherion

Marvix

Zależy od kroniki i ustawień serwera :) To  nie WoW

W L2 co kronikę coś nerfują :D ^^ itd.

Imo serwer może będzie fajny ^^ -jak będzie z 300++ On

Fajnie wam enchant wyszedł :D

Zovi

Cytat
W L2 nie ma zrównoważonych klas.
To inaczej moze... sa podobne to tych z globala? :|

A jak nie, to z innej mańki,
Czy oplaca sie grac He, gladem, spsem ?
Bo na tych klasach mi zalezy? :)

Lama Pidżama

Moge ci napisac obserwecje sprzed zamkniecia...
Nukerami sczerze mowiac nei szlo grac zadawali loldmg i padali od mocniejszych klas chociaz sps radzil sobie najlepiej (tatoo of avadon 2k casta i jazda hrhr)
Glad, glad byl calkiem silny to samo tyrek.
A HE i reszta lukow... jak na kazdym HR potezne crity co drugi hit itd. itp.
IMO gdyby nukerzy byli mocniejsi to serw bylby nawet spoko pod wzgledem balansu.
Co do onlajjn to rósł z dnia na dzien ale w koncu wyszly jakies cyrki i pewnie polowa graczy zrobila /quit i nie zamierza wrocic.

Zovi

Cytat: Lama Pidżama w Listopad 18, 2008, 08:43:29 PM
Moge ci napisac obserwecje sprzed zamkniecia...
Nukerami sczerze mowiac nei szlo grac zadawali loldmg i padali od mocniejszych klas chociaz sps radzil sobie najlepiej (tatoo of avadon 2k casta i jazda hrhr)
Glad, glad byl calkiem silny to samo tyrek.
A HE i reszta lukow... jak na kazdym HR potezne crity co drugi hit itd. itp.
IMO gdyby nukerzy byli mocniejsi to serw bylby nawet spoko pod wzgledem balansu.
Co do onlajjn to rósł z dnia na dzien ale w koncu wyszly jakies cyrki i pewnie polowa graczy zrobila /quit i nie zamierza wrocic.
MACIE MNIE!

Matiim, a kiedy bedzie mniej wiecej serwer stal? :D
Czy co do balansu klas, cos sie zmieni? :)

Lama Pidżama

Podobno juz maja pliki i wystarczy wrzucic na dedyka ale watpie w to uwierzyc w cos co pisze ten pro Admin...
Balans sie moze zmienic bo podobno beda nowe pliki l2free (wczesniej l2j) jak wstanie to sobie zobaczysz.

[]
[]
[]
\  /
  '
Nie ma za co :D

Zovi

Dzienkujem ... xD

Ile enchantowaliscie bronie, na jaki lvl ? :P

Lama Pidżama

Na enchanty byly specjalne farmy, moby twarde ale lethalami sie je konczylo (potem zablokowano lethale na te mobki) w kazdym razie za 1 moba 3 ews i 1 eas (potem 3 ews i 3 eas)
Ile enchantowaliscie hmmm... to zalezy od szczescia i od tego ile sie farmi... ale bylo raczej latwo (chociaz wbic +30 no... troche trzeba bylo pofarmic i duuuzo klikac)
Teraz podobno ma byc max encz 20 wiec mozliwe ze bedzie latwiej..
a tego "na jaki lvl" nie rozumiem :O

Zovi

na jaki + enchantowaliscie bronie, o to mi chodzilo

Bo ja zazwyczaj na chociaz +16 wbijalem dwa dni zazwyczaj :(

Lama Pidżama

Max bylo +30 ale chyba ze 2 osoby mialy wszystko na 30 (w tym 1 to donat a 2 nie jestem pewny) :>

Zovi

Ale nie poprostu mi chodzi o to czy caly czas nie bedzie polegal na tym zeby enchantowac bron zbroje itp :)

AdAśkO1994

Kiedy będzie wreście ten server ??  :oops: Bo mam ochote na nim pograć a teraz niemam co robić nudy sa i tyle !  :ork_2_3:

Matim

I tu mam dobre wiesci . Teorytycznie mamy wszystko zrobione , tylko zainstalowac jave na dedyku , ale wiadomo , ze cos moze wymagac poprawek .

Lama Pidżama

Maślan

Matim

www.ephion-forum.yoyo.pl

Tutaj jest cale info , teorytycznie juz dzisiaj mozemy wystartowac z HighRate , ale musimy jeszce skonczyc Olimpiade.

www.ephion.com

Ps : Start Servera HIGH RATE : 28.11.08 - piatek godzina 20.00

Onegar

Cytat: Matim22 w Listopad 24, 2008, 09:46:50 PM
www.ephion-forum.yoyo.pl

Tutaj jest cale info , teorytycznie juz dzisiaj mozemy wystartowac z HighRate , ale musimy jeszce skonczyc Olimpiade.

www.ephion.com

Ps : Start Servera HIGH RATE : 28.11.08 - piatek godzina 20.00

(+) Za prezentacje serwera na stronie bardzo czytelnie. Natomiast graficznie miłe dla oczka :)

Chadwao

CytatZmiana klasy:

ClassMasters - tak

1 klasa - 100.000 Adena

2 klasa - 1.000.0000 Adena

3 klasa - 10.000.0000 Adena i 1.000.000 Ancient Adena

Możliwość zamiany bez robienia questa u Class Master Hatling na Stridera po 55lvl peta za 5.000.000. Adena

Za zmianę drugiej klasy trzeba zapłacić 10 mln aden? Toż to strasznie drogo. Nie wiem czy ktoś się skusi :) no chyba, że to "błąd w druku".

Maślan