WINDOWS XP Problem

Zaczęty przez Soul, Listopad 26, 2008, 09:05:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soul

Mam ostatnio problem z windowsem xp. Nigdy wcześniej mi się to nie zdażało i nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na pytanie. Wiem, że się obracacie w klimacie komputerów, to moze mi coś poradzicie innego niż format.

Problem polega na tym, że nie mam dostępu do defragmentacji (pojawia się błąd: C:\WINDOWS\system32\dfrg.mcs Odmowa dostępu), Nie działa mi winamp, mimo że go już reinstalowałem, komputer bardzo wolno chodzi ostatnio (włączanie trwa około 1.5-2 minut), mylą się zapisane hasła w przeglądarkach (czyli np na moim koncie pokazuje sie hasło od drugiego konta, a nie mojego), nie moge ustawić automatycznych aktualizacji.

Dodam, że mam windowsa w wersji home, a komputer jest strzeżony przez Nortona. Ma ktoś jakąś poradę?
Prepare for unforeseen consequences...

Marc1n

Moze zle skopiowal pliki przy instalacji, probowales reinstalki?
To sie zdarza w windowsie, kiedys 3 razy instalowalem Oo
HATE ME MOAR!

Soul

Nie próbowałem jeszcze, ale jak tak dalej pójdzie, to chyba będę musiał...

bylyforumowicz

Jesli windows sie krzaczy to sie go reinstaluje, zabawe w naprawianie systemu warto zostawic hobbystom.

Kazuya

innego antywira ściągnij ;D np. avast zrobi ci skana przed uruchomieniem windowsa.
ostatnio mialem jakis syf co caly czas zuzywal mi 80% cpu, nawet format nie pomogl ;d
rpg x5 [gh85]

Soul